Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו 220 או 320 עם קיט M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, חדש בפורום :)

עשיתי הזמנה של במוו 320i עם קיט M.

אבל חבר שלי ביאס אותי ואמר לי שהוא נראה קצת מבוגר וגדול ויותר רכב לאנשי עסקים. פחות לצעירים בת"א.

ואמר לי לקחת את ה220 בחבילת אבזור הרגילה businees (ענייני תקציב)

אני אוהב יותר את הצורה של ה320 אבל הוא באמת גדול יותר לתל אביב והוא לא קופה כמובן...

1. קיט M זה עם צמיגים רחבים יותר, הנמכה ומתלי ספורט, הגה ספורט, מושבי ספורט. פינוק.

2. ה220 באה עם פליפרים בהגה (החלפת הילוכים) אבל בלי הגה ספורט, מושבי ספורט וכד'.

מה אתם אומרים ?

תודה לעוזרים....

עריכה אחרונה על ידי rvs
פורסם

סדרה 3 היא סדרה מובהקת לצעירים והאוטו ממש לא נראה גדול מדי. זה לא שסדרה 2 היא בגודל של סמארט שהיא תווה את ההבדל אם תיכנס לחנייה או לא. אני הייתי הולך על סדרה 3 בלי שום היסוס.

פורסם

אני אומר שה-320 היא אחת המכוניות המהנות שיצא לי לנהוג עליהן, וזה עוד היה בלי קיט ה-M. לדעתי תן שתי סטירות לחבר ותישאר עם ההזמנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אתה קונה רכב שחבר אוהב או שאתה אוהב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הייתי קונה אוטו שרק אני אוהב, לא הייתי נכנס לפורום כדי לשאול על זה....

תודה למגיבים אשמח לעוד דעות.

אגב, נהגתי רק על ה220 ובאתי לקנות אותה, אבל אז ראיתי את הקיט M ב320 ונפלה לי הלסת... אז לא נהגתי על ה320....

פורסם

שתיהן מצוינות. הכי קשה לבחור בין שני דברים טובים :-)

לך על זו שיותר מוצאת חן בעיניך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

נהגתי ב316 עם קיט M, הרכב הרגיש נהדר, נוחות נסיעה בשילוב התנהגות וריסון המרכב, התיבה של ZF פשוט מצויינת, חלקה וסוחטת היטב את כוח המנוע החלוש (136 כ''ס ב1.6T), ב2.0 עם 184 כ''ס המצב טוב עוד יותר באופן ניכר, ה220 תהיה פחות פרקטית וגודלה כשל הE46 - 3 (כ2 דורות אחורה) מן הסתם קצרה וקומפקטית מה3 הנוכחית בהחלט יתרון בחנייה.

בצע נ.מ על ה320 זה יעזור לך להכריע... לא תיפול זה בטוח

בהצלחה

פורסם

תארגן נסיעת מבחן על ה320 המדוברת (אם ישנה אפשרות) ואז תחליט. אל תהיה פזיז בהחלטה כזו. בהצלחה ותעדכן :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקיט הינו ללא תוספת תשלום, זה לבחירת הלקוח, לקיט חסרונות קלים, למשל המושבים והפנים מגיעים בשחור וריפוד אלקנטרה, אין אופציה לעור או צבעי קרם למי שחשוב לו (נתקלתי בסוגייה הנ''ל כבר בתוך משפחתי).

אם אני זוכר נכון שווי הקיט הוא 20 אלף ש''ח אך ניתן ללא עלות.

פורסם

זו לא הבעיה, השאלה היא האם אפשרי לסדר נסיעת מבחן ברכב כזה עם קיט (ולא רק להתרשם ויזואלית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסדרה 3 איכותית בצורה משמעותית מהסדרה 2,שמרגישה קצת זול.

עשית בחירה מצוינת,תגיד לחבר שלך שילך לחפש שבלולים בים..

פורסם
נהגתי ב316 עם קיט M, הרכב הרגיש נהדר, נוחות נסיעה בשילוב התנהגות וריסון המרכב, התיבה של ZF פשוט מצויינת, חלקה וסוחטת היטב את כוח המנוע החלוש (136 כ''ס ב1.6T), ב2.0 עם 184 כ''ס המצב טוב עוד יותר באופן ניכר, ה220 תהיה פחות פרקטית וגודלה כשל הE46 - 3 (כ2 דורות אחורה) מן הסתם קצרה וקומפקטית מה3 הנוכחית בהחלט יתרון בחנייה.

בצע נ.מ על ה320 זה יעזור לך להכריע... לא תיפול זה בטוח

בהצלחה

טוב לשמוע, תודה רבה :)

תודה לכל המגיבים. אני אשאר עם הבחירה שלי ב320 :)

ברכב הבא זה כבר יהיה M4 ולא רק קיט של M ;)

ולגבי החסרון של הקיט הזה, אז יש גם דמוי עור וגם אלקנטרה, אני נדלקתי על האלקנטרה. נראה מצוין. והמושב ספורט פצצה.

פורסם

שתי הרכבים יפים ביותר, ה 220 יותר לטעמי (אני לא רוצה להתבגר), אבל ה 320 עם הקיט הזה עושה את הרכישה לכדאית יותר.

חבר שלך לא מבין כלום, בלי להעליב

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...