Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW ירדה מהעץ,UP ב 60! אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.cartube.co.il/%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-UP-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-59900-%D7%A9%D7%A7%D7%9C-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93

נו,טוב שאנשים הבינו שאין טעם לקנות כזה רכב במחיר של 70 אלף שקלים וזה לא באמת איכות של VW.

עכשיו נשאר לפיגו 108 להוריד מחיר של גירסת ה 1.2 מאזור ה70,והיא תהיה להיט כמו האלטו לדעתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב נחמד מאוד וזה התמחור הנכון לו!

כל הכבוד ל VW שהורידו את המחיר.

אגב מערכת הבלימה האוטומטית שלו לדעתי היא פיצ'ר נחמד מאוד ברכב קטן שכזה, אבל מה קורה כשהמערכת תקולה ותבלום מידי פעם לבד? מקווה שיש אופציה לכבות אותה.

אגב הסקודה סיטיגו עולה 54K ש"ח , למה לא להעדיף אותה על פניי האפ?

הסמל במקרה של רכב קטן שכזה שהוא גם ככה לא באמת VW לא מצדיק תמחור קצת גבוה יותר.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

ואני שואל את עצמי, למה מלכחתחילה לדפוק מחיר ?

הרי הם יודעים שלפראייר הישראלי יש אופציות אחרות חוץ מהאפ, אז בכוח לדפוק מחיר?

אוטו-מאניה :-)

פורסם (נערך)

אגב הסקודה סיטיגו עולה 54K ש"ח , למה לא להעדיף אותה על פניי האפ?

הסמל במקרה של רכב קטן שכזה שהוא גם ככה לא באמת VW לא מצדיק תמחור קצת גבוה יותר.

ההבדל היחיד בין הסיטיגו, המיי, והUP הוא הסמל, לכן הדבר היחיד שחשוב פה הוא מה האבזור והתוספות שאתה מקבל בVW שאין באחיות שלה.

לדוגמא, אם אני זוכר נכון על כל רכב עם סמל VW יש עוד שנה של אחריות, בניגוד לסקודה ולסיאט, זה יכול להצדיק הפרש כלשהו במחיר, אבל לא הפרש גדול כמו שהיה עד עכשיו.

ואני שואל את עצמי, למה מלכחתחילה לדפוק מחיר ?

הרי הם יודעים שלפראייר הישראלי יש אופציות אחרות חוץ מהאפ, אז בכוח לדפוק מחיר?

הם יודעים שהישראלי הפראייר יקנה את הUP רק בגלל הסמל שלה בעוד כמה אלפי שקלים, ועובדה שהם מכרו יחידות.

בדור הקודם של ה-C1, 107 וAYGO, אני זוכר שהיתה שמועה ללא כל ביסוס שהאייגו של טויוטה יותר איכותית וטובה מהשאר, למרות שבפועל שלושת האחיות יצאו מאותו המפעל בדיוק עם אותם מכלולים בדיוק, רק באיפור שונה. אבל יש מי שסמל של טויוטה מקדימה עושה אותו מאושר, אם הוא מוכן להשקיע עוד כמה אלפי שקלים רק בשביל זה שיבושם לו.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם איני הסיטיגו משווקת רק עם המנוע 1.0/60 כ"ס.

הם ניסו לשווק אותה בתור פרימיום איכותית,בפועל במקרה הזה הצרכן הבין את הקומבינה הזאת,וזאת הדוגמא.

גם פיאט הבינה שעם 70 אלף הפנדה לא תימכר ועם איזה 150 יחידות מתחילת השנה אפשר להוציא אותה ב62 מהסוכנות.

אבל,לכול המיני הללו יש מזל שפיגו 108 לא נמכרת בטווח ה60 אלף.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה המחיר האמיתי שהיא צריכה להמכר בו, כמובן שזה עדיין יקר מאוד בהשוואה לעולם אבל בשביל ישראל מדינת השחיתה זה בסדר, רק קשה לי להקל את הכאב עם הלקוחות שקנו אותה ב-10 אלף יותר לפני ה"מבצע" הזה, אם הייתי במצב של רכישת רכב עכשיו הייתי בודק גם אותה, בנוסף לסמל היא נראית שונה משאר המתחרות.

פורסם
אם איני הסיטיגו משווקת רק עם המנוע 1.0/60 כ"ס.

הם ניסו לשווק אותה בתור פרימיום איכותית,בפועל במקרה הזה הצרכן הבין את הקומבינה הזאת,וזאת הדוגמא.

גם פיאט הבינה שעם 70 אלף הפנדה לא תימכר ועם איזה 150 יחידות מתחילת השנה אפשר להוציא אותה ב62 מהסוכנות.

אבל,לכול המיני הללו יש מזל שפיגו 108 לא נמכרת בטווח ה60 אלף.

כן... את הפנדה הערומה עם 4 מושבים ובלי רדיו מקורי וcity brake control

ואפילו בלי מושב אחורי מפוצל.

אם היו מוכרים פנדה 0.9 מאובזרת אפילו ב75k זאת היתה יכולה להיות עסקה מצוינת.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

במחיר הזה יש כבר סופר מיני,ב2012 כשהגיע הפנדה החדשה ב80 נמכר מנוע ה0.9,אבל השיווק הופסק,כניראה לא קנות אותה.

פורסם

נשמע לי מחיר טוב כרגע. עשו בשכל ובאמת חבל שהתעקשו בהתחלה - גרמו נזק רק לעצמם. אני מבסוט לראות שבתור ציבור ישראלי התחלנו להראות שאנחנו לא מתפשרים ולא נותנים לכל אחד לדפוק מחיר בלי בעיה.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

ה UP! נמכרה מלכתחילה רק עם מנוע ה 75 כ"ס ובאבזור מלא, מה שאין בסיאט מיי ובסקודה סיטיגו, ולכן היא היתה אמורה לעלות 2-3K יותר מהן.

לאחר שהבינו בצ'מפיון שאין קונים לטריק השחוק שלהם, הורידו את המחיר לגבולות הסביר וההגיוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
זה המחיר האמיתי שהיא צריכה להמכר בו, כמובן שזה עדיין יקר מאוד בהשוואה לעולם אבל בשביל ישראל מדינת השחיתה זה בסדר, רק קשה לי להקל את הכאב עם הלקוחות שקנו אותה ב-10 אלף יותר לפני ה"מבצע" הזה, אם הייתי במצב של רכישת רכב עכשיו הייתי בודק גם אותה, בנוסף לסמל היא נראית שונה משאר המתחרות.

לא כ''כ נורא גם בהשוואה למחיר מחירון כאן (אוסטריה): http://cc.volkswagen.at/nwapp/nws/ICC3/VW!de!!!V!!!/?&MGN=031

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

מדברים הרבה על המחיר של המוצר, אבל מה עם עלות האחזקה?

הרי הרכב מיועד לקהל של צרכנים המחפשים חיסכון, והלא אחזקת רכב פולקסווגן ידועה כיקרה מהרגיל.

אז, איפה החיסכון האבסולוטי שמחפש הצרכן בסגמנט הזה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

האפ נמכרה עם המנוע החזק יותר ושנת אחריות נוספת.

בזכות עיצוב יותר יפה של הגריל הקידמי והאחריות הוא שווה לדעתי עוד 3K . אולי 4 אם הסמל עושה לכם את זה. אין שום "איבזור" נוסף שהיא מגיע איתו מעבר לאחיות התאומות שלה.

אחרי נסיעת מבחן דיי ארוכה עליה אני יכול לומר שהיא ממש אחלה גם בכבישים מהירים.

אני הזמנתי (וביטלתי*)אותה ב60 K בימי מכירות. צבע מטאלי (שחור :) ) עלה עוד אלף ובנוסף אגרת רישוי.

קשה לי להאמין שמישהו שילם עליה 70K . הגיוני יותר שהיא נמכרה תמיד (ומעט) בהנחה כזו או אחרת. כך ש"לא הייתי דואג למי שקנה אותה ב70".

*הביטול שלי היה קשור רק לעובדה שהחלטתי לא להתחיל תשלומים על רכב חדש. חייב לציין לטובה שלא עשו לי שום בעיות. ניסו קצת לפתות בשיחה נעימה אבל ביטלו כמו שהבטיחו והמקדמה כולה חזרה אלי בזיכוי בויזה.

פורסם

אם ככה עוד יותר דיבילי,יכול להיות שאנשים כן היו קונים אם המחיר בפועל היה הרבה יותר נמוך כמו שאתה רושם.

• תוכן חדש...