Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת רכישה מתקרבת של טלויזייה חדשה לסלון חשבתי שיהיה נחמד להוסיף לה מקרן קול / Sound bar.

השאלה הקריטית היא האם הסאונד באר יודע להסתנכרן עם הסאונד של הטלויזיה ו/או עם השלט של yes? האם כדי שהפונקציה הזו תעבוד הטלויזיה והסאונד באר צריכים להיות מאותה החברה? אני לא מעוניין שיהיו שני שלטים.

תודה,

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה. קראתי מה זה בגוגל.

האם לכל סאונד באר / מסך יש כניסת / יציאת HDMI שתומכת ב ARC?

מה לגבי הווליום? האם הוא נשלט גם כן מהווליום הראשי של הטלוויזיה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קניתי מקרן קול של סמסונג אני חושב, מחובר לטלוויזיה בכבל אופטי. וודא שיש יציאה אופטית בטלוויזיה וכניסה אופטית במקרן.

רק לקנ"מ של מחירים, רכשתי אותו אצל אבי סופר בת"א במשהו כמו 350 שקלים כולל סאב. אני מרוצה מאוד מהסאונד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה. אין לי שום כוונה להוציא על סאונד באר יותר מהסכום הזה, זה נטו בשביל לתת קצת יותר סאונד מאשר הרמקול-דרעק-שפונה-לאחור במסכים החדשים.

ולשאלה הכי חשובה טרם קיבלתי תשובה - הסאונד שלו נשלט ישירות מהטלויזיה? השלט של הממיר שולט גם על הווליום שלו?

פורסם

דרך ARC הוולויום נשלט מהטלויזיה על ידי כל שלט ששולט בה בין אם זה שלט של הטלויזיה, ממיר או טלפון סלולרי.

פורסם

תודה:mm_yeah:

פורסם
קניתי מקרן קול של סמסונג אני חושב, מחובר לטלוויזיה בכבל אופטי. וודא שיש יציאה אופטית בטלוויזיה וכניסה אופטית במקרן.

רק לקנ"מ של מחירים, רכשתי אותו אצל אבי סופר בת"א במשהו כמו 350 שקלים כולל סאב. אני מרוצה מאוד מהסאונד.

אפשר לינק ? במחיר הזה גם אני רוצה. נשבר לי מהרמקולים הטיפשים האלו שיש במסך ופונים לרצפה....

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין לי לינק.

קניתי באבי סופר באלנבי בשיטת 'נבלבל לך ת'מוח, שלם וקח'.

המכשיר היה ללא הכבל האופטי.

האיכות היא פיגוז.

השלט של הטלוויזיה לא שולט על המקרן קול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
אפשר לינק ? במחיר הזה גם אני רוצה. נשבר לי מהרמקולים הטיפשים האלו שיש במסך ופונים לרצפה....

^ בול מה שהוא אמר. אם צריך, ניסע גם לאלנבי. (אתה יודע שיש אבי סופר ברמה"ש?:-P)

רק-

זה הדגם הזה? כי הביקורות עליו בזאפ לא משהו. (בעיקר הקטע של הדיליי מעצבן.)

אצלך הסאב אלחוטי?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם לי יש סאונד בר כזה - מרוצה ממנו מאוד.

הסאב מחובר עם כבל לסאונד בר.

הסאונד בר יכול להיות מחובר עם כבל אופטי או B.T (לטלוויזיות תומכות). הבעיה של הדיליי קיימת רק בחיבור B.T (אלחוטי)

בסאונד בר המדובר אין חיבור HDMI ולכן ARC לא רלוונטי במקרה הזה.

שליטה על הווליום של הסאונד בר רק דרך שלט יעודי ולא דרך השלט של הטלוויזיה.

ניתן לתכנת שלט של הוט/יס לשלוט על הווליום של הסאונד בר.

פורסם

לא נכנסתי לאבי סופר ברמת השרון ואין לי מושג בכמה הוא מוכר את זה.

אין לי מושג אם הסאב אלחוטי. חיברתי אותו פעם אחת...וזה היה מזמן.

אני חושב שהוא חוטי.

לשעבר:

פורסם

יש לי את הסאונד בר בלינק של natco, קיבלתי אותו עם רכישת הטלוויזיה.

בסך הכל אני מרוצה ממנו לא שאני מבין גדול בסאונד אבל יש הבדל משמעותי איתו ובלעדיו.

אצלי לא מורגש שיהוי כלשהו כפי נכתב בביקורות בזאפ.

בשנה האחרונה הוא הופיע לפחות פעמיים במבצע ברשת א.ל.מ ב-בפחות מ-400 ש"ח ובמחיר הזה אני חושב שהוא בהחלט משתלם.

• תוכן חדש...