Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי עין על הדגם הזה. עשיתי נסיעה אצל חבר ולא הפריעה לי התיבה הרובוטית.

מבחינתי היתרונות הבולטים של התיבה הם: מחיר רכישה, צריכת דלק.

מבחינת חסרונות אז כמובן שמבחינת מחיר היוצרות מתהפכות. השאלה היא איך האוטו מבחינת אמינות? איך חווית נהיגה לאורך זמן? והאם יש בעיות ספציפיות שעליי לדעת עליהן או לשים לב אליהם בבואי לרכוש את הרכב?

פורסם

אם זו פסגת השאיפות שלך לך על זה. בדוק הסטוריית טיפולים. דברים שצריך לשים לב אליהם: בקילומטרז גבוה ( באזור ה100,000) יש נטיה לבעיות בסלילים ( קוייל) וסדקים בסעפת היניקה העשויה מחומר פלסטי (לא מתכת) אם החליפו יותר מסליל אחד בטווח קצר תבדוק קומפרסיה. יש מצב לשסתומים שרופים ( בעיה מוכרת במנועי vvt) . כמו כן מומלץ לצופף שיגרת טיפול שמנים למניעת היווצרות בוצה במנוע. חוץ מזה רכב סביר בהחלט . טיפול בזמן ותשומת לב לפרטים יחסכו עגמת נפש. חפש ברשת סרטונים על מנועי vvt.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הנה דוגמה לנושא vvt

סרטון של toyota vvt problems► 18:23► 18:23

2 בינו׳ 2014 - הועלה על-ידי Peter Finn

Why Toyota VVT-i engine may start to consume oil and how to do oil leak test. ... You have ...

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אחי נראה הגזמת לגמרי. אני אישית לא סובל את התיבה הרובוטית אבל הבחור אומר שאין לו בעיה איתה.ככה שנשאר לדבר על המנוע.מניסיון במשפחה,קורולה מליסינג,תחת 6 נהגים שונים, עשתה מעל 220 קמ שאחרי הם המנוע הרגיש בשיא כוחו ובלי היסטוריה של בעיות מיוחדות. עם זאת,ברור שהאמינות היא כנראה המעלה היחידה של דגם זה...

פורסם

בצד שמאל למעלה יש תיבת חיפוש. שימוש בה יעזור לך למצוא חוות דעת קודמות והן לא הכי מלהיבות.

היו גם כמה אנשים שנאלצו לתקן את התיבה הנ"ל וזול- זה ממש לא.

לדעתי שקול חלופות.

פורסם

לחמי יש כזה רכב כמה שנים,מגלה אמינות טובה,רכב מרווח זריז,החיסרון הוא בתיבה,אבל אם אהבת אותה,תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השוק הצביע ברגליו כנגד התיבה הזו, עד שהיבואן נאלץ להזמין מהיצרן את הקורולה עם תיבה אוט' רגילה 4 הילוכים.

הדבר הזה מדבר בעד עצמו. אתה רוצה להיות חכמולוג, לקנות בזול ולאכול אחרי זה....? בבקשה

אבל קח בחשבון שיש משמעויות כאשר הולכים נגד העדר.

בהצלחה בכל מקרה

פורסם

בדרך כלל אני לא אוהב ללכת עם העדר אבל במקרה הזה אני דיי מסכים איתך. גם אני לפני שרכשתי את הסיויק התלבטתי אולי לקנות קורולה רובוטית וירדתי מזה דיי מהר.

פורסם

קורולה רובוטית מכונית מצויינת!

תודה רבה מאוד לשוק, שמצביע ברגליים ונותן לנו אפשרויות לקנות מכוניות טובות ומתקדמות בגרושים.

אם אין לך בעיה עם ההתנהגות של הגיר (שגם היא לא נוראית), אין שום סיבה בעולם לא לקנות אותה אם היא שמורה ומטופלת היטב...

אני יכול לחשוב רק על סיבה אחת - רנו מגאן 2009, נוחה יותר לטעמי, ואותו דבר חסכונית, רק עם גיר אוטומטי רגיל. ואמין. שלא יספרו לך סיפורים. שוב תודה למספרי הסיפורים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מספרי הסיפורים בקשר לרנו או לטיוטה רובוטית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

על הרנו אני יודע מה אומרים,אבל איזה סיפורים יש על הקורולה?

פורסם

תודה על התגובות, זאת פעם ראשונה שאני מפרסם פה משהו אז לקח זמן עד שהבנתי איך בכלל רואים את התגובות....

בכל מקרה אני עדיין מתעניין בדגם. קראתי המון וסה"כ במדגם לא מייצג (אולי גם כי זה מה שרציתי לראות) הביקורות נחלקות ל-2 תקופות בעיקר:

1. בתחילת הדרך, קרי 2008-2009, ואז באמת אמרו דברים שליליים על הרכב.

2. כאלו שאשכרה נשארו עם הרכב או לאחר עדכוני גרסה וכתבו ביקורות טובות מפרספקטיבה של שנים.

מצאתי רכב מועמד לרכישה, אשמח לדעת מה אתם אומרים עליו:

שנת 2008, GLI, 103,000 ק"מ, יד שניה (פרטיות), הסטוריית טיפולים מלאה ממוסכים מורשים (המוסך פקסס אלי את כל הסטוריית הטיפולים). עשיתי סביב על הרכב וואלה נראה שמור ונוסע יפה. מחירון 50 וקצת, הגענו להסכמה על 39 אלף אם עובר בדיקה והכל תקין. יש גם חיישני רוורס, מרימי חלונות, דיבורית קבועה וכספת ברכב.

מה אתם אומרים? עסקה טובה?

• תוכן חדש...