Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HotWire - ביקורות?

אדירכ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב אני טס עם אחי לאמסטרדם, סגרנו על דירה עם בחור יהודי ונחמד שמחזיק דירה צמודה לדירתו ששכח למסור לנו שהוא דתי, אנחנו הולכים לשהות במהלך הסופ"ש ואנחנו לא שומרים שבת/כשרות כך שנאלצנו לוותר.

אחר החיפושים שלנו אחר מלונות אחרים שברנו לא מעט את הראש והתגלתה בפני אופציה מעניינת.

האתר hotwire.com בשונה לbooking.com / hotels.com וכדו' הוא אתר שמבצע עסקה "מתחת לשולחן".

הרעיון הוא כזה:

האתר לא מפרסם את שמות המלונות, למעשה עד לרגע לאחר ביצוע התשלום אתם לא יודעים באיזה מלון תלונו.

מדוע זה עובד בשיטה הזו? - האתר לא מפרסם את שמות המלונות מהסיבה שהמחירים שהם דורשים כל כך זולים (ואכן בהשוואה לכל האתרים האחרים הם הכי זולים ולעיתים משמעותית), כדי לא לפגוע בשמם הטוב של המלונות (מוניטין).

נכנסים לאתר בוחרים איזור, לצורך העניין אני מעוניין ללון בדאם סקוואר (מרכז אמסטרדם), רק הדאם סקוואר מחולק ל5 איזורים ולמיטב הבנתי הדאם סקוואר ממש קטנטן.

האתר מתחייב שתקבלו מלון באיזור שבחרתם, את דירוג הכוכבים שבחרתם ובמחיר שאכן הסכמתם עליו.

עד כאן זה נשמע נפלא, השאלה אם עובד? האם מישהו ניסה? תגובות לטוב ולרע?

ואם בא לכם לעזור למצוא לי ולאחי מלון.

אנחנו טסים 28.1 וחוזרים ב31.1, למזלנו מצאנו טיסות נוחות במיוחד כך שאנחנו הרווחנו את כל היום הראשון והשני כמו שצריך, אני לנים באמסטרדם לשלושה לילות.

ברמת העקרון, כמעט ולא נבלה במלון, כל מה שאנחנו רוצים זה מקלחת ושירותים פרטיים, חדר ממוזג כמו שצריך (סוף ינואר הולך להליות שלג), ומיטה סבירה. כך שכמה שיותר זול ויותר קרוב לדאם סקוואר.

מהבוקר עד הלילה לא נהיה שם, לכן לא כזה משנה לנו.

אין תקציב מדויק, נראה לנו משהו בסדר גודל 1000 שקל אולי קצת פחות ריאלי... (כבר מצאתי מחוץ לדאם ב500, אבל במרחק של 20 דקות נסיעה).

Seat Mii 3Doors

פורסם (נערך)

~

בארה"ב זה עובד לא רע, גם בהשכרת רכב, לא יודע לגבי אירופה אבל אינני רואה סיבה שלא יעבוד גם שם.

אישית אני מעדיף לדעת בדיוק לאיזה מלון אני הולך ולראות מה כותבים עליו בביקורות. אם מדובר בשהייה ארוכה יחסית - AirBnB.

אם נושא המחיר נמצא אצלכם בעדיפות עליונה, בדקו גם את: latestays.com

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • תוכן חדש...