Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש סובארו משותף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמעוניין להיצטרף גם אים ירד מבול אני אגיע. לא לפחד מהגשם נהיגה נכונה גם בגשם תביא אותנו למקום בביטחה (מצטער שאני נשמע כמו פרסומת של גלגל"צ).

מחכה להודעות המצטרפים.

שלכם

משה א.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אני מגיע מאזור קיסריה.

האם גם מאזור הצפון תצא שיירה?

אם כן אשמח לפרטים

אני מגיע מזכרון יעקוב עם הדיאל 82 שתראו אותה כמה היא מקסימה אחרי השיפוץ, ואתה שמגיע מקיסריה תקשר אלי ל 046291717 או צור קשר בפרטי.

ובכלל כל מי שרוצה ליסוע איתנו מהצפון שיצור קשר בפרטי או יתקשר אליי.

ומשפיים אני צריך לעשות פרסה ליקון או איך

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אז כמו שהחזאי (דני רופ) הודיע. מזג האוויר לטובתנו.

שיירה מצומת חולון תצא בשעה 15:20 בדיוק.אני אעמוד עים סובארו כחולה מודל 79 נקיה מבריקה ומצוחצחת, איתי יעמוד אלון עים סובארו GFT מודל 76.(הוא לא צריך לנקות, הרכב שלו שמור מפני פגעי מזג האוויר:roflmao:) ויהיו עוד כמה כלים

מוזמנים כולם בבקשה לישמור על עצירה ללא הפרעה לתנועה ועל נסיעה רגועה ללא עקיפות כדי שמי שיראה שיירה של סובארו יבין שקורה משהו מיוחד.

תודה

משה אזולאי.

מי שרוצה להיצטרף לשיירה 050-736-00-67 להיתקשר אחרי השעה 13:30 !!!!!!!!!!!!!1

כן כן יש אנשים שעובדים בשישי.:mm_shocke

Moshe Azulay

פורסם

היה נחמד מאוד!כל מי שלא בא הפסיד!המקום פשרה טובה בין מרכז לצפון!

פורסם
שלום לכולם

מתי יהיה עוד מפגש בעתיד הקרוב ?

והאם יהיו גם מפגשים באזור המרכז כדי שגם אנשים מהמרכז יוכלו להשתתף?

תודה שגיא

מצטרף לשאלה.

לא נכחתי במפגש האחרון, המפגש הזה היה בצפון. מן הראוי שהמפגש הבא ייערך במרכז...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חברה, יקום זה לא בצפון אלא 15 דקות נסיעה מגלילות שזה מרכז הארץ.

יקום זהו מקום המפגש האידיאלי למועדון היות וחלק מהאנשים גרים בצופן וחלק במרכז והדרום ולכן זהו המקום שנמצא הכי אידיאלי מבחינת חברי המועדון למפגשים.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

קצת רקע.

כבר כמה שנים היה בראשי הרעיון להקים מועדון אספנים לסובארו. כשגיליתי באינטרנט שישנו אתר של מועדון סובארו (לא של האימפרזה 4X4)ניסתי ליצר עימם קשר אך כשלא נוצר הקשר המשכתי בשלי.

ליפני כ כודשיים בא אלי חבר (אלון) ושאל "מתי יקום מועדון סובארו לישנות?"באותו הרגע סגרנו תאריך (ל-23-10-04) והתחלנו לפעול למען מפגש ראשון. המפגש פורסם כאן בעזרת חבר(שמוליקSBMW)

שמגיעות לו תודות רבות. הפצנו פלאיירים במפגשי ה-5. ויצרנו קשר עים כל בעל סובארו ישן שראינו בכביש וברחוב.ובשל התענינות רבה של בעלי סובארו הוחלט על מפגש לסובארו מכל השנים והדגמים. כידוע המפגש ה-1 היה מוצלח ומהנה כאחד.

לעיניננו:

ליפני כשבועים יצר איתי קשר בחור בשם גל. וטען שגם לו יש מועדון סובארו. "ואם אנחנו רוצים לקים מפגש משותף ולהתאחד כדי שלא יהיו המון מועדונים הפועלים למען אותה מטרה"(איחוד כל בעלי הסובארואים בארץ ללא הבדל שנה או דגם). היסכמתי מייד. שכן בעבר ניסתי ליצור קשר עם מנהלי מועדון נוסף אך ללא הועיל (בתקוה שכן בעתיד)למען המטרה הנ"ל. התאריך נקבע ע"י גל

ל - 10-12-04. בחנייה ליד קפה בונו בתחנת הדלק שביקום.

המפגש שהיה כך היה:

כהרגלי לפני כל מפגש או תערוכה חשובה אני מכניס את הנסיכה שלי לפינוק "באוטו רונית פלוס" (שבאזה"ת הישן בראשון ברחוב מול קומפיוטסט) ביום שלישי. ביום האירוע העברתי ליטוף מפנק בעזרת ג'לדה. נקבעה שירה(אני עים סובארו DL כחולה מבציר 79. ידידי אלעד עים סובארו טנדר(בארט)4X4 פתוח וחברי דודו עים XT מבציר 86) שיצאה מצומת חולון בשעה 15:30 באיחור של כ-10 דקות מהמועד המתוכנן המקורי. בדרך ראינו שני בחורים נוסעים בסובארו 4X4 מאובזרת לכיוון צפון. כאשר הגענו אל מקום המפגש החנינו בחנית הכורכר מיד היצטרף מיקי. עים פורסטר. ודקות אחריו הגיעה השיירה מכיוון צפון . לאחר כחצי שעה (בשל מיגבלות אישיות בזמן)סידרתי את הרכבים (לפי שנתון) לתמונה משותפת בה עמדו:

DL 79, טנדר 81, GLFקופה 83, XT מבציר 86, כ-4 סטיישנים ופורסטר אחד.

ההחלטות:

הוחלט על איחוד שני המועדונים למועדון אחד ולמפגשים בימי החורף בשבת, ובימי הקיץ בשישי (כדי להיתחשב בשומרי המסורת).

ההיתרשמות:

גל בחור רציני ומקושר במקומות הנכונים. ובין החברים נחלה הנאה רבה .

לסיכום:

תודה רבה לכל המשתתפים ובמיוחד לגל על האירוע המהנה.

תמונות בהודעה לפני הודעה זו בשירשור.

תודה לכולם:

משה אזולאי.

(סובארו DL מבציר 79 )

Moshe Azulay

פורסם

משה איש יקר...

אני חי ונושם- סחתיין על ההשקעה והמוטיבציה.

אני מבין את כעסך על כך שלא הגעתי אתמול ועל כך שאיני יוזם איתך לגבי המפגשים.

מעתה אני ואתה נשתף יותר פעולה לגבי מפגשים והתקבצויות לעתיד dont wory im her

פורסם

אלוני ידידי

כנראה שלא הגעת בשל חוסר הבנה בין שנינו הדבר היפה הוא שידענו לסלוח ולהסיר את הכעסים (בניגוד לאחרים ששומרים טינה במשך דורות).

נשמח להיפגש במפגשים הבאים.

שבוע טוב לכולם:

משה.

Moshe Azulay

• תוכן חדש...