Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מצרף לכאן את רוני עם המיטב של לטביה / אסטוניה להשוואות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 179
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא נעים לי לבאס את השמחה הגברית הזו אבל הגרסה החדשה של "לגמור ולרוץ ולספר לחבר'ה" ממש פתטית.

ושמישהו יתקן כבר את הכותרת: לעומקן של בחורות.

פורסם (נערך)

ממש מטריד אותי ניחוחו המיוחד של הישבן.

אני לא מדבר על ניחוח הפרשות אלא על ניחוח הזיעה באיזור הנ"ל, כמו שלבית שחי יש ריח מסויים כך גם לתחת.

התחלתי מחקר מעמיק בנושא שבו ארחרח מספר ישבנים שונים לאחר מקלחת כמובן, אני מבטיח לקלח בעצמי ואז לגרום להם להזעה מאומצת.

הסייעת שלי אמרה שזה בדיוק כמו הניחוח המיוחד שיש בין הביצים לתחת או במפשעה.

eeb67da69eee57ff1dbae9e8d75c2603.jpg

לא מזמן היה חג הhalloween, התחפשתי לbeat up transvestite, משום מה התחפושת משכה המון תשומת לב מבנות המין היפה שפשוט ניגשו ושלחו ידיים, הרגשתי מחולל אך רציתי עוד ועוד.

ec7561e793fa91e807e7a669463459be.jpg

.

בחורות אוסטרליות

לפני כמה ימי רביעי (יום רביעי הינו יום הציד הקבוע שלי, 3 ימים אחרי תחילת שבוע, יומיים לפני סיומו) בר מרמונט שוב, אני תמיד מוצא על הבר תיירות נאות.

בחורות אוסטרליות הן משהו מיוחד, נחמדות מאוד, כשהן תיירות מאוד קל להוציא מהן פרץ של שיגעון ולהפוך את ליל יום רביעי ללילה פרוע.

f04986112014a7392cd255d0ba7ad89a.jpg

השמאלית, קטי או קייטי או משהו בסגנון, לא זוכר ממש, נכנסה לבר לבדה, עשיתי לה סימן עם היד, בחורה טובה, באה לשבת, קצת פטפוטים, ספין טוב לשיחה, משכתי אותה מצויין לכמה שאני רציני וצמא לאהבה אבל לא חי בפנטזיה ולמעשה מנצל את הרגע, את מוצאת חן בעיני, אני מוצא חן בעינך? (שאלה רטורית, כבר נתת לי איזה 4 מחמאות), שנלך לאכול משהו קטן ואז נשתה אצלי קצת יין?

עשתה לי נעים, מהמחבקות חזק.

יומיים למחרת היא כבר טסה חזרה לאוסטרליה.

עוד אוסטרליות חביבות מהבר

b70512a6bafdb0ff1c1f47a93c0340c2.jpg

וכמובן סטפני היקרה, אותה הכרתי בבריכה

ec80c565212ff76e4cc3b89c32f889ff.jpg

אבל אני מתעייף בבריכה

473806ead77bd0aa598b0fd63fa59014.jpg

d74e9721ee677bedd1b02f828b6d33e4.jpg

עריכה אחרונה על ידי בנצי

haters will hate

פורסם

מי שוחה, זה הפיזוז בספידו.

עכשיו ברצינות, כשאני משתכר כל מה שאני רוצה זה לישון, ככה שאני תמיד משתדל להשאר סחי

haters will hate

פורסם
מספר שאלות מהכתבים הזרים:

1) ציינת את פרנקוס, האם אתה צופה שגם השרשור הזה יהיה חופר?

2) כשאתה אומר "הצעות בוטות", למה אתה מתכוון?

3) האם יש חיים מחוץ לכדוה"א?

הרגת אותי, לקח לי רבע שעה להרגע :)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

• תוכן חדש...