Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בא לי מעבד מזון טוב, מי מכיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שנשבר לי (תרתי משמע) מהמעבד מזון הנוכחי שלי, אני צריך לקנות אחד חדש.

הדרישות שלי פשוטות, וזה מה שמסבך את העניין:

אני רוצה אחד חזק שיטחן וירסק הכל. לא צריך מיליון דיסקיות ואביזרים, אבל צריך שבלי מאמץ יוציא חומוס חלק לחלוטין, יהפוך עשבי תיבול לסחוג וצימיצורי, והעיקר שיעשה את הכל בקלות ובפשטות שלא יהיה מבאס להוציא ולנקות. כל השאר זה בונוס מבחינתי.

בקיצור, הכי עמיד, חזק, אמין וקל לניקוי שיש בשוק. התקציב גמיש, 1000 זה בסדר וגם מעל 3000 זה בסדר אם זה משהו שיחזיק לאורך זמן ויהיה שווה את זה.

כל המלצה תתקבל בברכה.

פורסם

המגימיקס מקבל תגובות מאוד פושרות בלשון המעטה מפי משתמשים. איכות החומרים לא מה שהיתה פעם וגרוע מכך - איכות העיבוד, עושה רושם, גם לא מה שהיתה פעם.

פורסם

מג'ימיקס.

היבואן נותן 20 שנה אחריות למנוע, מנסיון, סבירות גבוהה שהמכשיר יעבוד יותר מ 20 שנה, מקסימום תחליף כד/מכסה במרוצת השנים.

פורסם

מחזק לגבי המגימיקס 5200.

הדגמים הגדולים והחזקים , לא הדגמי כניסה.

(ובהערה אישית - יש מצב שאני מוכר את שלי - לרוב פשוט בגלל הכמויות הקטנות שאנחנו מכינים אנחנו משתמשים במיקסר ידני שמספיק לנו - כך שאם אתה מעוניין באחד יד שניה - אתה מוזמן לזרוק לי הערה לפרטי - 5200 שחור (כמה שאני זוכר - XL))

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי בבית מג'ימיקס בן 23. לפני כמה שנים החלפתי קבל (50 שקל, עבודה עצמית). לפי איך שהמנוע נראה הוא יחזיק גם 1000 שנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
איכות החומרים לא מה שהיתה פעם וגרוע מכך

אין לי מושג על מה אתה מדבר (אני מוכר אותם 0 החזרות 0 תיקונים), איכות חומרים טובה מאוד.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אצל אימי זה המג'ימיקס השני. הראשון היה בן 15 הוא הוחלף באחד חדש, נדמה לי בדגם 5100, שכבר משרת אותה כמעט 20 שנה מאז.

פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר (אני מוכר אותם 0 החזרות 0 תיקונים), איכות חומרים טובה מאוד.

אין לי ניסיון אישי כמובן, תסתכל על ביקורות בזאפ ובפורומי בישול. בעיקר תגובות של אנשים ששידרגו מדגמים ישנים.

פורסם (נערך)
בעיקר תגובות של אנשים ששידרגו מדגמים ישנים.

אני לא מכיר את הדגמים שיוצרו לפני 10 שנים, אבל אני בטוח שאיכות החומרים ירדה מאז. ככה זה בכל תחום היום.

למרות זאת נכון להיום איך שלא תהפוך את זה מדובר באחד ממעבדי המזון האיכותיים ביותר לשימוש ביתי.

אגב, לדעתי לצרכים שלך יכול להתאים בלנדר מוט איכותי מה דעתך?

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
המגימיקס מקבל תגובות מאוד פושרות בלשון המעטה מפי משתמשים. איכות החומרים לא מה שהיתה פעם וגרוע מכך - איכות העיבוד, עושה רושם, גם לא מה שהיתה פעם.

לא יכול להסכים לטענה, תבין, בשנת 91 הביאו לנו מג'ימיקס משומש, אין לי מושג בן כמה היה אבל כבר אז הוא לא נראה חדש.

עובד עד היום, הסכין העיקרית עדיין מרסקת הכל ואם לדבר על איכות חומרים, אז איכות הגימורים והפלסטיקים רק השתפרה עם השנים לדעתי.

פורסם

עדכון:

אחרי שנבדקו לעומק חמישה מועמדים (ברמות מחיר שונות): מג׳ימיקס 5200, קנווד 932, פיליפס 7776, קיטצ׳ן אייד 1644 וברוויל 800 הוחלט ללכת על האחרון.

הפיליפס נפסל מאוד מהר אחרי שראיתי אותו בחנות - עיצוב לא מוצלח בעיניי ואיכות החומרים נראתה מפוקפקת.

הקנווד נפסל אחרי קריאת ביקורות מקצועיות.

המגימיקס דווקא קיבל ביקורות מקצועיות טובות, אבל נפסל אחרי ביקורות משתמשים. התלונות היו רבות - גם איכות חומרים וגם הנדסת אנוש לוקה בחסר (לדוגמא היכולת להשתמש בדיסקית פריסה רק עם הקערה האמצעית, ואז צורך לשטוף שתי קערות).

הקיטצ׳ן אייד היה נראה מבטיח. תמחור מאוד סביר של היבואן ביחס למחיר בחו״ל. איכות חומרים מעולה, אביזרים טובים, ביקורות מצויינות. עד שראיתי אותו בעיניים - הדבר הזה מפלצתי בגודלו. כמעט אף חנות לא מחזיקה אותו בתצוגה בגלל זה. אחיו בגודל הסביר יותר, ה-1335, כבר זוכה לביקורות מאוד גרועות, ולכן נפסל.

נשארתי עם הברוויל. הביקורות ברשת מעולות. גם מקצועיות וגם משתמשים. הבעיה היא התמחור ההזוי של היבואן בארץ שלא רציתי לעודד. כמעט נשברתי והלכתי על המגימיקס למרות הבעיות. בסוף הצלחתי למצוא אותו בכ-700 ש״ח פחות מהמחיר הנמוך בזאפ. עדין מאוד מאוד יקר, אבל הבנתי שאני כנראה אתבעס עם כל רכישה אחרת.

בינתיים, נראה מאוד מבטיח אחרי שני שימושים. מקווה שהדעה החיובית תימשך.

• תוכן חדש...