Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד לי באיזה רשת אתה עובד, כדי שאני לא יבוא לקנות משם.

לרוב לא מאפשרים החזרה סתם כדי לא להפסיד עסקה, אני לטובת הלקוחות אם אפשר לעזור.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני,

הטיעון הראשון שלך לא נכון, עובדתית.

בדיוק באותו הטיעון השתמשו הרשתות והחנויות כשהן ניסו למנוע את קבלת החוק החזרת המוצרים. שהן יקרסו, שהציבור בישראל ינצל את החוק לטובתו ועוד ועוד הפחדות. עובדתית אף לא אחת מהן התרחשה.

אתה לא יכול להגיד "עובדתית" כשאין לך עובדות בשטח.

הרי יש הבדל בין להחזיר מוצר שלא עבר שימוש למוצר שכן עבר שימוש.

כאשר החוק מאפשר רק את הראשון, יש לצרכן אחריות כלשהי. הוא יודע שהוא מוגבל באפשרויות ונזהר יותר.

אם החוק מאפשר את השני, צרכנים יכולים להסיר מעצמם אחריות וליצור כאוס בשוק - הם יקנו דברים סתם בשביל לנסות ויחזירו, מה שיצור עומס על המשווקים, הפסדים משמעותיים וכתוצאה עליית מחירים בשוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה להבהיר משהו. קודם כל השואב נקנה דרך האינטרנט ככה שאי אפשר להגיד שראיתי ובדקתי את המוצר לפני. אם היה נקנה דרך חנות אז היה שונה.

הבעיה היא בשאיבת השטיחים. לשואב יש עוצמת שאיבה ממש חזקה ללא אפשרות לכיוון העוצמה ודבר זה גורם לקושי מאוד גדול בשאיבת השטיח.

עכשיו תגידו מה שתגידו, גם אני וגם אבא שלי ניסינו להשתמש בו על שטיח וגם לנו זה היה ממש קשה. ואני ואבי לא אנשים חלשים.

נעשה שימוש בשואב פעם אחת ולא נגרם לו שום נזק.

פורסם

סליחה על הבוטות אבל נו, אז מה?

אז קנית משהו בלי לבדוק והוא לא מתאים לך. קורה.

אגב, בשואבים יש לרוב איזה כפתור או ידית שמוציאה מברשת החוצה בשביל להוריד מהוואקום - בדקת גם במצב הזה?

שים כאן את דגם השואב המדויק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בנוסף למה שכתב רוני יש לשואב האבק עוד מנגנון המאפשר התאמה רציפה של עוצמת השאיבה. יש שתי אפשרויות: האחת היא כפתור המשנה את עוצמת מנוע השאיבה, האחרת היא פתח לאורך הצינור שאפשר להחליק עליו מכסה, וככל שהמכסה יותר פתוח עצמת השאיבה תרד.

וההמלצה הקבועה הינה: RTFM

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הידית שמוציאה מברשת החוצה זה כדי לשאוב מהרצפה. על מנת לשאוב מהשטיח יש להכניס את המברשת בחזרה.

http://www.buy2.co.il/o/636b24ab-bb8f-429d-b6cf-a491bbd6de70

אז תשאב את השטיח עם המברשת בחוץ וזה לא יהיה קשה. מה יהיה עם התירוצים האלה?

וגם מה שספריאל כתב על עוצמת השאיבה המשתנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני רוצה להבהיר משהו. קודם כל השואב נקנה דרך האינטרנט ככה שאי אפשר להגיד שראיתי ובדקתי את המוצר לפני. אם היה נקנה דרך חנות אז היה שונה.

לקניה באינטרנט יש המון חסרונות מלבד יתרון המחיר וגם זה לא תמיד נכון.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא מובן לי למה אתה חושב שזה תירוצים. המברשת נועדה לשאיבת רצפה ולא שטיח. יש סיבה לזה. שטיח יותר קשה לשאוב מאשר רצפה, ולכן הפיה של השואב צריכה להיות כולה על השטיח אחרת אין לשאיבה שום אפקט. שאיבת שטיח עם המברשת בחוץ, דבר הגורם להגבהת הפיה וניתוקה מהשטיח, לא תורמת שום דבר לשאיבה.

ספריאל, אין לשואב את הפתח הזה שאתה מדבר עליו. אם היה לא הייתי אומר שום דבר. אין גם כפתור לשינוי עוצמת השאיבה. הפכתי את השואב מכל הכיוונים.

בקיצור, אסתדר עם מה שיש וזהו. אני פשוט חושב שהחוק הזה נתון ליותר מדי פרשנויות

פורסם

בבקשה, העלה את שם היצרן ומספר הדגם. אולי מישהו יצמצא לך את הפתרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיוון שאני חושב לפי הגיון פשוט: יש שני מצבים. עם מברשת ובלי מברשת. בלי המברשת קשה לשאוב (כנראה בגלל צורת השטיח). אז שאב עם המברשת. אני מבטיח לך שתהיה שאיבה.

פתח לשינוי עוצמת השאיבה אין על הידית? זה דבר סופר-בסיסי שיש כיום בכל שואב. ממבט בספר ההוראות באתר המקומי של LG נראה שיש את זה לדגם 3120 שנראה זהה לשלך (לא מופיע שם הדגם שאתה קנית).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...