Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

האם ייתכן שרכב יצא מהחברה ללא צמיגים מתאימים?

מדובר על רכב יחסית יקר , אשר עבר 16K ק"מ לאחר 5K הוחלף צמיג ועכשיו יש להחליף 2 צמיגים- כמובן שאנחנו מקבלים שירות מהיבואן של חברת הצמיגים ובקשר עם יבואן וסוכנות הרכב (מחכה לתשובה מהם)

מעניין אותי איך קורה מצב כזה , האם הרכב מגיע מהמפעל ככה? מה קורה בארץ שהוא מגיע למה מחליפים צמיגים ?

פורסם

מה היה התאריך על הצמיגים שהוחלפו ?

מה התאריך על הצמיגים שקיימים ברכב והם עדיין מקוריים ?

בן כמה הרכב ?

מדוע הוחלפו הצמיגים ?

אם תספק פרטים נוכל לענות כראוי .

פורסם

המוסך המרכזי בדק והפנה אותנו ליבואן הצמיגים שבדק ומצא שהצמיגים לא מתאימים לכוח ולכובד של הרכב,

כרגע אנחנו מחכים לתשובה מהיבואן

מתייעץ מכוון שאני רוצה לדעת מה התהליך בארץ שרכב מגיע לארץ , איך זה יכול להיות שלקוח מקבל אותו ללא צמיגים מתאימים

פורסם

כמו שנשאלת בפוסט המקביל שפתחת - באיזה דגם רכב מדובר, מאיזה שנתון, אילו צמיגים הורכבו במקור על הרכב - דגם מלא, מידה, קודי עומס ומהירות ותאריך ייצור, מה המידה והקודים הרשומים ברשיון הרכב?

מדוע הצמיגים מוחלפים כעת?

פורסם

היי , הצמיגים יוחלפו (זמן עתיד) מכוון שיש בהם קרעים

כשאהיה ברכב אכתוב את כל המדדים ואפרסם פה.

תודה לכם!

פורסם

או שמישהו בנמל או במרכז לוגיסטי של היבואן רצה רביעיית צמיגים חדשה לרכב שלו ופינק אותך בצמיגים שלו :wink:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אומנם אני מקדים פה קצת, לפני שיש בידינו את כל המידע מפי פותה"ש, אבל:

- אני מניח שמדובר בסופרב מהשרשור הזה.

- אם כך הוא הדבר, אני מוצא את זה מוזר שלפי הוראות הרישום באתר משרד התחבורה יש שוני בקודי עומס ומהירות בין השנים 2013 ל-2012 למרות שמדובר באותו הדגם לכאורה (שוב, חסרים פרטים מלאים מצד פותה"ש) - ה"ר שנת 2012, ה"ר שנת 2013.

פורסם

היי , מצטער שלא עדכנתי פה כמה ימים .

הרכב הוא סקודה סופרב :

מנוע 1800TSI , שנת 2013 , 16K ק"מ.

צמיגי דנלופ

225R17

כמו שאמרתי כבר הוחלף צמיג לאחר 5K.

קצת תמונות:

IMG_20141122_123312.jpgIMG_20141122_123319.jpgIMG_20141122_123330.jpgIMG_20141122_123447.jpg

האם זה מספיק נתונים למי ששאל?

פורסם

אוקיי, נראה מהתמונות שמדובר דווקא בצמיגים עם דירוגי העומס והמהירות הגבוהים, 94W (כלומר 670 ק"ג ועד 270 קמ"ש), ושמועד ייצורם הוא מלפני כמעט 3 שנים (שבוע 3, 2012).

האם השחיקה היא רק בצד החיצוני של הצמיג?

האם השחיקה היא רק בגלגלים הקדמיים?

האם לחץ האוויר היה והינו תקין?

האם נבדקו כיווני זוויות היגוי/מתלה ("פרונט")?

האם יש חדש מטעם היבואן (צמיגים ו/או רכב)?

פורסם

מצטרף לשאלה לגבי בדיקת כיווני פרונט.

מעבר לכך, אלה בדיוק המקומות בהם מופיעה שחיקה כתוצאה מנהיגה אגרסיבית. ככה אני גומר צמיגים, ברוב עוונותי...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

היי תודה על התגובה המהירה, כמו שאתה רואה זה לא שחיקה לאורך כל הצמיג אלא ממש קרעים .

-המוסך ברעננה והסוכנות מתנערים , הפנו אותנו ליבואן דנלופ שמשום מה אמר שהצמיגים לא מתאימים (תודה שהסברת את המושגים למעלה) ושהוא יתן לנו 60% הנחה על צמיגים חדשים. כרגע לא החזרנו תשובה

- קורה רק בגלגלים קדמיים, מחר אבדוק אם זה גם בחלק הפנימי

- לא אני הייתי זה שהלך למוסך אבל המוסך ראה את הצמיגים ולדעתי גם בדק את הרכב ולא אמרו כלום על כיוון פרונט.

- בודקים לחץ אוויר פעם בכמה חודשים

פורסם

RK , אין שום נסיעה אגרסיבית

זה רכב של ההורים שלי, הם לא נהגי מרוץ וזה לא הרכב הראשון שלהם. אבל הראשון שזה קורה.

• תוכן חדש...