Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על מכונה של LG מדגם WD-10130F די ישנה, אבל עבדה יפה מאוד עד לאחרונה; בזמן SPIN היא מרעידה את הבית ומקפצת לה ברחבי חדר הכביסה עם רעשים כאילו היא עומדת להתפוצץ, אני בטוח שגם לשכנים מלמטה זה מפריע לא מעט.

יש מה לעשות כדי לסדר את זה או פשוט ללכת לחפש חדשה?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחיל מלבדוק אם היא ישרה על הריצפה, שכל ארבעת הרגליים שלה נוגעות ברצפה בו זמנית.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אם היא ישרה, אז יש שתי סיבות נפוצות נוספות לרעידות:

אפשרות ראשונה - אחד הקפיצים שמחזיקים את התוף מלמעלה השתחרר, בדר"כ לא קורה אם לא מזיזים את המכונה

אפשרות שנייה - בולמי זעזועים גמורים, חלק זול ברוב המכונות וההחלפה היא בהחלט קלה - DIY

פורסם

בולמי הזעזועים (למעשה - משככים) גמורים או שבורים. קל להחליף (גם לבד) ולא יקר. אל תשתמש במכונה כמו שהיא כדי שלא יגרמו נזקים. פרק את הבולמים וקנה חדשים מתאימים (אביקל, דובין וכו').

:turn-l:
פורסם

המכונה עומדת ישר פלס, וגם ממש קשה להחזיר אותה למקום כל פעם :x

כנראה זה הבולם(ים), בהזדמנות אפתח את המכונה ואבדוק אופציית החלפה

ראיתי בכמה אתרים בולמים לLG עם התנגדות שונה, 100NM ו 120NM, אני מניח שעל מה שיש אצלי רשום מה ההתנגדות שלו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראיתי בכמה אתרים בולמים לLG עם התנגדות שונה, 100NM ו 120NM, אני מניח שעל מה שיש אצלי רשום מה ההתנגדות שלו?

בדיוק.

כמו שכתבתי, לא כדאי לך להמשיך להשתמש ככה במכונה (או לפחות לא להשתמש בסחיטה) כי עלולים להגרם נזקים מ"השתוללות" הדוד.

:turn-l:
  • תוכן חדש...