Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל , רציתי לדעת , זה פורום פרטי ? כי אם כן אני אלך

אבל אם לא,

אז אני מאמין שיש לי זכות לשאול על 1001 רכבים , לשים לעצמי איזה שם שאני רוצה גם אם הקישור שלו למציאות גובל בגודל בשכל של מספר אנשים שאני לא אזכיר את שמם

נכון אני שואל על RSI , 205 , VTS , כי אלה רכבים בתקציב שלי !!! ואלה רכבים שנראים לי יפה ושאותם אני רוצה. נכון הייתה לי 205 ג'יטיאי ביד , פצצתית ביותר אפילו , אבל בגלל התנגדות של אבא , לא לקחתי , RSI גם נפלה בבדיקה, למצוא אחת שמתוחזקת? קשה ביותר , VTS ? אין כמעט (לא ידעתי)

אז במקום כל הזמן לצחוק (זה כבר כלכךךךךךךךךךך לא מצחיק....) ולזיין ת'שכל על השם שלי ועל הרצונות שלי וההחלטות שלי , פשוט תענו לעניין וזהו אם שאלתי לגבי נתונים של VTS זה לא אומר שמחר קניתי אחת , אני כולה רוצה לדעת מה יש על הרכב הנ"ל

אין צורך להוסיף "נו אז תחליט" אני אחליט שאני אבדוק כל רכב שנראה לי , רכב לא קונים כל יום או ב 5 שקל זו החלטה גדולה וצריך חיפוש גדול , אני לא מבין מי יודע מה ברכבים אז אני בודק את כל האפשרויות שיש. בבקשה מספיק אם זה זה באמת כבר מעצבן בכל צורה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבין גם אותנו - כל יום/יומיים קוראים הודעה חדשה שלך שאתה מבקש מידע על אוטו אחר. זה נראה ממש לא רציני וממש מנדנד.

יש לי הצעה קונסטרוקטיבית - בוא נעשה את זה כמו שצריך - OK?

אתה תתן לנו את התקציב שלך, ואת הדרישות שלך, ואת ההתנגדויות שלך ושל אבא שלך (שהבנתי שהוא יושב על הברז של הכסף, לא?) תן רשימה של מכוניות שאתה חושב עליהן, וכאלה שנפסלות על הסף, ואנחנו ניתן לך במרוכז את המידע שיש לנו על כל המכוניות, ואפילו נציע לך הצעות.

ככה תהיה לנו הזדמנות לשפוך את כל המידע בבת אחת, לך תהיה הזדמנות לקבל את כל המידע בבת אחת, לא תרגיש שאתה מטריד אותנו כל יומיים בשאלות על אוטו אחר, ואנחנו נדע שעזרנו לך והאגו שלנו יתנפח כשתקנה משהו לפי ההמלצה שלנו.

נראה לי הוגן. מה אתה חושב?

איתן

נ.ב.

אני ממליץ על אלפא.... מה אמרת הצרכים שלך? :wink:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לקוח נכבד.

אנו מתנצלים על אי הנעימות שנגרמה לך כתוצאה משהייה בפורום.

אנו עושים את מיטב המאמצים כדי שדברים כאלה לא יחזרו שוב.

כמחווה לרצון הטוב שלנו החלטנו למנות מנהל אישי שיהיה צמוד אליך בכל החיפושים שלך אחרי רכב, שיחות עם האבא וקניית מחירון של לוי יצחק.

נשמח לעמוד לשירותך בכל עת.

על החתום, הנהלת הפורום.

נ.ב

כדי שנוכל להפיק את המירב מפעולה זו, נשמח אם תשלח לנו בדואר או בפקס את הקבלה שמוכיחה שישלמת ממיטב כספך כדי להיכנס ולשהות כאן.

כי הרי חשוב לנו מהלקוחות שלנו שמכספם האישי אנחנו ממנים את חופשותינו ומכוניותינו.

תודה מראש

פורסם

יופי שלומי :)

ואני לא מבין למה לבקש מידע על רכבים נראה מוזר? מה עם ידע אישי ? הריי אם לא יבקשו מהיודעים הדבר לכתוב בקשר לרכב מסויים , הריי מהי מהות הפורום !?

יהיה פה מאוד משעמם...

בכל מקרה

הכסף הוא שלי, אבא שלי מתנגד כי "כולם אמרו לו שזה אוטו מוסך" ואני מתוך כבוד אליו לא אלך מאחורי גבו ויקנה

הכסף הוא שלי.

תקציב: עד 30 אלף ש"ח

(רק רכב, יש לי בנוסף לביטוח וכו)

דרישות: רכב מהיר , יפה , חייב קופה! , רצוי קטן :) , עד 2 ליטר.. , נוח , ואם אפשר גם אמין..

ה RSI היא דוגמא מאוד טובה , 1800 , מהירה , קטנה , קופה , נוחה .. הכל...

יש עוד משהו בסגנון שעוד לא מצאתי? (VTS ? :)

פורסם

:shock:

RSI היא קופה?

קופה מלשון coupe, או קופה מלשון cash register? כי פעם אחרונה שבדקתי,

היא neither.

ואני לא חושב שתמצא VTS ב-30,000... המחירון של VTS שנת 97 לפני

שקלול הוא 38,000 - וכמו שאמרו לך, הן לא ממש נפוצות.

פורסם
יופי שלומי :)

ואני לא מבין למה לבקש מידע על רכבים נראה מוזר? מה עם ידע אישי ? הריי אם לא יבקשו מהיודעים הדבר לכתוב בקשר לרכב מסויים , הריי מהי מהות הפורום !?

יהיה פה מאוד משעמם...

בכל מקרה

הכסף הוא שלי, אבא שלי מתנגד כי "כולם אמרו לו שזה אוטו מוסך" ואני מתוך כבוד אליו לא אלך מאחורי גבו ויקנה

הכסף הוא שלי.

(רק רכב, יש לי בנוסף לביטוח וכו)

דרישות: רכב מהיר , יפה , חייב קופה! , רצוי קטן :) , עד 2 ליטר.. , נוח , ואם אפשר גם אמין..

ה RSI היא דוגמא מאוד טובה , 1800 , מהירה , קטנה , קופה , נוחה .. הכל...

יש עוד משהו בסגנון שעוד לא מצאתי? (VTS ? :)

אורן, לצערי הבעיה היא בינך לבין אבא שלך.

אבא שלך מחפש רכב שלא יכנס למוסך - ואילו אתה מחפש רכבים ספורטיביים שדווקא כן אוהבים מוסך.

אני ממליץ שתשב לדבר עם אבא שלך ותלבנו את העניינים האלו, מי ישלם על מה והאם הוא מוכן בכלל שתקנה רכב כזה (בהנחה שהוא נותן חלק נכבד מהתקציב שיש לך לעניין הזה).

בשביל להיות קצת יותר ברור אז תבין שהמכוניות ששאלת עליהן עד כה, במודלים האלו, במצב הזה ובתקציב הזה יבלו הרבה יותר במוסך מאשר כל מכונית סטנדרטית אחרת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

sרישות: רכב מהיר , יפה , חייב קופה! , רצוי קטן :) , עד 2 ליטר.. , נוח , ואם אפשר גם אמין..

בוא נהיה רציניים. יש לי 3 הצעות בשבילך. שקול אותם ברצינות. אני רציני מאד!

1. טויוטה קורולה 93 ידנית 1.6 114 כ"ס

2.מאזדה לאנטיס 95 1.8 ידנית 115 כ"ס

3. הונדה סיוויק 93 ידנית 1.6 125 כ"ס

עכשיו תקשיב טוב!

3 המכוניות שמניתי מהירות יותר מכל מה שהצעת עד כה , ולבטח יותר אמינות!

כולן בתקציב שלך.

אני יודע שקשה למצוא כאלה , אבל מי שמחפש VTS כנראה שיש לו זמן.

בהצלחה!

פורסם

sרישות: רכב מהיר , יפה , חייב קופה! , רצוי קטן :) , עד 2 ליטר.. , נוח , ואם אפשר גם אמין..

בוא נהיה רציניים. יש לי 3 הצעות בשבילך. שקול אותם ברצינות. אני רציני מאד!

1. טויוטה קורולה 93 ידנית 1.6 114 כ"ס

2.מאזדה לאנטיס 95 1.8 ידנית 115 כ"ס

3. הונדה סיוויק 93 ידנית 1.6 125 כ"ס

עכשיו תקשיב טוב!

3 המכוניות שמניתי מהירות יותר מכל מה שהצעת עד כה , ולבטח יותר אמינות!

כולן בתקציב שלך.

אני יודע שקשה למצוא כאלה , אבל מי שמחפש VTS כנראה שיש לו זמן.

בהצלחה!

אף לא חת מהן קופה.. אולי ההונדה

מאזדה? לא נראה לי..

פורסם
הכסף הוא שלי ורק שלי, אבא פשוט רוצה את טובתי

וכן ה RSI היא COUPE.. יענטו 3 דלתות..

RSI היא hatchback בעלת 2 דלתות, לא קופה. במרכב קופה אין דלת אחורית.

פורסם
שלומי .... אני יכול גם לקבל מנהל צמוד ??

(מצטער, הייתי חייב)

קח את זרזיר, תרוויח !

:lol:

אני חוזר מבקשתי לאלתר.

Leon Cupra 2009

פורסם

טוב. זה שלב ראשון חיובי ביותר - הגדרת צרכים.

עכשיו השאלה היא מה אתה מוכן לסבול כדי שהאוטו יהיה קטן, מהיר יפה ו.... ישן. זה מה שאתה יכול לקבל ב- 30,000 ש"ח.

אוטו ספורטיבי גם יהיה יקר יותר בביטוח, בתיקונים, וגם יהיה טחון יותר עקב עברו אצל צעירים כמוך.

ה- RSI הוא טוב מאד לצרכים שלך.

עצות נוספות -

משהו שאבא שלך בטוח יתנגד לה - אלפא רומאו.

בכסף שלך אתה יכול לקנות אלפא 145/146 משנת 96 עם מנוע 1700 חזק ואפילו עם מנוע 2000 ו- 150 כ"ס.

הבעיה - מדובר באוטו יקר לתחזוקה, ויקר לביטוח. אבל מחיר המחירון הנמוך מאפשר לך לקנות משהו ממש טוב יחסית לשאר.

אתה יכול גם לחפש אלפא 33. היא ישנה יותר, פחות טובה אבל תשאיר לך הרבה מאד עודף.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...