Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה הווקס המרושע הזה חחח

APC לא עוזר??

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

האמת שהוא ממש טוב לרכב מסוגל לעמוד מס' חודשים רבים, יש גם שרשור שהראה עליו עבודה ממש טובה, (אגב המשווק האירופאי שלו שואל לגבי ישראל ואם מישהו מעוניין להתחיל להפיץ :p )

אבל הוא אמר לי בפירוש לא לשים על החלונות לאחר שהתייעצתי איתם, אבל זה היה קצת אחרי שיישמתי את זה אז קצת אכלתי אותה עם זה.

אני אחד שלומד בדרכים קשות בדרך כלל אז הפעם מרפי לא הבליג עלי למרות שקיוותי

Opel Adam S 2017

פורסם

מרחתי פוסו 99 לפני כחודש על השמשה .לא רואה שום דבר שמנוני. יום שבת שעבר נסעתי בגשם חזק כ 20 ק"מ בכביש 4 . לא הפעלתי וישרים כי לא היה צריך תענוג ,הטיפות עפו לצדדים תענוג.

פורסם

אז מה יכולה להיות הסיבה שזה שמנוני אצלי?

בעבר אגב השתמשתי במינון גבוה יחסית של ONR כ 60CC על 1.5 ליטר והתזתי על כל הרכב כולל השמשות, לאחר מכן בגשם חזק ביותר בדרום לא הפעלתי שום מגב לפני כחודש בערך.

עשיתי פלסטלינה גם על החלונות בניקוי האחרון לפני השמה של הפוסו 99. מוזר לגמרי.

בכל אופן ניסיתי עם אלכוהול בדילול של 1:1 ועל פניו נראה שניקה את השמשות, מחר ב 6 בבוקר אני אדע לפי הטיפות שיהיו שם

אגב היום שקמתי השמשה הקדמית פשוט היתה מכוסה בטיפות, שום דבר לא ירד רק עם הווישרים (ולאחר מכן השאיר מעין שמשה מלוכלכת שאותה ניקיתי כרגע)

Opel Adam S 2017

פורסם
האמת שהוא ממש טוב לרכב מסוגל לעמוד מס' חודשים רבים, יש גם שרשור שהראה עליו עבודה ממש טובה, (אגב המשווק האירופאי שלו שואל לגבי ישראל ואם מישהו מעוניין להתחיל להפיץ :p )

אבל הוא אמר לי בפירוש לא לשים על החלונות לאחר שהתייעצתי איתם, אבל זה היה קצת אחרי שיישמתי את זה אז קצת אכלתי אותה עם זה.

אני אחד שלומד בדרכים קשות בדרך כלל אז הפעם מרפי לא הבליג עלי למרות שקיוותי

הייתה צריך ליישם בנקודה קטנה קודם

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מישהו ניסה אופטיסיל על השמשות.?

יש דחייה של הטיפות?

אני יודע שאין בעיה ליישם את הג'טסיל, את האופטיסיל דווקא לא יישמתי בזמנו על השמשות, אלא רק על הפנסים.

אני עומד לפני יישום של אוטם (הפעם? PL), ואשמח לדעת אם יש בכך תועלת.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

אליאל - אלמד להבא

אלי - קניתי מוצר בשם PROKLEAR אך לא השתמשתי בו בזמן הניקוי האחרון, איישם את זה לפני הגשם הקרוב ואעדכן כנראה בשרשור חדש. על פניו לפי סרטונים קטנים שראיתי הוא נראה מועיל, השאלה לכמה זמן.

sapancool - לא ראית סוג של שמנוניות על השמשות בבוקר? הגעתי לבוקר מלא בטל והשמשה היתה מלאה מים, כאילו זה נדבק על בזמן שכל שאר הרכב "טפטף" אותן החוצה..מרחתי את הפוסו והורדתי בעזרת המטלית הצהובה של CG - בהתחלה זה היה נראה טוב ולאחר מכן נראה שמנוני כמו בערך הסימנים שנשארים בשמשה הפנימית לאחר ששמים חומר לא טוב על הדשבורד

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

עדין לא ירד גשם מאז שיישמתי אותו על השמשות אבל כששמתי אותו על הרכב עשיתי ניסוי ויישמתי אותו על חלון אחד והייתי מרוצה.

פורסם

יש סיכוי שיותר מדי ווקס על השמשה או החלונות יכולים לגרום למים להשאר ולהאגר על השמשה במקום "להחליק" ממנה? כמו שקורה על מכסה המנוע

Opel Adam S 2017

פורסם
אז מה יכולה להיות הסיבה שזה שמנוני אצלי?

בעבר אגב השתמשתי במינון גבוה יחסית של ONR כ 60CC על 1.5 ליטר והתזתי על כל הרכב כולל השמשות, לאחר מכן בגשם חזק ביותר בדרום לא הפעלתי שום מגב לפני כחודש בערך.

עשיתי פלסטלינה גם על החלונות בניקוי האחרון לפני השמה של הפוסו 99. מוזר לגמרי.

בכל אופן ניסיתי עם אלכוהול בדילול של 1:1 ועל פניו נראה שניקה את השמשות, מחר ב 6 בבוקר אני אדע לפי הטיפות שיהיו שם

אגב היום שקמתי השמשה הקדמית פשוט היתה מכוסה בטיפות, שום דבר לא ירד רק עם הווישרים (ולאחר מכן השאיר מעין שמשה מלוכלכת שאותה ניקיתי כרגע)

גם אני הרגשתי כמו נוזל שומני על החלון. ששמתי ONR במי מתזים ,עוד פחות ממך.עוד לפני שהיה לי פוסו.
פורסם

tgt אצלי השימוש ב ONR מרוכז דווקא עשה לשמשה טוב ולא השתמשתי כלל בווישרים בגשם חזק, אין לי מושג מדוע אבל זה עזר, אולי זה משאיר סוג של הגנה כלשהי?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...