Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגף של Blundstone במחיר הכי מוזל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיקט פנימי? הכוונה ל"לולאת" בד הזו מאחורה?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסוף רכשתי את ה 510 ב"למטייל" תמורת 500 ש"ח. הם מיהרו לציין שהאחריות בתוקף כל עוד אני שם ווקס על הנעליים.

אני מוכרח לציין שאיכות הנעליים בהשוואה ל REDBACK שהיו לי (שזה אמור להיות בתאכלס אותו דבר) לא עושה רושם יותר מדי חיובי, אך הן נוחות.

פורסם (נערך)

איזה ווקס צריך לקנות?

זה טוב?

http://www.ebay.com/itm/Nikwax-Waterproofing-Wax-for-Leather-Neutral-125ml-/171360168140?pt=UK_Clothing_ShoeCare_Shoe_Care_LE&hash=item27e5dca8cc

הדגם שלי 585 כנראה עור הפוך.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

פעם היו לי רדבק חומות. מרחתי עליהם וקס כל כמה חודשים והעור התרכך והנעל איבדה מצורתה. מאז קניתי חדשות ולפעמים אני צובע אותם בצבע לנעליים שקניתי מהסופר בכמה שקלים. אם תמרח וקס על זמש זה ישנה את הצבע לחלוטין. לדעתי תהנה מהנעליים כמו שהם והם לא יקרעו כל כך מהר (מנסיון של רדבק לא של בלנסטון).

פורסם
אז עדיף לא להשתמש בווקס או שמן או מה שזה לא יהיה?

עדיף להשתמש בווקס.

מניסיוני עם הבלנסטון 550, הווקס שומר על עור הנעל טוב יותר, אך הוא לא מתאים לעור הפוך.

תוכל לרכוש את הווקס מכאן -

http://www.sbrs.co.il/product/%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-wax-%D7%9C%D7%9E%D7%92%D7%A3-%D7%90%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%9C%D7%99-blundstone

פורסם
יש חנות כלי עבודה ברחוב מטלון בת"א מוכרת את כל הסוגים בין 280 ל360 ש"ח.

מקפיץ

יש כתובת יותר מדוייקת?

שם של החנות?

פורסם

לצערי הרב, שלי עוד מעט מחזירות את נשמתן. חצי שנה של עבודה, קצת חומרי ניקוי כמו כלור שנשפכו עליהן והחלק העליון כבר נפרד מהסוליה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

המקום הכי זול לקנות בו מגפיים אוסטרליות הוא באוסטרליה. obviously

330 ש"ח כולל משלוח עד הבית לזוג רדבק מקוריות

http://stores.ebay.com/boots4all/Redback-Boots-/_i.html?_fsub=3624855016&_sid=1032943176&_trksid=p4634.c0.m322

$T2eC16h,!)0E9s37IeyFBR25jjTfrg~~60_57.jpg

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם (נערך)

לפני כשנתיים רכשתי בחנות ״חמד לחי״ שבמושב חמד, רדבק ב485 ש״ח, אני ברמן עומד שעות על הרגליים , אין כאבי גב והרגליים תמיד יבשות, מה גם שכבר שנתיים היא כמו חדשה, לא מורח עליה כלום (עור רגיל לא זמש) ממש סוס עבודה, היתי גם בכמה טיולי ג׳יפים איתה הרבה שטח הם אכלו, אין סימן לעייפות מצידן. נעל אוסטרלית אמיתית, להבדיל מבלנסטון שהייצור שלה עבר למזרח, ורבים מדווחים על איכות ירודה לעומת הרדבק.לדעתי תוספת המחיר לרדבק את זה.

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...