Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שיטוט ארוך בפורום ואני עדיין עם הרבה שאלות

אני כרגע משתמש במגבת הצהובה של CG - היא לא ממש עשתה את העבודה וקצת הכבידה עלי בהסרה.

השתמשתי במגבת הלא נכונה? השימוש היה עם צד הסיבים הארוכים.

מכיר את החנות של הקוריאני אבל לא יודע מה לבחור משם, אשמח לניתוב (אלא אם יש משהו בארץ נורמלי וזול)

Opel Adam S 2017

פורסם

האחים ממליצים דווקא עם הצהובה.

יכול להיות (אפילו מאוד, טעות נפוצה) שאתה שם יותר מידי וקס. וקס צריך לשים ממש בשכבה דקה שבקושי רואים

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

גם ייתכן, בכל זאת פעם ראשונה שלי, אבל השאלה היא עם איזה צד לנגב את הווקס? ה"פלאפי" או בעל הסיבים הקצרים?

יש לי עוד כ 5 מגבות כאלה והשתמשתי בהן בעיקר לניגוב שאריות של V7 וכדומיו

Opel Adam S 2017

פורסם

אני קונה את המטליות 5 ב 20 שקל,ועד עכשיו לא נקלתי בקושי בהסרה,יכול להיות שאתה מורח הרבה מידי או מחכה יותר מידי זמן?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז ככל הנראה היה עודף שימוש בווקס לכן היה לי קשה, השתמשתי בפוסו והוא מתייבש דיי מהר כ 5-6 דק' מקסימום 10 (גם לפי הסוכנים שדיברתי איתם מחו"ל),

yulianx אילו מגבות אתה משתמש בזה?

קיבלתי היום את המגבות הירוקות לניקוי החלונות של הקוריאני - עם יחס של 70/30

3pcs of Microfiber Tricot Glass Window Towel Cloth | eBay

יתאימו גם לווקס?

Opel Adam S 2017

פורסם

בסופר מוכרים מטליות,עולים איזה 20 שקל ל5 מטליות קטנות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קיבלתי היום את המגבות הירוקות לניקוי החלונות של הקוריאני - עם יחס של 70/30

3pcs of Microfiber Tricot Glass Window Towel Cloth | eBay

יתאימו גם לווקס?

גם אני קיבלתי את המגבות האלה אתמול וכבר ניסיתי אותן... פשוט תענוג. לדעתי מגבת כזאת יכולה להתאים להסרת ווקס מהחלונות בלבד לא מהפח

פורסם

לא פתחתי את השקית עדיין אבל לאחר נסיון לא טוב אני לא שם יותר ווקס בחלונות, רק חומר דוחה מים (PROKLEAR) שקניתי באיביי בזול, לבנתיים עושה אחלה עבודה ואמור להחזיק כשנה או 20K ק"מ

Opel Adam S 2017

פורסם

מנגבים עם הצד של הסיבים הקצרים ולאחר מכן עוברים עם הסיבים הארוכים,לגבי החנות של הקוראני המגבות הירוקות טורקיז הן להסרת ווקס , וניגוב פוליש בהצלחה.

שיפוצים..

פורסם

הירוקות לא לשימוש של ONR בשיטת המטליות או גם וגם? אני צריך רק אחת או שתיים טובות לכך,

אגב נומד - המגבות לזכוכית ממש מעולות תענוג לגעת בהן, איזה חומר הן עשויות שזה כזה מעולה? מנגבות את השמשות לחלוטין ללא סימנים.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני משתמש ב-2 מגבות ל"פילוש" :)

שתיהן של הקוריאני, הכחולות ה"רגילות", וה-1100.

90% מהמקרים הכחולות מספיקות, לשאר משתמש ב-1100 (מאוד עזר לי עם הסרה של הפוסו בזמנו).

לינקים: 1100 http://www.ebay.com/itm/321378070746

הכחולות כרגע לא במלאי, אבל הכוונה לכחול כהה עם שוליים בצבע שחור, לא זוכר כמה gsm.

בעיקרון, כמה שהסיבים יותר דחוסים וכמה שהם יותר ארוכים, כך ההבאפינג ילך בקלות מבלי צורך לשפשף ולסכן את הצבע תוך כדי התנועה.

"יאללה בירי".

פורסם

לפני שאתה משקיע,קפוץ לסופר ותיקנה את מה שאמרתי.

• תוכן חדש...