Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה, צדיק. מה הם "טובין פסידים", אם כך?

מגיגול ראשוני זה די עמום. בכוונה, כנראה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השואב האבק שהוזכר כאן בהחלט עונה על ההגדרה

"טובין פסידים" כפי שניתן לקרוא מגיגול.

שהרי ערך השואב האבק קטן ברגע שהקונה הוציא אותו מהאריזה והשתמש בו, הלקוח הבא גם אם ימצא שכזה לא יסכים לשלם כמו על מוצר חדש.

פורסם

תקראו כאן:

http://www.consumers.org.il/category/group-1

לקצר לכם - ניתן להחזיר מכשיר חשמלי שלא נעשה בו שימוש (חיבור לחשמל נחשב 'שימוש') - ולכן המתלונן אינו צודק והחברה פעלה כחוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה רבה. אם כך, חציית הקו היא החיבור לחשמל,

הוא היה יכול לפתוח, להסתכל ולהחזיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

בדיוק ראיתי אתמול מודעה של מישהי שמוכרת מסך דל שקנתה ב6800 ש"ח, ומוכרת ב5900 ש"ח.

הסיבה שהמסך לא מתאים לה. רק חיברה לחשמל, והבינה שהוא מסנוור אותה או משהו בסגנון.

ברגע שחיברה לחשמל הפסידה את האפשרות להחזיר המסך לחנות ולקבל כספה בחזרה.

אז כמו שאמרו כאן, האופציה היחידה או להישאר איתו או לנסות למכור ביד2 ודומיו כדי להקטין את ההפסד.

פורסם

אני עובר ברשת גדולה למוצרי חשמל והחזרתי המון מוצרים במצב חדש אחרי שימוש קל.

לפעמים כדאי לשלם יותר ולקבל שירות יותר אישי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מה הכוונה "עובר"

אתה קונה ומחזיר לחנות, או שאתה עובד בחנות ומקבל מוצרים אחרי שימוש קל?

ומה עושים עם המוצרים הנ"ל לאחר מכן, בתור מה מוכרים אותם? חדשים? משומשים? תצוגה?

פורסם

*עובד

אם אפשר למכור מוכרים, לפעמים מחזירים לספק וכו' - מסתדרים. כרשת גדולה הכוח בידיים שלנו.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
השתמשת במוצר - אין שום סיבה שיקחו אותו חזרה.

בו רגע תסתכל מהצד השני,

אתה בעל חנות, הזמינו ממך מוצר, פתחו אותו, השתמשו בו, המוצר עובד ופשוט רוצים להחזיר לך אותו.

נגיד והיית מקבל אותו - מה היית עושה איתו? מעביר אותו הלאה ללקוח אחר בתור מוצר חדש? מוכר כמשומש ומפסיד כסף?

עסק לא צריך לספוג זאת לדעתי.

אם לא היית משתמש במוצר כל הסיפור היה אחרת, אבל השתמשת, כל שאר הדברים ( לא היה איך לבדוק, לא היה אפה לראות ) מצטער להגיד אבל אשמתך.

לא היית אף פעם בארה"ב, אה?

פורסם
אני לא אמרתי לחנות איך לשווק את המוצר. בארה"ב אזרחים מחזירים מוצרים גם אחרי חודש, וביניהם גם טלפונים סלולרים ומצלמות. שהחנות תשווק את המוצר כמחודש ומי שיקנה ידע שזה מחודש. במוצר לא נעשה שימוש רב ולא נגרם שום נזק

מה שמתאים לארה"ב לא מתאים לכאן. בארץ עסקים היו פושטים רגל בגלל החזרות מוצרים של לקוחות.

בדיוק ראיתי אתמול מודעה של מישהי שמוכרת מסך דל שקנתה ב6800 ש"ח, ומוכרת ב5900 ש"ח.

הסיבה שהמסך לא מתאים לה. רק חיברה לחשמל, והבינה שהוא מסנוור אותה או משהו בסגנון.

ברגע שחיברה לחשמל הפסידה את האפשרות להחזיר המסך לחנות ולקבל כספה בחזרה.

נשמע כמו מטומטמת. גם יכלה לבדוק את המסך בחנות (סה"כ מסך מקצועי ולא איזה משהו פשוט של 800 שקל) וגם יכלה לשנות הגדרות כדי שלא יסנוור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

הטיעון הראשון שלך לא נכון, עובדתית.

בדיוק באותו הטיעון השתמשו הרשתות והחנויות כשהן ניסו למנוע את קבלת החוק החזרת המוצרים. שהן יקרסו, שהציבור בישראל ינצל את החוק לטובתו ועוד ועוד הפחדות. עובדתית אף לא אחת מהן התרחשה.

לשעבר:

פורסם (נערך)
לא היית אף פעם בארה"ב, אה?

לא.

ולך יש/היה עסק שמוכר מוצרים כאלו?

אם כן תגיד לי איפה אתה ממוקם, אני אבוא לנסות דברים ולהחזיר לך אחרי שפתחתי וניסיתי, מעניין איך תגיב.

כי אני יכול להגיד לך מנקודת מבט שלי - לנו במשפחה יש עסק וכמות האנשים שמגיעים עם מוצרים שהם פתחו ( מאריזה עם ניילון ), ניסו ולא אהבו היא פשוט עצומה.

אני גם לא מבין איך לאנשים אין בושה לפעמים לבוא אחרי שהם השתמשו במוצר ולדרוש להחליף אותו.

כן, יש מקרים יוצאי דופן. וכן, אנחנו משתדלים לתת שירות הכי טוב שאפשר, אבל למה לעזאזל אנחנו צריכים לספוג כשמי שקונה את המצר לא בודק שניה מה הוא קונה?

אגב, יש הבדל בין לקבל מוצר שלא השתמשו בו ולקבל מוצר שעבר שימוש.

אצלנו לדוגמה גם אם יבואו אחרי חצי שנה ובלי קבלה, ואפילו אם המוצר לא נרכש דרכינו אנחנו מחליפים.

אני ממש תומך גם בהחזרת כסף עד 48 שעות ( וגם השתמשתי בזה לא מעט ) ובהחלפה אפילו עד חודש בלי שימוש במוצר, אבל לא בעד להחזיר מוצר שעבר שימוש ולא משנה אם יקחו עליו פחות כסף.

אגב, כל מי שתומך בחוק ההזוי הזה,

אם נשווה את זה למכוניות, איך הייתם מרגישים אם הייתם מגלים שהמכונית עם 30 ק"מ חדשה שהוצאתם מהחברה עברה אצל עוד מישהו לפני, הוא לא היה מרוצה מאיכות הפלסטיק והחזיר אותה לחברה שתימכרה לכם בחזרה את המוצר כמוצר חדש. מעניין.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

קודם כל אין לך מה לכעוס עלי. לא הבעתי שום דעה.

שאלת על מצב תאורטי כביכול ואני אומר לך שזה קורה בפועל בארה"ב. לך תכעס על אובמה...

• תוכן חדש...