Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

ישנו מוצר שאני מעוניין להזמין ממוכר (פידבק 99.6) מבריטניה אשר מפרסם אותו, ב-3 אופציות למחיר ו/או משלוח:

1. 180 ש"ח + משלוח חינם Standard International Flat Rate Postage זמן משוער להגעה: Fri. Jan. 2 and Wed. Jan. 7. לינק

2. 185 ש"ח + משלוח חינם Standard Int'l Shipping זמן משוער להגעה: Fri. Jan. 2 and Thu. Jan. 15. לינק

3. מתחלק לשתי אופציות: לינק

א. 170 + 30 ש"ח משלוח Royal Mail International Standard (Small Packets) זמן משוער Fri. Jan. 2 and Wed. Jan. 7.

ב. 170 ש"ח + 49 ש"ח משלוח Royal Mail International Trackedזמן משוער: Thu. Jan. 1 and Fri. Jan. 9

מדובר במתנת יום הולדת לאבי אותה אמורים לחגוג ביום ו 9.1 ולכן הייתי מעדיף שיגיע עד אז. השאלות שלי הן:

1. באיזה משלוח הכי בטוח לבחור?

2. מעבר לעובדה שהוא מציע משלוחים שונים בתשלום, יש משהו שצריך להטריד אותי בכך שהוא מפרסם את אותו מוצר כמה פעמים במחירים שונים (ראו חלופות 1 ו-2).

תודה לעוזרים,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הרבה מוכרים מכניסים את עלות המשלוח בעלות המוצר כדי שיהיה משלוח חינם.

כמובן שאין משלוחים חינם אז מחיר המשלוח כלול במחיר המוצר.

ויש משלוחים יקרים יותר שלא משתלם לגלם במחיר המוצר כי הוא מתייקר משמעותית אז מפרידים.

ROYAL מגיע מהר מאוד, מהניסיון שלי כמה ימים בודדים אם לא יתקע בדואר כאן בארץ.

אני קיבלתי חבילה תוך 4-6 ימים מרגע השליחה.

3ב נשמע הכי מהיר, וגם כולל מספר מעקב. תברר אם 3א כולל מספר מעקב וזה אולי יהיה עדיף.

פורסם (נערך)

ROYAL מגיע מהר מאוד, מהניסיון שלי כמה ימים בודדים אם לא יתקע בדואר כאן בארץ.

אני קיבלתי חבילה תוך 4-6 ימים מרגע השליחה.

3ב נשמע הכי מהיר, וגם כולל מספר מעקב. תברר אם 3א כולל מספר מעקב וזה אולי יהיה עדיף.

תודה על התשובה.

מדבריך אני מבין שבכל מקרה ללכת על royal, השא אם יש טעם להתעקש על טרקינג שעולה עוד 30 ש״ח (וסתם ממיקר מהמחיר ההתחלתי) או שאני יכול להסתפק ברגיל? או בכלל ללכת על הכי זול שזה אפשרות א?

בן

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

ROY:

פורסם

העניין הוא עלות מול תועלת. אני אשאל את זה אחרת:

1. האם ה-ROYAL הרגיל (אפשרות 3א) עדיף על אפשרויות 1 או 2? - אם לא, יש עדיפות למי מבינהן?

2. אם ה-ה-ROYAL עדיף - אז, בהתחשב בעובדה שמס' מעקב לא ישפיע על המהירות, האם שווה בשביל מס' מעקב לשלם עוד 30 ש"ח (שזה כבר 50 ש"ח יותר מהמשלוחים הרגילים שאינם רויאל)

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

אני אישית מעדיף תמיד משלוח עם מעקב כדי לדעת היכן הוא, בעיקר משלוחים שאני כן צריך אותם בהקדם.

אם זה סתם משהו שיעזור לי במשהו ולא חשוב כל כך, לא אכפת לי גם שיגיע אחרי חודש וחצי ולא אדע איפה הוא בכל עת.

מספר מעקב נטו למעקב, לא מזרז משלוח. הייתי הולך על ROYAL בכל מקרה.

אופציה 1 ו-2 הם משלוחים רגילים, כמו שאתה מזמין מסין... אלה בלי המעקב, חבילות רגילות כאלה.

וכמובן זה משלוח הרבה יותר איטי.

פורסם

השאלה היא מה גודל החבילה. יכול להיות שלהביא אותה עם DHL וחבריהם לא יעלה הרבה יותר ותקבל את זה תוך יומיים שלושה עד הבית בלי לעמוד בתור בדואר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אין לי מושג מה הגודל, וזה כבר מסבך הכל.

בקיצור, הבנתי, ללכת על הרויאל, אני רק צריך להיסגר על מס מעקב או לא.

אגב אם תראו את הלינקים- המס מעקב כאילו מגיע אחרי הרויאל שבלי מעקב

BENJ:

ROY:

פורסם

אם אתה צריך את זה מוקדם , לדעתי כדאי עם מספר מעקב, ככה אתה יכול לראות אם החבילה הגיעה לסניף הדואר השכונתי ולגשת עם מספר המעקב לסניף הדואר ולקחת את החבילה בלי צורך להמתין לטופס הוורוד / אפור

אחרת תאלץ להמתין עוד מספר ימים. עד לקבלת הטופס.

אצלי לפעמים לקח לטופס להגיע שבוע או כמעט שבועיים אחרי שהחבילה הגיעה לדואר , כמובן שבשלב זה החבילה הייתה כבר בבית מזמן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קיבלתי. בוצעה הזמנה של רויאל + מס׳ מעקב. המוכר רושם שהוא שולח באותו יום כל עוד ההזמנה בוצעה עד 8 pst (מה זה אומר?). אני מקווה שיוציא במהרה.

אגב, יום שישי אצלם זה יום עבודה רגיל, נכון?

תודה על העזרה, החכמתי.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

זה אומר עד 6 בערב שלנו אם אינני טועה ואז אצלם זה עד 4 אחה"צ.

כלומר יש לו שעה שעד אותה שעה הוא מוציא הזמנות באותו יום ושולח, אחרת זה יחכה למחר.

יכול להיות גם בגלל שעות עבודה של סניף הדואר, נסיעה וכו'. הגיוני.

יום שישי אצלם עבודה רגיל. לא עובדים שבת-ראשון.

פורסם (נערך)

~

שתי נקודות לידיעה:

1. לפני כחודש שלחתי כמה חבילות קטנות לארץ במסלול הכי פשוט של הרויאל מייל. נאמר לי בסניף הדואר שאין טעם להשקיע במעקב כי הדואר הישראלי לא משתף פעולה, כך שממילא לא אראה עדכונים מרגע שהחבילה תיכנס לארץ.

2. שתי חבילות בגודל ובמשקל דומה (סביב הק"ג) נשלחו לכפ"ס ולנתניה. זו של כפ"ס הגיעה כעבור שבועיים. זו של נתניה הגיעה אחרי שלושה שבועות וחצי, אבל בדיעבד הסתבר שהיא ישבה 13 יום איפשהו במערכת המיון או בסניף.

אשמח לשמוע תוך כמה זמן הגיעה אליך החבילה הנ"ל והאם המעקב עבד גם בארץ.

לגבי הקריסמס לא הייתי דואג, הקדחת הזאת נגמרה אתמול וממילא הדואר תיגבר את שורותיו שבועות מראש. (קיבלנו עוד בנובמבר גלויה חגיגית עם הזמנה לבוא לעבוד באופן זמני במרכז המיון המקומי ע"מ למנוע אי-סדרים בתקופת החג)

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
זה אומר עד 6 בערב שלנו אם אינני טועה ואז אצלם זה עד 4 אחה"צ.

כלומר יש לו שעה שעד אותה שעה הוא מוציא הזמנות באותו יום ושולח, אחרת זה יחכה למחר.

יכול להיות גם בגלל שעות עבודה של סניף הדואר, נסיעה וכו'. הגיוני.

יום שישי אצלם עבודה רגיל. לא עובדים שבת-ראשון.

לא הבנתי את החישוב שלך ונראה לי שעקצת לי שעתיים. אם ה-8 שלהם זה ה-6 שלנו, אז הזמנתי קודם, איך הגעת ל-4 אחה"צ?

בכל מקרה, אליבא דהאיביי, אישור ההזמנה בוצע בשעה 15:52. יחד עם זאת, טרם התקבל מייל נוסף מאיביי שנשלח, אז אולי אתה צודק.

~

שתי נקודות לידיעה:

1. לפני כחודש שלחתי כמה חבילות קטנות לארץ במסלול הכי פשוט של הרויאל מייל. נאמר לי בסניף הדואר שאין טעם להשקיע במעקב כי הדואר הישראלי לא משתף פעולה, כך שממילא לא אראה עדכונים מרגע שהחבילה תיכנס לארץ.

עכשיו אתה אומר לי? - סתם, חפיף, גם ככה הייתי מזמין דרך ROYAL אחרי הכיוון שנתנו לי פה, אז 20 ש"ח תוספת למעקב לא יהרגו אותי, בטח לא כשמדובר באבא.

ואגב, מה שאמרו לך בדואר לא בהכרח נכון.

למשל, ביום 7.12.14 הזמנתי מאיביי, אצל אנקר דיירקט, 2 סוללות גיבוי 10,000 (שאגב, טוענות לאט אך עובדות מצויין). מעבר לעובדה שלאורך כל הדרך היה לי מעקב לפי המס', הרי שביום 15.12.15 ראיתי שנחתו בארץ, דבר אשר אושר בהזנת מס' המעקב אצל דואר ישראל וביום 17.12.14 (10 ימים בלבד לאחר ההזמנה) כבר ראיתי, לפי מס' המעקב, באתר דואר ישראל, שהחבילה בסניף והלכתי לקחת (יום אחרי מצאתי בתיבת הדואר את הפתק האדום שכבר לא היה רלוונטי).

2. שתי חבילות בגודל ובמשקל דומה (סביב הק"ג) נשלחו לכפ"ס ולנתניה. זו של כפ"ס הגיעה כעבור שבועיים. זו של נתניה הגיעה אחרי שלושה שבועות וחצי, אבל בדיעבד הסתבר שהיא ישבה 13 יום איפשהו במערכת המיון או בסניף.

אני מאוד מקווה שזה לא יקרה לי, אבל אם כן, לפחות עשיתי את המירב.

אשמח לשמוע תוך כמה זמן הגיעה אליך החבילה הנ"ל והאם המעקב עבד גם בארץ. אעדכן.

לגבי הקריסמס לא הייתי דואג, הקדחת הזאת נגמרה אתמול וממילא הדואר תיגבר את שורותיו שבועות מראש. (קיבלנו עוד בנובמבר גלויה חגיגית עם הזמנה לבוא לעבוד באופן זמני במרכז המיון המקומי ע"מ למנוע אי-סדרים בתקופת החג)

נקווה לטוב ושלאיש הפלדה (מי שלא הבין שיראה מה הזמנתי) שלי יהיה מזל"ט.

בן (אל).

BENJ:

ROY:

• תוכן חדש...