Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי בנכס שעומד ריק תקופה מסוימת באיזור הרצליה. הבנתי שלפני היה שמה עסק של מסגרות אבל לא הצלחתי לאתר פרטים. מישהו כיוון אותי לכך שהמבנה שייך לעיריית הרצליה.

מה האופציות העומדות בפניי בכדי להשכיר את המקום ? איך אפשר לברר מי הם הבעלים ואם מדובר בעיריה למי עליי לפנות בכלל ?

תודה.

פורסם

לך למחלקת הנכסים או למ חלקת הארנונה בעיריה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למען הסדר הטוב, אתה כנראה מעוניין לשכור את המקום. אם אתה במקום של המשכיר אז השאלה כנראה מיותרת :lol:

פורסם

אוקי,היום הרמתי טלפון לעסק האחרון ששכר את המקום.

לטענתו בלתי אפשרי לשכור את המקום עקב כך שהוא בבעלות משרד העבודה שלא יודע ימין ושמאל.

החלטתי בכל זאת להתאמץ עוד קצת הרמתי טלפון למשרד העבודה שהפנה אותי למינהל הרכש של משרד האוצר ושמה הופנתי למשרד אחר שלא עונה לי....

דיי נתקעתי.

פורסם
אם אתה רוצה דרך האינטרנט, אתה מוציא טאבו של גוש וחלקה ומוצא מי הבעלים שלו.

תודה לך.

האם צריך להגיע למנהל המקרקעין בשביל זה?

ענו לך.

• תוכן חדש...