Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עפר, ביחס למצלמת רפלקס-FF היא קטנטנה וקלה, אני רגיל לצלם עם-D4S וזה הבדל ענקי.

כמובן שאם אתה רגיל לצלם במירורלס, פוג'י פנסוניק סוני וכו' אתה לא תתרגש מזה :lol:

בדיוק. אני עברתי לאחרונה ל-OMD-EM10 (אולימפוס) מה-E500 ששירתה אותי בעבר. הכי קשה זה להתרגל לגודל (או לקוטן...).

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי חנות, אני קניתי מחנות קטנה וחמודה שנקראת cameraforme ונמצאת בתל אביב, המחיר של ה-D750 היה שם הזול ביותר בזאפ והשירות שקיבלתי היה מעולה. חבר'ה טובים, מגיע להם.

*קניתי את המצלמה רק לפני כשבועיים אז טרם נתקלתי בשירות של אחרי המכירה, כך שלגבי זה אני לא יכול לחוות דעה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלהם. אני משתדל לשמור מאוד על הציוד שלי ועם ה-D7000 שלי לא חוויתי שום בעיות. הדר גם דורשים לא מעט כסף תמורת האחריות שממש לא התחשק לי להוציא. לא יודע, ימים יגידו...

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...