Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי ברכב קודן ספטרוטק. יש לו קטע דפוק שלפעמים צריך להקיש את הקוד 3-4 עד שהוא מקבל אותו כתקין. ניסיתי לנקות את הלוח ואת הלחצנים אבל זה לא עוזר.

ברכב של אבא שלי יש גם את אותו קודן. אם אני אחליף בין המעגלים החשמלייםשל לוח המקשים, זה יכול ליצור בעיות? נראה לכם שזה בכלל יפתור את הבעיה?

הרכב של אבא שלי גם ככה יוצא מהחנייה פעם ב200 שנה אז לא יפריע לו..

אם זה משנה, שלי זה מאזדה 3 07 ושל אבא יונדאי i30 09

עריכה אחרונה על ידי BruZo
פורסם

אני דווקא מעדיף שיהיה קודן. אבל שיפתח בהקשה אחת ולא 100. חוץ מזה, הבנאדם שעשה את הקודן לא היה הכי אסטטי. תקע אותו מתחת לכפתורים של המזגן, אז אם אני מסיר אותו נשאר לי חוץ מכוער בפלסטיק.

תראו, אני לא מחפש תשובה חד משמעית של כן\לא יעבוד. רק לדעת שאני יכול לנסות בלי לגרום נזק למערכת הקודן שלי או של אבא שלי.

פורסם

כרית הסיליקון זו לא הבעיה. חוץ ממספרים טיפה מחוקים, היא תקינה ואני יודע בוודאות שכל מספר שאני לוחץ, זה המספר שנלחץ בלוח. גם לא צריך ללחוץ חזק ולהלחם. הכפתורים נלחצים בדיוק כמו שאמורים להלחץ.

בסופו של דבר הבעיה היא בלוח החשמלי או במוח של המערכת (כשלצערי, ההימור הוא על המוח).

• תוכן חדש...