Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי הרים

NiNi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושר לנו ביחידת המילואים להסתובב עם נעלי הרים, אני אשמח להמלצה בבחירת נעל לצורך מטרה זו, ולא רק, אלא גם לטיולים ולכיוצא בזה. חשוב לי שתהיה נוחה ונעימה להליכות ממושכות (תרגדים למיניהם עם משקלים כבדים)וכמובן שתהיה עשויה מחומרים עמידים, שמעתי שגורטקס גורם לנעל להיות אטומה למים, אך מצד שני זה גם חונק את הרגלים מחום, לא כך? האם אפשר לוותר על התוספת הזאת? אשמח מבעלי הניסיון לנעל האולטימטיבית שתענה לצרכיי. אני מודע שהכל עיניים של תקציב, אך בשביל נעל שתשרת אותי נאמנה ותפגין אמינות אני מוכן להשקיע. תודה

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תלוי לאיזה אקלים/מדינה הנעל מיועדת.

אם לארץ, למדינות אם אקלים דומה או בכלל בעיקר טיולים בחודשי הקיץ/אביב מומלץ להימנע מגורטקס או בכלל מנעלי עור/עור-מלא.

כמו שאמרת זה רק יחנוק את הנעל יגרום להזעת יתר בכף הרגל שבסופו של דבר יביא לפטריות/שפשפות וכו' כבר בזמן הטיול, לא נעים בכלל.

אישית ממליץ בחום על המרל Moab Ventilator - נעל מעולה למטרות האלה. נעל סופר נוחה, קלה ואוורירית. ה'בעיה' היחידה זה שסוליית ה VIBRAM שלה יחסית רכה ולא תתאים למשקלים גדולים במיוחד.

735008-p-MULTIVIEW.jpg

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אני רק יתרום את השנקל שלי לגבי גורטקס.

כבר כמה שנים שאני מנצל כל הזדמנות בה מישהו מהמשפחה נוסע לארה"ב, כדי להזמין לי זוג טימברלנד עם גורטקס.

אני משתמש בהן כנעליים ליום יום בחודשי החורף וכאשר הן מתבלות, הן הופכות להיות נעלי העבודה שלי.

אני נמצא כל היום על הרגליים ואני הולך הרבה במשך יום העבודה. ישנם גם לא מעט ימים של עבודה מאומצת כולל סחיבות למרחקים גדולים.

אישית, אני לא מרגיש הבדל משמעותי בין נעליים עם גורטקס לנעליים ללא גורטקס מבחינת הזעה וריח ברגליים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

תלוי לאיזה עונה. גורטקס גורם לרגל להזיע בחום הקיצי. בחורף ךאומת זאת אי אפשר בלעדיו.

אני אישית חובב נעלי הרים של TEVA. הן קלות מספיק, עמידות מספיק ואוחזות מספיק טוב בשבילי.

פורסם

מה אומרים על אסולו, או סלומון? ברשת יש הרבה המלצות על asolo tps. N מה דעתכם?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אסולו חברה בינונית שמסיבה לא ברורה תפסה חזק בארץ.

אמנם יקרות אבל לדעתי אין על המיינדל, זוג שלישי (גם במילואים, גם בסדיר וגם בטיול אוסטרליה וניו זילנד).

אני עם גורטקס, לא יכול להגיד שסבלתי (גם בקיץ).

פורסם

אם לארץ, למדינות אם אקלים דומה או בכלל בעיקר טיולים בחודשי הקיץ/אביב מומלץ להימנע מגורטקס או בכלל מנעלי עור/עור-מלא.

כמו שאמרת זה רק יחנוק את הנעל יגרום להזעת יתר בכף הרגל שבסופו של דבר יביא לפטריות/שפשפות וכו' כבר בזמן הטיול, לא נעים בכלל.

אישית ממליץ בחום על המרל Moab Ventilator - נעל מעולה למטרות האלה. נעל סופר נוחה, קלה ואוורירית. ה'בעיה' היחידה זה שסוליית ה VIBRAM שלה יחסית רכה ולא תתאים למשקלים גדולים במיוחד.

[ATTACH=CONFIG]404891[/ATTACH]

סליחה שאני מתעלק על השרשור.

אני צריך גם המלצה לנערי הרים, קלילות בצורה הנ''ל או בצורה כמו של קאטרפילר.

לא יקר, אני צריך בעיקר ליום יום וטיולים, לא הרים.

תודה ומקום לקנות.

רועי

פורסם

[ATTACH=CONFIG]404891[/ATTACH]

נעל מעולה לטיולים. קניתי אותה לי ולאשתי.

עשינו איתה עשרות ק"מ בטיולים, ומאוד נהנינו מיציבות הנעליים ומהשחיקה האפסית של הסוליה, מה גם שבסוף הטיול לא היה לנו מרק רגל.

הייתי עם הנעליים האלו גם במילואים והיה בסדר גמור, גם כשסחבתי משקלים גדולים יחסית.

ממליץ בחום.

פורסם

אני מטייל עם מירל מיד גורטקס, נעל מדהימה סה"כ, החיסרון היחיד איתה מבחינתי היא שכואבות לי הרגלים אחרי עמידה של יותר מרבע שעה במקום איתן.

כל עוד אתה בתנועה, נעל מעולה. אוחזת את הרגל נהדר ונוחה להליכה.

פורסם

אני משתמש מזה כשנה בנעלי MERRELL SAWTOOTH, נעל שנמצאת המארינס, עברה כבר כמה התעלליות שטח במילואים, כולל הכל, הן לא גורטקס אלא מאווררות ומוגדרות נעלי קיץ, אבל זה מצויין גם בחורף הישראלי.

לקח להן זמן להתרכך משהו כמו תרג"ד אחד של הליכה במשך חמישה ימים בשטח הררי מסולע עם משקלים עד שהן התרככו מבחינת כאבים, שום דבר, מחזיקה את הרגל מעולה, כולל במצב כריעה, כיוון שיש נעליים שבהן הברזלים שורטים את הרגל בכריעה מניסיון.

עלות 350 ש"ח במגה ספורט עודפים, בדוק שיש מידות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם (נערך)

נעלי טיולים של חברת סלומון(הנעל הטובה ביות מסוגה). נעלים אטומות למים עם גפת גורטקס, אנטי בקטריאלי ,

סוליה מונעת החלקה,אטומה למים וגשם,אידיאלית לטיולי יום בעיר ובשטח,קלת משקל,הגנה הקפית על כף הרגל,טובה לקיץ (מנדפת זיעה)וגם לעונות המעבר ולחורף (שומרת על חום )רכה וגמישה ומאוד יציבה בתנאי שטח משתנים ובנוסף הנעליים והדגם הספציפי הזה נבחר ומשמש את ה-navy seals האמריקאי ,זאת הנעל הכי יקרה של סולומן ומוטמעות בהן מירב הטכנולוגיות של היצרן .

עריכה אחרונה על ידי dkn1
פורסם

קניתי לא מזמן אסולו Revert, לעבודה יומיומית בשדה עם לא מעט הליכה. לא יכול להעיד מבחינת עמידות עדיין, אבל אטימות הגורטקס נהדרת, הן נוחות מאוד ועושה רושם שיחזיקו.

לגבי טמפ׳ בנעל - אכן קצת חם, אבל ממילא אני בונה עליהן רק לחורף. אל תתפתה בשום אופן לקנות אותן (או בכלל) בחנויות הטיולים הרגילות, בחנויות העודפים תמצא מחירים נמוכים בהרבה. את שלי שעולות 900 שקל בחנויות קניתי בפחות מ-600.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

למה לא Redback? אלה הנעליים הכי עמידות שיצא לי לנעול. ממש בימים אלה הן נכנסות לשנתן השלישית (או הרביעית?) בשימוש ואחרי גלח"צ הן נראות כמו חדשות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...