Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי שואב אבק דרך BUY2 - אחרי שימוש קצר בשואב הבנתי שזה לא מתאים לי ורציתי להחזיר. אני יודע שאני יכול להחזיר תוך 14 יום אך החברה אינה מוכנה לקבל בחזרה את השואב בטענה שהשתמשתי בו.

האם זה נכון? מה הקטע של ה 14 יום אם כך? שישכב בארגז? הרי קניתי דרך האינטרנט בלי אפשרות לראות אותו או לבדוק אותו. מה ציפו שאעשה? איך אני אמור לדעת שהשואב מתאים לי אם לא אוכל להשתמש בו?

האם הם צודקים?

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השתמשת במוצר - אין שום סיבה שיקחו אותו חזרה.

בו רגע תסתכל מהצד השני,

אתה בעל חנות, הזמינו ממך מוצר, פתחו אותו, השתמשו בו, המוצר עובד ופשוט רוצים להחזיר לך אותו.

נגיד והיית מקבל אותו - מה היית עושה איתו? מעביר אותו הלאה ללקוח אחר בתור מוצר חדש? מוכר כמשומש ומפסיד כסף?

עסק לא צריך לספוג זאת לדעתי.

אם לא היית משתמש במוצר כל הסיפור היה אחרת, אבל השתמשת, כל שאר הדברים ( לא היה איך לבדוק, לא היה אפה לראות ) מצטער להגיד אבל אשמתך.

פורסם

תנאי השימוש ברורים ונגישים באתר, וחתמת במו ידיך על כך שקראת והסכמת להם.

אה, לא באמת קראת? זבש"ך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

החוק לא מאפשר לך להשכיר מוצר בחינם, אלא את הזכות להחזיר מוצר מבלי התחייבות מצדך לקנות משהו אחר באותה חנות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא מכיר את סעיפי התקנון של BUY2, אבל...

אתה עשית עסקה מרחוק (כלומר רכשת בטלפון/אינטרנט ולא מחנות), מה שבעיקרון מאפשר לך לבטל אותה ללא הסבר תוך 14 יום.

הבעייה שאתה עשית מה שנקרא "שימוש בטובין", מה שמבטל את זכותך להחזר ואתה תלוי בטוב ליבו של המוכר.

לצורך העניין, חיבור לחשמל לבדו מהווה מבחינת החוק "שימוש בטובין".

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם
מעבר לכך שהשתמשת בו, Buy2USA היא חברה אשר רשומה בארה"ב. לא כפופה לחוק בארץ עקרונית.

מה שרשמת ממש לא מדוייק.

פות"ש רכש דרך buy2.co.il, וזו עסקה שנעשתה בארץ לכל דבר ועניין.

זה כמו שתגיד לי שמישהו קנה רכב בארץ בסוכנות מאזדה/פורד/פולקסווגן/וואטאבר והסוכנות לא חייבת לו כלום כי הרכב הוא מחברה שאינה בארץ.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אז מה שכתוב פה זה לא נכון או שלא הבנתי?

minus_button.gifפתחתי את האריזה, התחלתי לעשות שימוש במוצר - ואינני מרוצה ממנו. האם השימוש במוצר מונע ממני כל זכות ביטול?

פתיחת האריזה ו/או שימוש במוצר אינם מונעים את הביטול. אבל במקרה בו השימוש במוצר גרם להרעה משמעותית במצבו, העוסק יוכל לדרוש מהצרכן פיצוי בגין הפחת במוצר שנגרם כתוצאה מהשימוש בו. העוסק יוכל אף לקזז בין ההחזר המגיע לצרכן לבין הפחת במוצר ולהחזיר לצרכן רק את ההפרש.

http://www.consumers.org.il/category/peddling

פורסם
פתחתי את האריזה, התחלתי לעשות שימוש במוצר - ואינני מרוצה ממנו. האם השימוש במוצר מונע ממני כל זכות ביטול?

נגיד והיו שולחים לך את המוצר הזה שאתה מחזיר, היית מתלונן לחנות בגלל חשד שהיה משומש?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני לא אמרתי לחנות איך לשווק את המוצר. בארה"ב אזרחים מחזירים מוצרים גם אחרי חודש, וביניהם גם טלפונים סלולרים ומצלמות. שהחנות תשווק את המוצר כמחודש ומי שיקנה ידע שזה מחודש. במוצר לא נעשה שימוש רב ולא נגרם שום נזק

פורסם

לא הבנתי את החוק ששמת פה, שהרי לדעתי אין לו שום קשר למציאות.

מישהו קנה מוצר - פתח אותו והשתמש בו - בעיה שלו אם הוא אינו מרוצה.

בעל עסק לדעתי לא צריך לספוג זאת ולמכור מוצרים משומשים שיכולים להתקע המון זמן במחסן ולבסוף למכור ב 50% פחות.

קח אחריות ואם אתה לא מרוצה תנסה להעביר אותו הלאה ביד 2 או משהו.

ואגב, אנחנו לא בארה"ב.

פורסם

מתוך תנאי השימוש באתר:

6. ביטול עסקה

6.1. המשתמש רשאי לבטל עסקה, דהיינו לחזור בו מרכישת המוצר ו/או השירות המהווים את הדיל, בתוך 14 יום מיום ביצוע הרכישה, ובלבד שהודעת הביטול נמסרה במסמך בכתב עד שבועיים ממועד קבלת ההודעה על השלמת הרכישה[כמפורט בסעיף 14ג לחוק הגנת הצרכן]. לגבי שירות – בתוך 14 יום מיום עשיית העסקה, ובלבד שביטול כאמור ייעשה לפחות 2 ימי עבודה קודם למועד בו השירות אמור להינתן, במקרה של הזמנת שרותי הארחה, חופש או בילוי, עד שבעה ימי עבודה קודם למועד שנקבע למתן השירות, והכל בהתאם להוראות חוק הגנת הצרכן התשמ"א-1981. יובהר כי במקרה של ביטול עיסקה, רשאי האתר לגבות דמי ביטול כקבוע בחוק, ואשר ייסתכמו לשיעור של 5% מסכום העסקה או 100 ש"ח, כנמוך מביניהם.

6.2. על אף האמור לעיל, יובהר ויודגש, כי זכות הביטול המפורטת בסעיף 6.1 לעיל, אינה מוקנית במקרים הבאים: 1) לגבי "טובין פסידים" כמשמעם בחוק הגנת הצרכן. 2) לגבי מוצר שהוא מידע כהגדרתו בחוק המחשבים, התשנ'ה-1995. 3) טובין שיוצרו במיוחד בעבור הצרכן בעקבות העסקה. 4) טובין הניתנים להקלטה לשעתוק או לשכפול, לאחר פתיחת אריזתם המקורית.

6.3. למען הסר ספק יובהר, כי ביטול עסקה כאמור לעיל יעשה בתנאי שהמשתמש טרם מימש את השובר שקיבל כמפורט בסעיף 7 להלן.

6.4. ביטול רכישת הדיל יעשה באמצעות משלוח הודעת ביטול בדוא"ל לכתובת: [email protected], ו/או פנייה ישירה למוקד הטלפוני אשר פרטיו מופיעים באתר.

6.5. במקרה שחברת כרטיסי האשראי לא תכבד את החיוב, הרכישה של אותו משתמש שכרטיס החיוב שלו לא כובד תהיה בטלה ומבוטלת מאותו הרגע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...