Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי גיא פינס לפני שעה ואמרו שהסרט החדש של טיפשים בלי הפסקה עם ג'ים קארי וג'ף דניאלס חוזר ביום חמישי בהקרנה בכורה בבתי הקולנוע בארץ ! סרט קומדיה ענקקק ומצחיקקק

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

יום חמישי דיברתי עם חברים אני הולך לראות את הסרט , חמישי זו הקרנה בכורה ככה שצפוי שיהיה עמוס מאוד אלא אם כן נזמין באינטרנט כרטיסים ... יס פלאנט ראשון לציון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שהולך להקרנות בכורה יסבול אפילו שהסרט יהיה טוב. חכה שבועיים או אפילו חודש ותהנה באמת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדוע SlowRide ? בגלל העומס ? לא מפריע לי שיש יותר מדיי אנשים אני פשוט להוט כבר לראות את הסרט הזה !! אגב יש לכם מושג אם יצא כבר צפייה ישירה שלו אפילו בלי כתוביות למה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי .. ?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פחות בגלל עומס, יותר בגלל סוג הקהל. בוא נגיד שזה לא יהיה סרט שימלא אולמות באנשים מבוגרים ומחושבים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הסרט הראשון ממש סרט קאלט, גם לי יש חבר שרוצה לצפות בסרט בפרמיירה. הסרט הראשון היה מאוד מצחיק, מקווה שהשני יהיה לא פחות טוב.

פורסם

מרוב שראיתי אותו, לא זוכר אם ראיתי אותו בקולנוע. סרט כזה דבילי, אבל קורע

אני גם משוגע על השיר המדהים עם הקליפ הקורע, i love the flower girl

[video=youtube_share;RIC_4fiKOck]

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יום שישי אני אראה ואתן חוות דעת

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

גם אני ראיתי אותו בקולנוע עם חברים בשנת 94'.

פעם ראשונה ששמעתי את בום שקהלקה והתאהבנו בו.

עד היום אני זוכר את חבר שלי נקרע מצחוק בקטע שג'ים קארי מדליק את הפלוץ שלו במפגש החברתי שלהם.

אגב, מישהו שם לב שאם היה הולך בין לויד קריסמס למרי סוונסן היו קוראים לה מרי קריסמס? :wink:

• תוכן חדש...