Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולוו S40 או S60 2008-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שגנבו להוריי הפנסיונרים את היונדאי אקסנט הפשוטה והנאמנה (בערך) שהייתה להם, הם רוצים הפעם וולוו.

תפסו להם את העין ה אס 60 2008-2010 (זו שאחרי המתיחת פנים) ו אס 40 2010.

בעקרון ה 40 אמורה להיות קצת יותר מתאימה להם כי היא יותר קלה לנהיגה בעיר ויותר קלה לחניה הפרטית המעט דחוקה שלהם. אבל, אני מרגיש שבאותו כסף בערך אפשר לרדת שנה ולנסוע על ה 60 שנראית לי יותר כמו וולוו אמיתית.

אבל הכי קריטי - הגיר הרובוטי של ה 40 לעומת הרציף של ה 60? מי מהן יותר אמינה? או ששתיהן אמינות?

הוריי נוסעים ממש מעט - פחות מ 10000 קמ בשנה וחשוב להם שהרכב יהיה אמין.

אשמח מאוד לעצות טובות!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנים 2010-2011 שווקה ה-S40 עם מנוע 2000 וגיר רובוטי כפול מצמדים (שהביקורות עליו היו דווקא טובות מאד)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אני לא טועה זה אותו פאוור שיפט שמותקן בפוקוס הנוכחיות. אלא שמכיוון הוולדו לא נרשמו תקלות - ודווקא נמכרו די הרבה מוניות כאלו עם מנוע דיזל...

פורסם

יש לנו בבית וולוו s60 שנת 2010 (לפני מתיחת הפנים) המצויידת במנוע 2.4 ליטר V5 ותיבת הילוכים בת 5 הילוכים.

הרכב במילה אחת - מעולה!

נוח מאוד ורך על הכביש עם מושבי עור, מנוע חזק מאוד עם מומנט גבוה ואמין (עד עכשיו לפחות-עוד מעט 5 שנים על הכביש).

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

וואלה, זה בדיוק מה שרציתי לשמוע. שהרכב אמין.

היום לקחתי אס 60 2009 לנסיעת מבחן וזה פשוט זעק כמה שהיא מתאימה להורים שלי - נוחה בקטע אחר ומאובזרת סבבה והכל שם הרגיש איכותי וסולידי כמו שמתאים למבוגרים. רק האקזמפלר לא ממש הרשים אותי - יד ראשונה פרטית אמנם, עם 90 אלף ק"מ (במודעה כתב 80) ורוצה עליה 68 אלף ועוד גמיש. נראה לי שבגלל שזה רכב של מבוגרים בד"כ, אפשר למצוא יותר טובים עם פחות קילומטרים.

ינון, מה לגבי עלויות אחזקה? הביטוח להורים שלי יהיה זול כי הם מבוגרים (בדקתי, 3600 שקל למקיף+חובה. לא נורא) אבל כמה עולה רישוי שנתי? וטיפולים אצל מאיר סבירים או שהם שוחטים?

פורסם

וולוו מכונית לכל החיים (בחיים לא תצליח להתפטר ממנה)..סתם, אחלה אוטו אם נשמר ומתוחזק היטב

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כן ברור שאין לה ביקוש, אבל זה בדיוק מה שהופך אותה לתמורה מעולה לכסף כמשומשת.

יש בסוכנות טרייד אין של וולוו אחת 2010 יד ראשונה עם 80K (לא מעט..). בגלל שזה הטרייד אין של וולוו אז כמובן שהיא פרטית שטופלה בחברה וכו', והם גם נותנים עליה חצי שנה אחריות מלאה ועוד שנתיים על מנוע/גיר. במחירון היא 85, אני מקווה שהם יהיו נואשים מספיק כדי לסגור על 75. אפשרי לדעתכם?

פורסם
כמה עולה רישוי שנתי? וטיפולים אצל מאיר סבירים או שהם שוחטים?

אם אני לא טועה, הטסט השנתי עולה 2400 ש"ח.

למחיר הטיפולים אף אחד לא יאמין עד שהוא ישמע: לפני חודש הרכב עבר טיפול 90k, עשו טיפול רגיל + החלפת ברקסים קדמיים + החלפת רצועת טיימינג והכל עלה 2500 ש"ח, שזה יחסית זול מאוד ובמוסך ארז בחיפה.

מקווה שעזרתי :-)

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

וולוו כדאי לך לרכוש מהטרייד אין של וולוו הונדה בראשון ,מבחר גדול של S60 ו S40 עם קלומטרז' נמוך ואחריות של היבואן ,כולל היסטוריה אמיתי של הרכב. גם המחירים בסגירת עיסקה אטרקטיבים יותר. רכבים מעולים ומודרנים עם תמורה הטובה ביותר בשוק הרכב כיום.

פורסם
וולוו כדאי לך לרכוש מהטרייד אין של וולוו הונדה בראשון.

יש להם אתר שנקרא "מאיר טרייד אין" ובו מוצגות חלק מהמכוניות עם הקילומטראג' שלהן.

MTIN.CO.IL

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

נכון, ראיתי עכשיו שזה באמת קבוצה 5. לא נורא. 2009-10 זה רישוי של 1800 שקל השנה ויורד ל 1500 שנה הבאה. סביר לגמרי (יחסית כמובן. צריך תמיד לזכור שהרישוי הישראלי לקורולה 2013 הוא כמעט 2000 שקל ובארה"ב זה כמה עשרות דולרים בודדים).

מחר אסע לטרייד אין של וולוו. אני גם חושב שזה כדאי. השאלה כמה אפשר להוריד אותם. ראיתי שהם פרסמו מודעה ל 2009 יד 1 59K שהמחירון יד 2 שלה הוא 72. כמה ריאלי להוריד אותה אצלם? 10 אחוז?

ובכלל, איפה עומד המחירון לוי יצחק שהסוחרים אוהבים לנופף בו? הרי ברור שהוא לא רלוונטי.

פורסם

נשמע שהרכב באמת מתאים להורים שלך רק קח בחשבון מושב אחורי סופר נוח אבל בעל מרווח אפסי לרגליים.

היה לי חבר שהחזיק T5 במשך כמה שנים והיה סיוט לשבת שם מאחורה.

• תוכן חדש...