Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלתי לגבי סוכנות הרכב כי גם אני קניתי פעם, לפני כמעט 10 שנים - רכב בסוכנות בראשון, מעל המחירון, ולא היו מוכנים לרדת בשום אופן, אבל בדיעבד אחרי כמה שנים - זו הייתה קניה מצויינת.

אם מדובר על סוכנות סוזוקי - נראה שזה רכב של אדם פרטי שעשה טרייד אין לסוזוקי חדשה, ומסר רכב שמור עם קילומטרז' נמוך, הסוחר ידע מה יש לו ביד, ולכן למרות שהתווכחת איתו שעות - לה הסכים לרדת.

בשורה התחתונה קנית רכב שמור במצב מעולה.

תתחדש!

לפני מה שאמר לי הסוחר אכן מדובר על אדם מבוגר שעשה טריד אין לקרוסאובר החדשה.

אבל אני עדיין רגיש מרומה בעיקר באשמתי שאני משלם דיי הרבה מעל המחירון .

פורסם
לא ביקשתי בדיקה שלהם לקחתי לבדיקה במוסך טויוטה של חבר....

לגביי החוזה הדברים הסטנדרטיים,ביקשתי לעשות טרייד אין על הפוקוס 2006 שברשותי...

תראה, אם היו מציגים לך בדיקה נוצצת, ואז חתמת על חוזה אולי היית יכול לקחת את הרכב לבדיקה, ואם מוצאים בעיות מסויימות לבקש לבטל עסקה שכן אתה שילמת מעל המחירון על רכב במצב מדהים. אבל כיוון שזה לא המקרה, קשה לי לראות מה אתה יכול לעשות. לדעתי הלא מקצועית, אין לך עילה. חוסר כדאיות אינו עילה לביטול עסקה למיטב ידיעתי.

פורסם

ברגע שאתה עושה טרייד אין הסיכוי שייתנו לך פחות ממחירון על מה שאתה קונה הוא מאוד נמוך.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סוחרי רכב צריכים להרוויח פעמיים, פעם במעמד הקנייה של הרכב ופעם במעמד המכירה.

אני לא רואה שום בעייה לשלם מעל המחירון על רכב ששווה את זה, בין אם הוא מפרטי ובין אם הוא מסוחר.

לפני שאתה מאכיל את עצמך סרטים, בהחלט יכול להיות הבדל של כמה אלפים בין רכב שעלה בחודש ינואר של שנה X לבין רכב שעלה על הכביש 5 חודשים מאוחר יותר באותה השנה. בנוסף אני מציע לבדוק את שני המחירונים (גם לוי וגם יד2) ובנוסף מה המחירים המבוקשים לרכבים עם נתונים דומים. מחיר ריאלי של עיסקה נמצא איפשהו שם באמצע.

לי נשמע שעשית קנייה טובה, לא הייתי אוכל על זה סרט.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תביא בחשבון שהרכב ישרת אותך מספר שנים. חלק 3500 ש"ח למספר השנים הצפוי, ותגלה שההפסד לא כל כך נורא. ואם הרכב במצב טוב כפי שהוא מוצג - עדיף לשלם עוד 3500 ש"חולא לבזבז ימים וכספים במוסך.

אני רואה סיבה אחת לבעסה שלך - מנוע ה-119 כ"ס שהופיע ב-2010 אכן הרבה יותר מנרץ. מצד שני - מנוע ה-107 כ"ס הוא סוס עבודה שמוכיח את אמינותו כבר 10 שנים. אבל חתמת את העסקה, ןכמראה שלא מדובר בחתול בשק, אז צא לדרך ונצל את כלי שרכשת.

סע בדרכים טובות!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל אל תתבאס כי רכשת רכב שעל הנייר נראה טוב, מכנית נבדק ע"י מכר שלך ובנוסף עשית טרייד אין (אל תשכח שזה שירות ששווה כסף).

תהנה מהרכב ותתחדש.

פורסם (נערך)

אם אתה מחפש "פינה משפטית" אז יש איזה שהוא אור בקצה המנהרה. אם מופיע בהסכם שאתה משלם לפי המחירון, אז מבחינה משפטית חובת האחריות לאיכות ההסכם היא על עורך ההסכם (הסוכנות) וזה כאשר הם מתעסקים עם אדם מהשורה שאינו משפטן. זאת אומרת שבאחריות הסוכנות להתייחס למחירון הנכון וכל טעות היא באחריותם כי הם המקצוענים ואתה ה"הדיוט".

אם לא מופיעה בשום מקום ההתייחסות למחירון, אז בכל מקרה כמו שכתבו מעליי קנית אחלה אוטו - סע לשלום המפתחות בפנים.

אם זה ממש חורה לך, תשקיע עוד 1000 שקל בפלריג צבעוני ענק, שים אותו על נגרר וכל יום שישי בבוקר תחנה מול הסוכנות.

בפלריג שיהיה כתוב: "כאן לא יודעים לקרוא מחירון..."

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אין פה שום קייס משפטי.

הבחור קנה את הרכב ,בדק אותו,חתם על חוזה רכישה {בעיסקת טריידאין כנראה...}החוזה נחתם מרצונו החופשי ללא כפיה מצד המוכר.

המכירה הייתה ללא משוא פנים והמחיר שננקב אינו קשור בכלל למחירון-זה המחיר שהסוחר תימחר את הרכב. מי שרוצה שישלם. לא מתאים? אל תשלם.

הבחור שילם {למרות שלדעתו שילם מעל למחירון} וקיבל רכב שווה את מחירו.

פורסם

אני חושב שעשית עסקה טובה בסה"כ, למרות שאולי היית יכול לחסוך אי אלו אלפי ש"ח.

תלמד לקח להבא לבדוק היטב לפני שאתה חותם.

לדעתי בשביל רכב במצב טוב עם נתונים טובים שווה לשלם גם יותר ממחירון.

פורסם

אני גם חושב שאין לך קייס ויותר מזה, אין לך על מה להתחרט. אם הרכב מוצא חן בעיניך, במצב טוב ועבר את כל הבדיקות, לא עשית עסקה רעה.

פורסם

התווכחת איתו ולא הצלחת להוריד את המחיר.

לדעתי אם היית יודע את המחירון זה כנראה לא היה משנה למוכר. לעומת זאת, לך זה היה משנה ולא היית קונה את הרכב.

יש מצב שרק הרווחת מכך שלא ידעת את המחירון כי נראה שעשית עסקה טובה מאוד.

• תוכן חדש...