Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני חי בסרט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויי אויי... איזה סרט היה לי בדיוק לפני שעה...

אז ככה...

היום, הלכתי לעבודה (בורגר קינג) רגוע, שמח, וטוב לי על הלב... הגעתי בשלום, הכול טוב ויפה.

העברנו את העבודה בסבבה, עד שהגיעה לה "הסגירה"... עייפים ורעבים הצלחנו לסיים הכול, לנקות, לסדר ,לצחצח!

כשאני מגיע לעבודה, אני על בגדים אזרחיים מה שנקרא, נכנס לחדר עובדים ומחליף לבגדים של בורגר קינג, תולה את המעיל, שם את הקסדה מעל הארונות (מעל הארונות!) ויוצא למתחם המסעדה.

לאחר הסגירה, שנעשה בלחץ רב של המנהל, אני בקושי מספיק להתלבש וכבר אני מוצא את עצמי בחוץ, עם מעיל עלי, מפתחות בכיס ופלאפון ביד.

מתקשר לידידיה, לשאול מה קורה... מדברים 10-15 דקות... בנתיים הספקתי להגיע לקטנוע כבר, מדליק אותו לחימום קל, פותח מנעול, מנתק את השיחה... ומה אין לי ביד? קסדה!

אני (מרוקאי עצבני בדרך כלל), בשיא הרוגע (לא יודע איך ולמה) שואל את השומר של המסעדה ליד האם יש להם מפתחות למצב חרום לבורג קינג, או אולי מספרים של המנהלים.

כלום...

חושב, חושב... לבסוף, נזכרתי שראיתי איפשהו פה בפורום, שמותר לרכב עם קסדה של אופניים, מבחינת החוק!, הרמתי טלפון לאבא שלי בבית, "אבא, מה קורה? לא חשוב... בוא לבורגר קינג ותביא איתך קסדה של אופניים מהמחסן".

אני מחכה לו ליד מתחם המסעדה, הוא מגיע עם הקסדה, וברגע שהוא מגיש לי אותה! גשם! רעמים! ואם אני לא טועה גם ברד!, עכשיו, מה קסדה של אופניים יכולה לעזור, אהה?!

מלביש את הקסדה שקטנה עלי ב4 מידות לפחות, ומתחיל לנסוע... אבא שלי מאחורי, מלווה אותי עד הבית.

אוזזים, אין לי... אף, אין לי.... פנים, בקושי נשאר מהם משהו... (יש פה גם מסקנה, לעולם לא לרכב עם קסדת חצי או כול קסדה לא סגורה!).

לבסוף, הגעתי בשלום הביתה, ברוך השם.

ליד הבית, התקשרתי למנהל לדבר איתו לספר לו מה קרה, אולי עייפות, שכרון, לא יודע! אבל הוא התחיל לצחוק, והוא אמר שזה הסיפור הכי מצחיק שקרה במסעדה... אז לא רק היה נחמד, אלא זה גם יתועד במסעדה... :lol:

אז אם יצא לכם לעבור בכרמיאל, סניף בורגר קינג, הכנסו לרגע... הציצו בכרזה על הקיר ובה הסיפור הזה. :|

לילה טוב!

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

אחי שפכת אותי מצחוק !!!

אוזניים כבר אין לי אף בקושי קיים

חחחחחח

לפחות אתה שומר כמו שצריך על החוק

ים long time no

פורסם

יא אללה, דווקא בגשם ובברד לא הייתה לך קסדה סגורה :lol:

אבל קח את זה בקלות, הכל לטובה :-D עכשיו רבים אחרים ידעו את הסיפור שלך ואולי ילמדו לקח לא לשכוח דברים ותמיד להיות אחראיים.........במיוחד בגשם :lol:

אני מת מצחוק כאן.......

העיקר שזה הסתיים בשלום!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לפחות אתה שומר כמו שצריך על החוק
לקסדה של אופניים אין תקן מתאים לרכיבת אופנוע.מצטער אבל הוא לא שמר על החוק.
פורסם

אהוד, תסלח לו הפעם.

זה היה מעידה חד-פעמית.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

לא מבין אותך - אם אבא שלך כבר טרח להגיע עד לסניף עם רכב, מדוע הוא לא לקח אותך בתוכו?

בבוקר היה מחזיר אותך לקחת את הקטנוע (ולהוציא את הקסדה מהסניף שכבר נפתח שוב), בלי סכנה להצטננות או לביצוע תאונה על כביש רטוב ובעת ראות לקויה כשאתה עם קסדת אופניים על הראש.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לא בדיוק משהו שהייתי תולה על הקיר ועוד מזמין את כולם להסתכל.

כמו שאמר הכרוב, קושרים את הקטנוע (אבא יכול להביא איתו גם כיסוי ומנעולים) בולעים את הרוק וחוזרים עם אבא הבייתה. :-D

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
לא מבין אותך - אם אבא שלך כבר טרח להגיע עד לסניף עם רכב, מדוע הוא לא לקח אותך בתוכו?

בבוקר היה מחזיר אותך לקחת את הקטנוע (ולהוציא את הקסדה מהסניף שכבר נפתח שוב), בלי סכנה להצטננות או לביצוע תאונה על כביש רטוב ובעת ראות לקויה כשאתה עם קסדת אופניים על הראש.

יצא לי לחשוב על זה, אבל מיד פסלתי את האפשרות...

מי שמכיר את המתחם אצלנו בכרמיאל יודע שהוא רחב ופתוח, כמעט בלי עמודים לקשירה... עכשיו, אני עם הקטנוע החדש שלי עומד שם, עם מנעול שרשרת עלוב, אקשור אותו לעמוד עלוב? ומה יקרה ב4 לפנות בוקר? איזה משאית תבוא ותרים אותו.

לא לקחתי את הסיכון, למרות שסכנתי משהו אחר...

ולאהוד, הסיבה העיקרית שבגללה לא נסעתי בלי קסדה היא הביטחון האישי שלי, וגם יש את הסיבה של המשטרה (קנס וכו'...), אך קסדת אופניים טוב (לא לזלזל, היא מספיק טובה כמו קסדת חצי) הספיקה לי למקרה חרום! חד פעמי.

כיסוי, אין לי... ומנעול חזק ניד אין לי... יש לי מנעול מקובע לחניה בבית... לכן, אין שום אפשרות להשאירו שם!

אגב, קבלתי ליווי צמוד של אבא שלי מאחורי :wink: .

מישהו אמר הכול לטובה? זאת הדרך שאני הולך בה תמיד, "הכול לטובה", תמיד!

אבל היה כיף, חוויה מעננינת... כול אחד צריך משהו כזה, לא?

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

ללא ספק סיפור מצחיקקק...

חחח מזכיר לי שיום אחד לבשתי את הקסדה והכפפות.. והכלתי מהבית.. אחרי כחמישים מטר גיליתי שהשארתי את האופנוע מאחורה...:shock:

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...