Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת מולטימדיה תת רמה בסובארו

In Flames
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לאבא שלי יש סובארו XV בת פחות משנה. עם הרכב קיבלנו מערכת מולטימדיה עלומת שם ובאיכות מזוויעה. באמת שאני מעדיף לשים במקומה בלטה.

המערכת נתקעת כל הזמן והמגע שלה גרוע.

שמתי לב שיש הרבה בעלי סובארו שמדווחים על אותה הבעיה. האם יש מה לעשות מול היבואן?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנוח עליך דעתך, גם מערכת המולטימדיה שמותקנת בדגמי יונדאי השונים לא טובה ממנה.

מה לעשות, הלקוחות דורשים את הצעצוע הזה שמקנה מראה היי טקי ללוח המחוונים, והפועל מנפיק איכות צליל של רדיו תדיראן משנות ה 70׳.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכבה מקומית

פעם בנסיעה המערכת פשוט קופאת

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי מתחילים להתעסק עם המערכת ולנסות להחזיר אותה לחיים?

Renault Clio RS EDC 200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו הסיבה שאיני רוצה באוטו שום מתנה מהיבואן או מבצעים למיניהם .

מעדיף את האוטו נקי ללא התקנות מקומיות .

לרוב ההתקנה חובבנית , המכשיר ברמה נמוכה ויש גם שריטות מטיב העבודה הגבוה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למנהלים:

זאת שאלת התנהלות מול יבואן ולא מערכת מולטימדיה, לא חושב שהיה צורך להעביר לפה

Renault Clio RS EDC 200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המערכת לא ברמה נמוכה, המערכת פשוט זוועה ולא עושה את העבודה הבסיסית ביותר (ניגון מוזיקה בלי להתקע)

יש לי מה לעשות מול יבואן?

(הדאבל פוסט כדי שיהיה נוח למחוק את ההודעה הקודמת אחרי החלטת המנהלים)

Renault Clio RS EDC 200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המערכת לא ברמה נמוכה, המערכת פשוט זוועה ולא עושה את העבודה הבסיסית ביותר (ניגון מוזיקה בלי להתקע)

יש לי מה לעשות מול יבואן?

(הדאבל פוסט כדי שיהיה נוח למחוק את ההודעה הקודמת אחרי החלטת המנהלים)

צריך להיות אחריות לפחות שנה במיוחד אם זה התקנה שלהם.

תנסה לדבר איתם ולבקש להחליף את המערכת

:evil:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

לאבא שלי יש סובארו XV בת פחות משנה. עם הרכב קיבלנו מערכת מולטימדיה עלומת שם ובאיכות מזוויעה. באמת שאני מעדיף לשים במקומה בלטה.

המערכת נתקעת כל הזמן והמגע שלה גרוע.

שמתי לב שיש הרבה בעלי סובארו שמדווחים על אותה הבעיה. האם יש מה לעשות מול היבואן?

שלום רב,

על מנת שנוכל להשיב לפנייתך, נשמח אם תשאיר מסר פרטי בעמוד הפייסבוק של סובארו, עם פרטי מספר הרכב וטלפון ליצירת קשר. https://www.facebook.com/SubaruIsrael

כמו כן, ניתן לפנות אל שירות הלקוחות של אדי מערכות 1-700-704-100

תודה,

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלחתי הודעה פרטית בפייסבוק, תודה.

אני פשוט לא יודע אם יש לאדי מערכות מה לעשות כי הדגם פשוט לא טוב

Renault Clio RS EDC 200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שאתה מתאר אם אכן מדובר על מערכת עם דגם בו ישנה בעיה גורפת ואתה מסוגל להוכיח זאת אז בראש ובראשונה אני מתאר לעצמי שלפחות בפעם הראשונה יחליפו לך את המערכת הקיימת באחת זהה חדשה.

אם גם זו תיתקע ותאופיין באותן התקלות בדיוק - זו הוכחה מספיק טובה בכדי לדרוש שדרוג לדגם מתקדם יותר - כאן השאלה היא כבר מה יציאו לך

אולי כדאי לך מראש לנסות לדון בשדרוג למערכת אפטר מרקט ממותג ידוע שפוגע לטעמך ורצונך האישי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעדיף לקבל את הרכב עם המערכת המקורית שלו, ואם ארצה אז אחליף במערכת דאבל דין איכותית של יצרן ידוע, עם מתאם שליטה מההגה והכול בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אחד וסדר העדיפויות האישי שלו - במקרה הזה נראה ופותח השרשור קיווה לקבל מערכת איכותית שכלולה כחלק מחבילת האבזור עליה שילם בעסקת רכישת הרכב.

מה שצורם כאן זה שלא מדובר על איכות צליל ירודה שזה עוד צפוי - צפוי בהחלט.

אלא על מערכת שלטענת פותח השרשור, לא עובדת באופן תקין - אם זה נכון, זהו ליקוי ופגם בחבילת האבזור של הרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...