Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סטרטר מיני מיינור 998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

הייתי לפני שבועיים בד.ש.סטרטרים בפתח תקווה לאחר שבוקר אחד הסטרטר פשוט מת לגמרי-

(החלפתי מצבר מרכב אחר וניסיתי להניע עם כבלים ).

גררתי את המיני אליהם( דרך הביטוח גרירה) בדקו,פרקו,שיפצו והרכיבו-האוטו מניע כמו רכב חדש (מעולם לא הניע ככה).

עלויות:

פרוק מהרכב והרכבה :150 ש"ח+מע"מ

שיפוץ סטרטר:450 ש"ח+מע"מ

אני מרוצה מאוד וממליץ עליהם גם.

ניר

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

פורסם (נערך)
תוכל לפרט מה עשו שם?

האם רק החליפו פחמים או גם חרטו את הרוטור והחליפו בוקסות?

כשלקחתי את האוטו נאמר לי שהעוגן היה שרוף לגמרי

עכשיו התקשרתי שוב ודיברתי עם אורי אחד המנהלים(03-9230773),סיפרתי לו שהמלצתי עליהם בקארספורום

ושהסטרטר מצויין וביקשתי לדעת שוב מה בדיוק עשו עם הסטרטר.

לדבריו העוגן היה שרוף ,השתמשו רק בגוף המקורי של הסטרטר והחליפו את העוגן כולל בוקסות ,פחמים וכל החלקים הפנימיים-

לי אין ניסיון בפרוק סטרטר אז אין לי כלים וידע לדעת מה באמת הוחלף אבל הם עושים רושם אמין ורציני.

המקום הוא ממש מפעל שגם מייצר (ומייצא) סטרטרים-כשהייתי שם עשו לי "סיור" וסיפרו לי ששלחו לא מזמן לארה"ב משלוח

של 2000 סטרטרים לחיפושית שהם ייצרו והרכיבו .

ניר

עריכה אחרונה על ידי N.Y

NIR .Y

• תוכן חדש...