Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ביצ'ז,

חבר טוב התגרש לפני אי אילו שנים, ויש לו ילדים בגילאי העשרה במשמורת של האם.

עקב שינוי מהותי במצבו, הגרושה פותחת את הסכם הגירושין. מישהו יכול להמליץ על עו"ד יעיל וזריז שלא ירוקן לחלוטין את משאביו המוגבלים?תבורכו

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום ביצ'ז,

חבר טוב התגרש לפני אי אילו שנים, ויש לו ילדים בגילאי העשרה במשמורת של האם.

עקב שינוי מהותי במצבו, הגרושה פותחת את הסכם הגירושין. מישהו יכול להמליץ על עו"ד יעיל וזריז שלא ירוקן לחלוטין את משאביו המוגבלים?תבורכו

לפני שהחבר רץ לעו"ד, שינסה לבדוק אם יש אפשרות לגישור.

פחות מלחמות, פחות כאבי ראש והרבה פחות כסף.

פורסם

כאשר הגרושה רוצה לפתוח את ההסכם הווה אומר חל שינוי מהותי במצבו של הגבר כלפי מעלה .

לכן זה לא כל כך תלוי בו

הוא יכול להציע אבל הסיכוי שזה יתקבל קלוש.

רצוי לאמר את איזור המגורים שלו כדי לראות על מי להמליץ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למרבה הצער אין אפשרות לגישור עם הפרסונה הספציפית.

התביעה היא לא מצורך כלכלי אמיתי (אני מכיר את המספרים) אלא ממרירות.

שינוי המצב המהותי הוא מעבר שלו למקום מגורים אחר. לא שינה שום דבר באמת היות והילדים הורעלו על ידיה ולא מעוניינים לראות אותו.

אם כבר, יש לו שני ילדים נוספים מאז הגירושין עם אשתו השניה, זה שינוי מצב מהותי לטובתו.

רצוי שהעו"ד יהיה מאזור המרכז והשפלה.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שינוי המצב המהותי הוא מעבר שלו למקום מגורים אחר. לא שינה שום דבר באמת היות והילדים הורעלו על ידיה ולא מעוניינים לראות אותו.

אם כבר, יש לו שני ילדים נוספים מאז הגירושין עם אשתו השניה, זה שינוי מצב מהותי לטובתו.

ליעד

אם הגרושה היא נינג'ה, שיפנה לרוברט ליכטפטרן, ממשרד עו"ד יוסי מנדלסון.

הוא עו"ד חזק מאוד בתחום.

ראה כאן

http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/233/287.html

פורסם

היא לא נינג'ה, סתם עצבנית. יש חשיבות לזה שיהיה עו"ד בר השגה היות והמשאבים הכלכליים כבר מדולדלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הוא לא עני מרוד, רק לא יכול להפנות לזה משאבים בלתי מוגבלים. כפי שכתבתי בהתחלה, הוא מחפש דרך ביניים, מישהו יעיל במחיר סביר יחסית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
26565179.jpg

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ליעד

אם הבחור יודע לדבר בהגיון , וכפי שאתה מתאר את המצב , אין לו מה לחשוש.

לא חל שיפור משמעותי בהכנסותיו, ילדים בגיל העשרה שלא רוצים לראות את אביהם ( יכול להגיע למצב שיבוטלו מזונותיהם ) ילדים נוספים מהחיים החדשים

אם שינוי אז הקטנה במזונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני מכיר עורך דין מאוד הגון ומתמחה בדיני משפחה. לפי דעתי שווה לו לפנות אליו ולהתרשם.

קוראים לו "יאן קרומין". אם תרצה את המספר שלו שלח לי בפרטי אני אשלח לך אותו. ניתן למצוא גם באינטרנט :-)

תוכל לומר לחבר שיגיד שזה ממיכאל תמלול.

החיים הם כמו....

• תוכן חדש...