Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול נרשמתי אליהם. הגיע טכנאי והתקין את המודם/ראוטר. עד כאן, הכל סבבה ואין תלונות.

הראוטר יכול לשדר בשני תדרים (מה שהם קוראים לו סופר וויפי), 5ghz ו-2.4. עד פה, גם סבבה. את הראוטר אתם מקבלים בחינם לשנתיים.

אבל מה הקאץ׳? שאם תצטרכו תמיכה ידרשו מכם להירשם לשירות תמיכה שעולה שעולה 7 שקל לחודש - בנוסף לדמי המנוי שאתם כבר משלמים.

הבעיה שני לי לפתור היא ניתוקים חוזרים ונשנים של חיבור ה5gh.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בוקר טוב. הטריק קיים וידוע כבר הרבה שנים. לכן אני מחזיק במודם בלבד, מקבל תמיכה טלפונית בלבד, ואם צריך - נוסע לבזק-סטור ומחליף אותו. הנתבים והמתגים שלי הם בבעלותי. ולפי בחירתי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא טריק.

תמיכה לרשתות זה שונה מאוד מתמיכה רגילה, זה לא משהו שעובד ויעבוד כמו מודם או ממיר של הוט ויס, זה פניות חוזרות של לקוחות "תפתח לי את הפורט הזה" או "מה הסיסמה של האינטרנט האלחוטי", בני זוג שרבים משנים אחד לשני את הסיסמה בראוטר, "לאייפד שלי אין קליטה" ועוד רבות וטובות, ואילו לא בעיות במובן הקלאסי של המילה אלא סוגיות שנובעות משימוש במערכת והתאמתה לצרכיך בתור תהליך מתמשך.

אף אחד לא מונע ממך לעיין בחוברת ההדרכה ולעשות את מה שאתה רוצה, אבל אם אתה לא יודע או לא רוצה, יש מנוי פרימיום, ועל זה אתה משלם.

פורסם

עיינתי בחוברת ההפעלה ועברתי גם ב״שאלות נפוצות״. מדובר בבעיה שהיא חלק מהשירות. מפרסמים שיש שני תדרים, אך רק אחד עובד וזו אפילו בעיה די נפוצה במכשיר הזה עם פתרונות שונים. השאלה מה רלוונטי אלי ולגרסת הפירמוור שהם תקעו בראוטר

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השירות שאתה מבקש זה דומה לבנאדם שקנה אייפון ועכשיו מצפה מאפל לענות לו על כל השאלות שלו ולעזור לו להתקין אפליקציות, זה פשוט לא חלק מהשירות הבסיסי.

פורסם

האם הפרסום עבור החבילה כולל ראוטר שמאפשר שימוש בשני ערוצים? כן.

האם שני הערוצים עובדים? לא.

כלומר הם לא מקיימים את תנאי החבילה. זה כמו שלמשתמש אפל תהיה בעיה בבלוטות׳ אבל לא בוויפי ויפנה לאפל לתמיכה - או אפילו לחברה ממנה הוא קנה אותו ויקבל תמיכה בלי להצטרף לשום דבר.

אגב - מה שתיארת זה כן שירות בסיסי אצל אפל ואתה יכול להירשם ליום לימוד כזה, אז....

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
זה לא טריק... אילו לא בעיות במובן הקלאסי של המילה אלא סוגיות שנובעות משימוש במערכת והתאמתה לצרכיך בתור תהליך מתמשך.

טריק אחושרמוטה - אם הלקוח היה מתקשר לשאול "איך אני פותח פורט 3385 בנתב" או "איך מגדירים VPN" אלו באמת סוגיות מתקדמות שלא קשורות לשימוש הבסיסי ברשת האלחוטית שבזק התקינה אצלו. לעומת זאת "האינטרנט מתנתק לי" או "רשת 5Ghz לא עובדת" אלו תקלות שבזק צריכה לפתור בלי מנוי פרימיום ובלי נעליים - הרי היא סיפקה לו נתב אלחוטי אמור להיות תקין ועובד. אם הוא לא תקין, זו בעיה שלהם ולא שלו, והוא לא צריך לשלם על הבעיות האלו.

פורסם

למה לשלם על משהו שאפשר לקבל בחינם?

http://bit.ly/1wLtJLV

(ממוקדן של בזק בשכר מינימום לא תקבל תקבל תשובות טובות יותר)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
השירות שאתה מבקש זה דומה לבנאדם שקנה אייפון ועכשיו מצפה מאפל לענות לו על כל השאלות שלו ולעזור לו להתקין אפליקציות, זה פשוט לא חלק מהשירות הבסיסי.

אאלט דווקא זה כן שירות שאפשר לקבל בחנויות אידיגיל (ואפל בעולם), לא זוכר איך הם קוראים להם (גניוס בר?) אבל יש נציגים מומחים בחנויות לעזור לך עם דברים כאלה אם תרצה

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

כן, אבל צריך להזמין "תור" באתר של idigital.

פעם הלכתי לחנות שלהם ברמת אביב לשאול כמה תעלה לי החלפת סוללה. היו שם שתי פנסיונריות חביבות, אחת למדה איך לקרוא דואר מהוואלה שלה באייפד והשניה שאלה איזה משהו על אפליקציה כלשהיא לאייפון 5S שלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...