Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובשאלה אחרת - איך מורידים את זה מהשמשות?

לאחר שמרחתי, הגיעה אל אוזני הידיעה שהווקס הנ"ל אינו מתאים לשמשות ודווקא עושה להפך, בידינג על הרכב יש יופי, על השמשות הוא דואג "להשאיר" את הטיפות ולא מחליק אותן.

בוצע פלסטלינה לשמשה לפני ההשמה, וכעת ניסיתי להוריד את הווקס מהשמשה הקדמית ללא הועיל, אפילו השפרצתי את ספריי החלונות הכחול על השמשה כדי לפחות להוריד משהו, כל מה שקיבלתי הוא מראה שמנוני בשמשה ובמקום לנקות נראה שזה עושה דיי ההפך.

האפקט נעלם רק כשהשמשה מתייבשת ולא הייתי רוצה את זה בזמן גשם :p

הצעות להיפטר מהווקס בשמשות, נאמר לי טינר או אצטון בזהירות - יעזור?

נ.ב - CG סיטרוס יעזור?

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי מנסה באמת ללכת על שמפו אגרסיבי וחזק. אולי אפילו פיירי. לאחר מכן הייתי מבצע מעבר עם IPA ומעריך את המצב מחדש.

M-TECH E46

פורסם

לפי התכונות של הפלסטינה היא אמורה להוריד את הוקס מהשמשה....

תקח את מה שאמרתי בערבון מוגבל כי אני עוד לא השתמשתי בשום מוצר.

אבל שווה לנסות בחלק קטן משמשה אולי יעזור .

פורסם

אני דווקא בעד לנסות חומרים חדשים בכל מיני צורות,אבל צריך לעשות את זה עם טעם,לשמשות מורחים אך ורק חומרים שמיועדים לשמשות!!.

תשטוף את השמשה עם APC 1/3 ותן לזה לעמוד 10 דקות לא בשמש,אני מאמין שתיפטר מזה.

פורסם

תודה חברים, חלק מהקריאה ברשת העלו נסיונות של לא פחות מקוקה קולה!

יש לי אלכוהול כ 90% נקי, אנסה עכשיו ונראה אם זה עוזר..

לגבי ווקס על השמשות - יש כאלו שאכן שימוש שלהם על השמשות עזר לי בעבר, אבל משום מה ה FUSSO בכלל להיפך, גם דיברתי בפייסבוק עם אחד היבואנים שלהם באירופה והוא המליץ מאוד לא לעשות את זה..רק חבל שזה לאחר היישום \=

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה על העצות חברים

קניתי אלכוהול רפואי הבוקר אז אשתמש בזה ביחס של 1:1

לגבי בנזין רפואי אין לי שמץ של מושג מאיפה להשיג דבר כזה

Opel Adam S 2017

פורסם
בבית מרקחת רגיל הוא די יקר .

בבית מרקחת של קופת חולים הוא ממש זול .

מה שקניתי היה מהסופר פארם וזה אלכוהול מחטא של LIFE 70% (מה שמצאתי)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...