Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין שהעלית את הפוסט הזה, לאחרונה חשבתי לעצמי שזה ממש כיף בימים חורפים שכאלה שיש מערכת בסוניק שלי לחימום הישבן והגב. תענוג!

אגב, אצלי השמשה הקדמית (והאחורית) מפשירה אדים תוך שניות בודדות.

פורסם

כמו שאמרו כאן לפני גם, חימום איננו מפעיל את המדחס של המזגן, גם אם כפתור הac לחוץ בחימום המדחס לא עובד !!!

השיטה הכי טובה שאני מכיר זה בורר המזגן מכוון לחימום ולשמשות, כניסת אוויר מחוץ לאוטו וטיפ טיפה חלון פתוח ותוך כמה שניות האדים נעלמים..

פורסם
פעם הבאה אפעל כפי שמומלץ כאן ,מקווה שיהיה שיפור .

לגבי סוג המערכת-מכנית או בקרת אקלים

אני מעדיף מכנית כי יש פחות מקום לתקלות , כנראה עם האמינות נפגע הביצוע ו\או הדיוק .

למיטב הבנתי אתה עושה משהו לא נכון. יש לי אוקטביה מאותו דגם וזה עובד באופן מושלם.

1. כנס לרכב. אם יש אדים, הדלק מזגן על חימום, מקסימום טמפרטורה על חום, מדחס מופעל, מזגן על סירקולציה, בורר אוויר על שמשה קדמית (כלפי מעלה)

2. תוך 2 דקות ייעלמו האדים. סע לאט. אם יחזרו האדים, שים את הבורר באמצע בין אוויר לשמשה לבין תא הנוסעים (" בשעה 13:30") ועל עוצמה בדרגה 1 לא יהיו לך שום אדים.

3. בבורר שמכוון את המראות מצד שמאל שלך - סובב אותו 180 מעלות - יש לו סימון של הפשרת אדים. ממולץ לתת ויש קל על המראות כשאתה עולה לרכב- זה מקל על העבודה שלו. לא יהיו לך אדים במראות.

4. במפשיר אדים בשמשה האחורית - הפעל אותו כשאתה עולה לרכב והפעל וישר אחורי בשביל להקל על העבודה שלו.

אני גר בעמק והכל קפוא כל בוקר. בשימוש נכון לאוקטביה אין שום אדים.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כולם רושמים שזה הכי טוב לעשות את הכניסת אויר מבחוץ,רק לי מפריע התחושה לא טבעית באויר שיש באוטו כשמפעילים כניסת אויר מבחוץ?

אצלי הכפתור של הסירקולציה הפנימית לחוץ תמיד, ברכב החדש שרכשתי (קיה ריו) אני מוצא את עצמי הרבה פעמים צריך ללחוץ על הכפתור כשאני נכנס לרכב.

זאת אומרת הלחיצה לא נשמרת וכמעט בכל התנעה אני צריך ללחוץ מחדש על הכפתור, יש פתרון?

פורסם

לזה שמעלי.

הלחיצה נשמרת רק לאחר התנעה חוזרת של בערך 15 דקות, ככה זה אצלי בפאביה.

אם אתה חוזר אחרי כמה שעות מחשב הרכב לא זוכר את זה.

פורסם
אני לא מפעיל מדחס,שם בבורר כל סיקולציה חיצונית ואין בעיה לכוון בין חום סביל לבין הורדת הלחות.

בדיוק ככה, כניסת אויר חיצונית, טמפ' חמה, כיון לשמשה ואין כמעט צורך בכלל להפעיל את המזגן.

עובד אצלי בג'טה מצוין.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
למיטב הבנתי אתה עושה משהו לא נכון. יש לי אוקטביה מאותו דגם וזה עובד באופן מושלם.

1. כנס לרכב. אם יש אדים, הדלק מזגן על חימום, מקסימום טמפרטורה על חום, מדחס מופעל, מזגן על סירקולציה, בורר אוויר על שמשה קדמית (כלפי מעלה)

2. תוך 2 דקות ייעלמו האדים. סע לאט. אם יחזרו האדים, שים את הבורר באמצע בין אוויר לשמשה לבין תא הנוסעים (" בשעה 13:30") ועל עוצמה בדרגה 1 לא יהיו לך שום אדים.

3. בבורר שמכוון את המראות מצד שמאל שלך - סובב אותו 180 מעלות - יש לו סימון של הפשרת אדים. ממולץ לתת ויש קל על המראות כשאתה עולה לרכב- זה מקל על העבודה שלו. לא יהיו לך אדים במראות.

4. במפשיר אדים בשמשה האחורית - הפעל אותו כשאתה עולה לרכב והפעל וישר אחורי בשביל להקל על העבודה שלו.

אני גר בעמק והכל קפוא כל בוקר. בשימוש נכון לאוקטביה אין שום אדים.

המון תודה

אנסה את כל מה שרשום כבר בימים הקרובים .

איזה כיף הגשם חוזר בימים הקרובים .

ריח של גשם על הבוקר הוא אחד הדברים אם לא ה...:)

פורסם (נערך)

היום בבוקר היה גשם והחלטתי לנסות את הטיפים המועילים שקבלתי כאן.

הפעלתי סרקולציה+חימום+בורר על 13:30 (מדחס לא הפעלתי) -הרגשתי מאוד נוח בתוך הרכב, לא חם מדי ולא קריר (שני מצבים קיצוניים בגינם לא הרגשתי בנוח לפני פתיחת השרשור הנוכחי) וכמובן שלא היה זכר לאדים.

לגבי חימום מראות הצד -ניסיתי למצוא הוראות בספר הרכב ומשום מה לא מצאתי אזכור על כך.

סובבתי את הבורר שעל הג'וייסטיק משמאלי עד שהגעתי לחימום.

האם יש צורך להפעיל את חימום השמשה האחורית על מנת שחימום מראות הצד יופעל או שמדובר בשתי מערכות נפרדות ?

לא היה גשם חזק על מנת שאוכל לבדוק את המצב המועדף (עם חימום השמשה האחורית ובלעדיו)

אני הפעלתי את שניהם ושמתי לב שמראות הצד החלו להתייבש לאחר כחצי דקה ולאחר כשתי דקות נסיעה מראות הצד+חלק מהחלון +שמשה אחורית היו יבשים לגמרי.

בזכותכם גיליתי אבזור מאוד נחוץ (איזה כיף לגלות אותו אחרי שימוש רציף ברכב של כ3.5 שנים )

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
  • תוכן חדש...