Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מאזדה רוצה ג'יפון עירוני קטן שיתחרה בניסאן ג'וק, שברולט טרקס, אופל מוקה, פיג'ו 2008, הונדה HR-V ובטח עוד איזה שם ששכחנו.

הלילה חשפה מאזדה לראשונה את ה-CX-3 החדש שלה, התשובה לכל הרכבים הנ"ל. הוא מבוסס על פלטפורמת ה-2 החדשה ויגיע ארצה ככל הנראה עם מפרט טכני דומה.

פרטים נוספים כאן: מאזדה CX-3 החדש

%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX3-8.jpg

%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-CX3-6.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סוף סוף מאזדה שנראית טוב. מזכיר קצת את ה-ASX מאחור.

אני מהמר על הצלחה רבה לדגם הזה בארץ.

פורסם

אני חושב שכל הליין החדש שלהם נראה מעולה וזה ללא ספק הכוכב שלהם, מזכיר לי מאוד את הלקסוס nx.

מעניין לראות עם איזה מנועים הוא יגיע לארץ.

פורסם

אני חייב לצין שהעיצובים של מזדה ממש טובים.

שומכאר אתה צודק,אבל לפחות העיצוב הוא טרי אז לא משמעם עדיין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

CX5 חדשה עולה כ-170-180K, תלוי בדגם ובאבזור.

הגיוני שה-CX3 תמוצב מתחתיה.

אי לכך ובהתאם לזאת, הגיוני ש-CX3 חדשה תעלה כ-140-150K? :shock:

אם כן, מדובר פה בלהיט!

פורסם

בוואלה כתוב שבשלב הראשוני הוא יגיע עם מנוע 2 ליטר, אם זה אכן יקרה אז 140k נשמע הגיוני ואני מניח שתהיה גם גירסה עם מנוע 1.5 ליטר שתתומחר באיזור 130k מול שאר הדגמים בסגמנט כמו הטראקס, הקאפצ'ור וכו'.

פורסם

ג'יפון קטן ויפה, הוא ללא ספק יהיה להיט, ואולי הדגם הכי נמכר של מאזדה בארץ.

אני מאמין שתג המחיר יעמוד על 145K ש''ח. לא הכי זול, אבל נסלח אם יהיו לו את האיכויות של הCX5.

פורסם

מאזדה עשו בשכל כשהצטרפו לסגמנט הכי חם בעולם כיום, אני בטוח שבמחיר סביר היא תהיה להיט בארץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קשה להצליח בעיצוב ספורטיבי שדורש פרופורציות נמוכות ורחבות כאשר מדובר בג׳יפון קצר וגבוה ולכן באספקט הזה העיצוב מיוחד ומוצלח ואולם באופן כללי ניכרים בכל זאת ההגבלות בעיצוב שנובעים מהפרופרציות הבעייתיות.

בסך הכל המראה הוא שוב, כמו בשאר דגמי מאזדה החדשים, מראה בסגנון סמי פרימיום, הן חיצוניות והן פנימית ובקלות יכלו להדביק גם סמל של לקסוס.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אהבתי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...