Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, אין שום דבר רע (לרוב יהיו הבדלים ברמות איבזור בשביל הורדת מחיר), אני יכול להגיד לך שהרכב הבא שלי יהיה,

מסוכנות "משנית" כדי להוזיל את העלויות.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מבטיח לך ש כשהמשכורת פה תהיה אפילו חצי ממה שמרוויחים בשוויץ, אף אחד לא יבכה על מחירי הרכב.

כשתהיה לנו תחבורה ציבורית כמו בשוויץ אז בכלל לא נצטרך לקנות את i10, פיקנטו או כל רכב מיני/סופר מיני אחר.

פורסם

אני רק יכול לאחל בהצלחה במחאה נגד מחירי הרכבים, ושוב אם כבר רכב חדש, אל תתנו להם [ליבואנים] להרוויח עליכם קופה שמנה. הרי את המיסים הללו לא נראה לי שאפשר יהיה לחתוך, ולא בקצת. יש אנשים שהשלימו עם זה שצריך מיסים מטורפים, אחרת הם יוציאו את הכסף הזה ממקור אחר, שכואב לא פחות. {דלק, אוכל...}

אבל חייבים לנסות. לא ננסה, לא נדע. לוותר מראש, ולקבל עוד ועוד גזירות, ולהגיד תודה, כרגע ככה זה מתנהל.

תקנו רכבים, חדשים, שמחיריהם פחות או יותר זהים לאלה שבחו"ל או קרובים להם. כל זה בהנחה שחייבים רכב חדש כמובן. בשיטה הזו היבואנים מרוויחים פחות, וההרגשה שלא יצאת "פראייר", היא הרגשה מצויינת. חצי נחמה.

לילה טוב!

• תוכן חדש...