Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפרט קצת יותר:

אני טוען: התמרור מורה שאסורה חניה ועצירה למעט הימים והשעות שמצוינות בתמרור שבהן מותרת אך ורק עצירה לצורך העלאת תלמידים. בשאר הזמן החניה והעצירה אסורה.

חבר שלי טוען: השלט תקף אך ורק בימים ובשעת שצויינו, בשאר הזמן השלט לא בתוקף והחנייה מותרת. כלומר, בשאר הזמנים שלא מופיעים בשלט החנייה מותרת ואילו בזמנים שמצוינים בשלט מותרת אך ורק עצירה לצורך העלאת תלמידים.

מי מאיתנו צודק?

ROOONEEYY

פורסם

שלח את החבר שלך ל למוד תיאוריה מחדש תוך שימת דגש על תמרורים.

השלט השולט הוא העליון האוסר חניה ועצירה

מתחתיו בא סייג שמתיר עצירה בשעות המצויינות בתמרור התחתון לשם טעינה ופריקה של ילדים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מותר לעצור מחוץ לשעות המפורטות.

השלט הצהוב שמתחת לתמרור מפרט על מי או מתי חל התמרור.

כלומר מחוץ לשעות המצויינות בשלט, התמרור לא בתוקף.

פורסם

בוקי, נהפוך הוא, וזה מובן לחלוטין: ככלל העצירה אסורה עד 12 מ' מהתמרור, ומוחרגת (מותרת) עצירה לצורך הורדת והעלאת ילדים בשעות המצויינות (שלא במקרה, תואמות לתחילת וסיום יום הלימודים).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני עם sperial.

התמרור הוא מס' 433 - אסורה כל עצירה וחניה של רכב בדרך בצד שבו הוצב התמרור, אלא אם דרוש הדבר למילוי הוראות כל דין.

פורסם

יש מקום מסויים במרכז תל אביב, אני מגיע לשם לעיתים קרובות.

יש תמרור "אין חניה". מתחת שלט צהוב "12 מטר, למעט פריקה וטעינה בין השעות 8:00-15:00.

אני חונה כבר איזה 5-6 שנים במקום הזה אחרי שעה 15:00 וגם אנשים אחרים כמובן חונים.

זה איזור מרכזי מאוד מלא בפקחים, ויש הקפדה רצינית על חוקי חניה.

פורסם

לפי הבנת הנקרא שלי, כדי שיתממש מה שאתה מתאר, ציון השעות היה צריך להופיע ראשון, כך שההגבלה לגבי עצירה וחניה היא ע"פ השעות והמרחק.

כאשר השעות מופיעים בסוף אחרי ההחרגה לגבי הילדים, נראה שהם מתייחסים אליהם ולא אל התמרור בראש העמוד.

פורסם

קיים שלט זהה רק עם סדר הפוך כלומר קודם מופיעות השעות ואחר כך ההחרגה.

אני מניח שכוונה בשני השלטים זהה והיא כמו שתארתי.

אם היא לא הייתה זהה, מדובר היה בדקויות שקשה להבין וזה מקור לטעיות.

פורסם

אני מסכים שיש כאן בלבול.

רק משתף את הניסיון שלי, מדובר ביותר ממקום ספציפי אחד ונראה לי לא סביר בעליל שלא הגיע לשם פקח אף פעם, מקומות מרכזיים מאוד עם מצוקת חניה כמובן.

בשלט מופיעה תחילה ההחרגה: "למעט פריקה וטעינה" ואחריה מופיעות השעות. בדקתי את זה במיוחד ב Google street view, באחד המקומות הצלחתי לראות את השלט.

פורסם

"פרט ל" או "למעט" הן מלים נרדפות. המונח "למעט" נשמע יותר בומבסטי, ואולי פחות מובן לקהל הרחב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...