Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא מיצובישי ספייס סטאר 2013 אוט' (1200) פחות משנה על הכביש עבר 17 אלף קמ.

הגיוני שנגמר לו כבר השמן מנוע? או שכדאי לקחת לבדיקה? הרכב עדיין באחריות כמובן.

פורסם

השמן לא "נגמר" כי אז המנוע שלך היה מחזיר את נשמתו לבורא.

תפרט מה היו התוצאות שקיבלת על המדיד:

1. כשקיבלת את הרכב לידך.

2. בבדיקה האחרונה שביצעת.

פורסם

קניתי את הרכב ובבדיקה לפני קניה הבודק אמר "למלא שמן מנוע עוד היום" חוץ מזה הכל היה תקין

לא חשבתי שזה חריג אבל עכשיו שאני קורא פה אני מבין שיכול להיות שזה כן מצביע על בעיה

פורסם

אני לא מצליח להבין אותך. מה זה "ניגמר השמן"? כמה היה חסר? ליטר? חצי ליטר? כוס שמן? כמה? יש צריכת שמן נורמאלית לכל רכב.

שמן, לא חשוב לאיזה רכב בודקים לפחות פעם בשבוע וכשהרכב חדש צריכת השמן טיפה עולה (לפחות ממה שאני נתקלתי ב 2 רכבים שהיו במשפחה בעבר).

אולי תפרט טיפה יותר באיזה דגם בדיוק מדובר, איזו שנה וכמה ק"מ?.

פורסם
אני לא מצליח להבין אותך. מה זה "ניגמר השמן"? כמה היה חסר? ליטר? חצי ליטר? כוס שמן? כמה? יש צריכת שמן נורמאלית לכל רכב.

שמן, לא חשוב לאיזה רכב בודקים לפחות פעם בשבוע וכשהרכב חדש צריכת השמן טיפה עולה (לפחות ממה שאני נתקלתי ב 2 רכבים שהיו במשפחה בעבר).

אולי תפרט טיפה יותר באיזה דגם בדיוק מדובר, איזו שנה וכמה ק"מ?.

שוב, לא אני בדקתי - בדק את זה הבודק ואמר "למלא שמן עוד היום". זה הרכב הראשון שלי.

דגם שנה וק"מ - מיצובישי ספייס סטאר 2013 אוט' 1200 17 אלף ק"מ (פירטתי גם בהודעה הראשונה)

פורסם

כמה שמן היה חסר? אם היה חסר כוס שמן למשל, זה תקין והגיוני. מכוני הבדיקה אוהבים לכסות את עצמם, יכול להיות שהיה חסר קצת וזה רק כסת"ח. בכל מקרה תבצע מעקב לפחות אחת לשבוע כשהרכב קר וחונה במישור.

פורסם

שנבין נכון.

כשקנית אותו נאמר לך שיש להוסיף שמן ומד הנסועה עמד על 17 אלף?

במקרה כזה נשאלת השאלה האם הוספת ואחריי והאם היום חסר לך שמן וכמה?

במידה ויש לך מעל המינימום זה אומרת שחסר לך ליטר מקסימום.

פורסם

אם מכון הבדיקה אמר "להוסיף עוד היום", מן הסתם שהיה מתחת למינימום.

כמה מתחת? לא ברור ואני מתרשם שגם פותח השרשור לא יודע.

בהנחה שבעל הרכב הקודם לא בדק מעולם שמן וההמפלס היה מעט מתחת למינימום, זו צריכה סבירה והגיונית לרכב חדש.

תבדוק כעת את השמן ותעדכן בתוצאות.

• תוכן חדש...