Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אין לי מושג, נקווה לטוב. אם ביום ו' הם עובדים רגיל זה גם בסדר.

תודה,

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
~

שתי נקודות לידיעה:

1. לפני כחודש שלחתי כמה חבילות קטנות לארץ במסלול הכי פשוט של הרויאל מייל. נאמר לי בסניף הדואר שאין טעם להשקיע במעקב כי הדואר הישראלי לא משתף פעולה, כך שממילא לא אראה עדכונים מרגע שהחבילה תיכנס לארץ.

2. שתי חבילות בגודל ובמשקל דומה (סביב הק"ג) נשלחו לכפ"ס ולנתניה. זו של כפ"ס הגיעה כעבור שבועיים. זו של נתניה הגיעה אחרי שלושה שבועות וחצי, אבל בדיעבד הסתבר שהיא ישבה 13 יום איפשהו במערכת המיון או בסניף.

אשמח לשמוע תוך כמה זמן הגיעה אליך החבילה הנ"ל והאם המעקב עבד גם בארץ.

לגבי הקריסמס לא הייתי דואג, הקדחת הזאת נגמרה אתמול וממילא הדואר תיגבר את שורותיו שבועות מראש. (קיבלנו עוד בנובמבר גלויה חגיגית עם הזמנה לבוא לעבוד באופן זמני במרכז המיון המקומי ע"מ למנוע אי-סדרים בתקופת החג)

מה שאתה אומר רק מחזק את הדרישה למספר מעקב, החבילה ישבה מספר ימים כנראה בסניף אבל בגלל שלא היה לך מספר מעקב לא ידעת על זה.

הדואר אכן כבר זמן רב לא מעדכן את המעקב אלא רק כאשר החבילה מגיעה לסניף הסופי לצורך מסירה ללקוח. הם כנראה לא רוצים שתראה כמה זמן זה ישב בכל מקום .

אבל מרגע שהגיע לחלוקה , אין להם בעיה שתבוא ותקח

לכן לא תראה שום עדכון מרגע הכניסה לארץ , מעבר במכס , מעבר בנקודות מיון השונות וכד' עד לחלוקה לסניף השכונתי

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...