Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת על המיצובישי , על הספיריט שמעתי עד עכשיו רק דברים טובים פרט לדלק . ( ממכם בעיקר )

אשמח לשמוע בעיקר על המיצובשי

וכמובן לשמוע את דעתכם מה עדיף יותר ?

צריכת דלק פחות מעניינת אותי כי הנסיעה שלי בחודש היא גג 1000-1200 ק"מ בחודש .

מעניין אותי יותר : אמינות , כוח , בטיחות , נוחות .

תודה רבה לכולם !

פורסם

לדעתי ספורטבאק מנצחת גם בכוח מול נפח וגם במראה חיצוני.

לנסר 1800 145 כ"ס גיר רציף.

מאזדה 2000 143 כ"ס גיר אוטומט בעל 4 הילוכים.

ציך להוסיף עוד?:)

מומנט בלאנסר יותר גבוהה אם אני לא טועה לכן גם פתיחה שלה ותר מהירה.

ford focus 2009 trend - מת בתאונה

סיאט לאון - נמכר

סקודה אוקטביה 1.2 שנת 2012

פורסם

תודה רבה על התשובה .

המאזדה מגיעה עם 150 כ"ס . המון אמרו לי שהמאזדה זריזה מאוד .. הספורטבאק יותר ?

אפשר לדעת מה ההבדל בין גיר רציף וגיר 4 הילוכים ?

אני פתוח לעוד הצעות .. עד שנתון 2008 !

פורסם

הגיר הרציף למעשה כולל אינספור יחסי העברה והוא מתאים את עצמו לכל מצב.

בפועל בתאוצה יש הרגשה שהמנוע "נתקע" בסל"ד גבוהה עד שאתה מרפה את הרגל מהדוושה, יש לגירים האלה נטייה להשתהות קצת בתאוצה מהמקום.

לגבי אמינות - למאזדה 3 יש נטייה לחסל את הבולמים שלה מוקדם מהצפוי, סביב 150 אלף קילומטר ובדגמי ה-1.6 גם הממיר הקטליטי לא מאריך ימים - אני לא ידוע אם מדובר בממיר שונה בדגם ה-2 ליטר.

המיצובישי בטוחה יותר עם 5 כוכבים במבחן הריסוק ו-7 כריות אויר.

מבחינת נוחות - המיצובישי קצת רועשת וקופצנית, המאזדה נוקשה ומרסנת אבל לא מתרסקת. המאזדה בשנים האלה הגיעה ברמת גימור אחת עם חישוקי 17 אינץ', גג שמש ושליטה על המערכת מההגה.

למיצובישי 3 רמות גימרו שהבסיסית דיי בסיסית עם טאסות ומערכת מקורית, הדגם שאחריה קיבל חישוקי מגנזיום 16' וחצאיות צד, הדגם הבכיר מגיע עם פגושים מעט שונים, מערכת איכותית יותר, חישוקי 18 אינץ', גג שמש וריפודי עור (שלא מרגישים מי יודע מה לדעתי).

פורסם

מייק , תודה רבה !

האם הגיר הרציף של המיצובישי הוא אמין ? האם הוא גורם לרכב ליהיות יותר חסכוני ?

בסופו של דבר על מה היית ממליץ יותר ללכת ? או שבכלל יש משהו אחר שלא חשבתי עליו ?

פורסם

לגבי אמינות וצריכת דלק אני לא ממש יכול לענות כי לא החזקתי רכב כזה בעצמי.

אני אישית מחבב יותר את המאזדה, התנהגות הכביש העדיפה והגיר האוטומטי הרגיל עדיפים בעיני. קח בחשבון שמאזדה 3 ספיריט נוטות להחליף לא מעט ידיים ולא כולן מטופלות כמו שצריך, יצא לי להיתקל ברכבים סופר מוזנחים.

אני הייתי מוסיף להתלבטות גם את הונדה סיויק מאותם שנים למרות המחיר הקצת גבוה יותר כשההעדפה שלי היא עדיין המאזדה אבל בכפוף לכך שתמצא רכב במצב טוב.

פורסם

ההונדה לא נכנסת לי בתקציב , גם הטיפולים שלה הרבה יותר יקרים ..

אני מתלבט מאוד האם לקחת את הספורטבק .. מבחינה חיצונית היא נראית טוב מאוד אבל אני חושש מהביצועים בעקבות הגיר הרציף בנוסף גם שמתי לב שבמחירים שלה שחוטים .. .. דילמה קשה .. עדין לא החלטתי .. אשמח אם בעלי הספיריט והספורטבק יתנו חוות דעת לגבי הרכבים ..

פורסם

** בעלי ספיריט \ ספורטבק **

אני מתכוון לקחת ספיריט לבדיקה .. האם יש משהו שאפשר לבדוק לפני הבדיקה במכון ?

האם יש איזהשהן בעיות כרוניות ברכב שכדאי לבדוק ? ולהתעמק בהן ?

מהי צריכת הדלק של הרכב ? עלויות טיפולים שוטפים ? ביטוחים ?

תודה רבה :p

פורסם

לחבר טוב יש אחת כזאת.

הנסיעות שלו הן כמעט כולם בתוך העיר, צריכת דלק 1 ל-8.

זה הרכב הראשון שלו, ולמרות שהוא לא נהג צעיר, הביטוח פשוט אסטרונומי ועומד על סביבות ה 8 אלף(חובה+מקיף).

פורסם

החזקתי בספיריט 09 צורה ראשונה כחצי שנה... צריכת דלק נעה בין 8 ל12.5 קמ לליטר....בנסיעה משולבת. הרכב מאוד מהנה לנסיעה... עשיתי איתה 15 אלף קילומטר.. נקנתה עם 80 נמכרה עם 94 ומשהו... חוץ מטיפול שומדבר.

האוטו שווה כל שקל... נקנה ונמכר ב52 אלף שקל.לפני 3 חודשים.

המזגן מצוין. יחסית למשפחתיות האוטו אוחז. אפשר להוציא ממנו חיוכים בקלות!. חשבתי על הלנסר בזמנו. המאזדה עולה עליה בכל מה שקשור לחווית נהיגה

פורסם

מחר הולך לראות מאזדה שנתון 07 ... האם צריך לבדוק / לשים לב לדברים מיוחדים ?

אם יש המלצות לבדיקה שלי עצמאית לפני שאני לוקח למכון בדיקה .. אשמח מאוד!

• תוכן חדש...