Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

השטיפה השבועית הייתה ביום שישי ורק עכשיו היה לי זמן להעלות תמונות, אין משהו מיוחד מלבד שטיפה רגילה לגמרי אבל הקץ' הוא הגרניק כשכולם מדברים על איזה לקנות אז יש לי אחד בבית שאני לא שוטף איתו כל שבוע אבל תמיד הוא זמין, כוח מטורף (בנזין) אבל כשעובדים איתו בזהירות אין נזקים :-D

נ.ב אל תהרגו אותי שאין לי מקציף אני צריך לקנות אחד :?

זהירות תמונות קשות זה הגרניק הכי מכוער שפגשתם:

IMG_1558.jpg

לא שטפתי את הרכב כבר שבועיים בגלל שהיה יום מעונן ויומיים גשם אז הג'אנט מסריח:

IMG_1546.jpg

אחרי שטיפה רק עם המכשיר:

IMG_1549.jpg

95 אחוז מהג'יפה ירד רק עם המכשיר, כשעברתי אחרי זה עם סבון הכפפה הייתה כמעט נקייה.

שבועיים של הזנחה:

IMG_1547.jpg

לא מזמן קניתי את הרכב (צריך לשנות סימלון :lol:) אז אני מרשה לעצמי עוד כמה תמונות לסיום כשהרכב נקי

IMG_1554.jpgIMG_1559.jpgIMG_1562.jpg

סה"כ הרכב במצב סטנדרט, כרגע הכיוון הוא טיפול דיטיילינג שהרכב צריך לקבל והחלפת ג'אנטים וצמיגים לצורך מעבר ל18 אינץ', נקווה לעדכן בזמן הקרוב.

שבוע טוב.

פורסם

אחלה רכב עם ההנעה הנכונה, אתה מרסס את הרכב עם onr לפני שאתה עובר עם הגירניק, או שאתה ישר מתחיל עם הגירניק על פח מלוכלך?.

פורסם

תודה דודי.

כרגע אני עובר ישר עם הגרניק על הרכב כי האמת הרכב צריך טיפול חיצוני אז אני "מרשה" לעצמי, מקווה לקנות מקציף כמו שצריך ואז נעשה טיפול והשטיפות יהיו שונות, כרגע שוטף עם סונקס הבקבוק האדום אבל אני לא אוהב אותו בקושי יש קצף האמת זה כניראה בראש שלי אבל אני מרגיש ככל שיש יותר קצף ככה אני מנקה טוב יותר, ONR לא ניסיתי אף פעם אבל אני ממש לא נמשך אליו ממה שרושמים עליו בתור שמפו בגלל חוסר בהקצפה.

• תוכן חדש...