Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב85 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב למשפחה בתקציב של 85 אלף, עם עדיפות לא לחרוג.

מדובר על 2 הורים ו2 ילדים, אך הילדים בני 1 ו4, אז כרגע יש צורך לתא מטען בגודל סביר.

לא מחפשים מכונית ספורטיבית או סופר חסכונית, כרגע מהטויוטה קורולה 2003 משתמשים רק במיכל וחצי או 2 לחודש בממוצע.

מה שבעיקר חשוב זה שימושיות ואמינות.

ממה שראיתי הסיד והi30 סטיישן של הדור קודם שניהם הן אופציות סולידיות.

ראיתי גם את הפוקוס טורר מהדגם האחרון שאפשר להשיג בפחות מ85, אך ממה שראיתי שלמרות הביקורות המהללות, הצרכנים לא מתלהבים ואני סקרן לדעת מדוע בדיוק.

i35 היא גם אופציה, איך היא בתור משפחתית ביחס לאלה שציינתי מעלי?

פורסם

לטעמי ה I35 טובה יותר מהI30 והקאיה. היא בעלת מנוע יותר חזק, גיר 6 הילוכים ואבזור עדיף. היא נוחה ומרווחת עם תא מטען גדול ורק ל I30 סטיישן יש תא מטען יותר גדול.

חפש יד ראשונה פרטית מרמת אבזור supreem

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

היום אתה יכול לרכוש פורד פוקוס סטיישן 1.6L חדשה 0 ק"מ מליסינג (אתה תיהיה יד 2) ב-90,000.

אני אישית הייתי הולך על שברולט קרוז סטיישן/סדאן חדשה מליסינג 0 ק"מ, יש מבחר מנועים 1.6 1.8 1.4T ולדעתי אחלה תמורה לכסף וגם רכב בגודל משפחתי מלא ומאובזר במחיר של מאזדה 2.

בהצלחה.

פורסם

פורד פוקוס סטיישן חדשה לגמרי עולה 96 אלף ש"ח ולא 90 כמו שצוין קודם.

http://motori.co.il/camp.php?id=24

למה הלקוחות לא מהללים? כי המושב האחורי שלה צפוף מאוד ולא מרווח כמו מושב אחורי של מכונית משפחתית וכי הגיר הרובוטי שלה בעייתי מאוד.

אני הייתי הולך על הסטיישנים, i30cw או סיד סטיישן, מה שיבוא קודם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למרות שהקורולה במצב טוב, עם ק"מ נמוך והמחיר גמיש, לא מגיעים טלפונים, אז מחוסר ברירה הולכים על טרייד אין...

מצאנו יונדאי i30cw 2012 בליסינג מהדור החדש, הרגע נכנסה לחניון. הק"מ לא גבוה מדי ומישהו מבפנים שמכירים בדק את ההיסטוריה והיא טובה, מתכננים לקחת אותה לבדיקה גם.

אבל האבזור שלה לא קיים, ברמה של המיני הזולות...

יש הבדל אמיתי בין הדגם הישן והחדש חוץ מעיצוב?

פורסם

בחדש יש מנוע מחודש, גיר אוטומטי 6 הילוכים ולא 4 וגם עליה משמעותית בגימור האיכות הפנימית.

מה שכן, הדור הקודם יותר מרווח מהחדש

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...