Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לרכב עד 35K

CompCloud
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי שלום רב לכולם,

זוהי הודעתי הראשונה בפורום אז ראשית תודה רבה על עזרתכם מראש.

אנחנו זוג (עדיין ללא ילדים) אבל בעתיד הקרוב כנראה נתרחב :-) וכעת בשלבי חיפוש של רכב (סדר גודל של סופר מיני-משפחתית) בתקציב של עד 35K (יש אפשרות למתיחה קלה אבל אם זה יהיה באמת נחוץ כי זה לא מתוכנן), הנסיעות יהיו לרוב משולבות עירוני-בין עירוני (60:40 לטובת בין עירוני)

להערכתי אנחנו נעשה לפחות 18,000 קילומטר בשנה.

מה חשוב לנו ברכב:

• אמינות - בראש ובראשונה (אני מתנצל מראש על הסטיגמה אבל no more france, יש לי נסיון קשה ומר עם 2 צרפתיות, ולכן אני מבקש המלצה רק ליפניות, קוראניות ושאר מדינות אמינות.
  • בטיחות - רמה גבוהה ככל האפשר.
  • חסכוניות - כפי שראיתם מתוכננות לנו המון נסיעות למרחקים לא קצרים אז חסכוניות היא חלק גדול אצלנו.
  • עלויות אחזקה לא גבוהות במיוחד.
  • אוטומט - אישתי לא נוהגת על גיר רגיל לצערי.

דברים שהייתי רוצה ברכב אך לא בגדר חובה:

• רמת אבזור טובה (חיישני רוורס, מע׳ bt, מולטימדיה וכו׳)
  • הילוך חמישי (מדכא להיעצר בהילוך 4)
  • מנוע 1600 אך אסתפק גם ב-1300-1400
  • באגז׳ גדול שיוכל להכיל עגלת תינוק לפחות.
  • בקרת שיוט.

אני מודה לדרישות הגבוהות אבל אני באמת צריך את הרכב שיכיל את רוב הדרישות חובה ואף מעבר לכך.

עייפתי מיד 2, ואני הולך לבצע את העסקה הזו באחד ממגרשי הטרייד אין, יש לי רכב כרגע שאותו אני מתכוון למסור ואני מתכנן להשתמש באפשרויות המימון שנותנים כיום כהשלמה לרכב, אז אשמח קודם כל על המלצות למכוני טרייד אין מומלצים במרכז, המלצות ממה להישמר וממה להתרחק, ואיך בעצם עובד המימון שאותו אני אמור לקבל. (אני הולך בהמשך השבוע אז אני מכין את הקרקע).

בעקרון אני לא ממש מבין ברכבים ומחירונים אבל חשבתי על רכבים כמו דייהטסו סיריון, מאזדה 2 או 3 או 6, יונדאי i20, סוזוקי סוויפט.

תודה רבה לכם.

עריכה אחרונה על ידי CompCloud
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הדרישות שלך היו ברורות אבל עשית קצת סלט בהשוואה בין רכב סופר מיני למשפחתית ומנהלים.

הק"מ שלך אמנם גבוהה אבל לא בהרבה מהממוצע.

היונדאי i20 יכולה להתאים אבל את זה אתה צריך לבדוק מבחינת הגודל. אני בעלים של i20 ובגדול אני מאוד מרוצה מהרכב, צריכת הדלק במקרה שלי היא 15 ק"מ/ל' כאשר 70% מהנסיעות מחוץ לעיר.

ב 40k תוכל לרכוש מאחת חברות הליסינג הגדולות ולקבל אחריות והיסטוריית טיפולים מלאה.

בקיצור אתה צריך להיבדק קודם כל על הקטגוריה, ואז יהיה קל יותר לעזור לך.

מציע לך לעיין במדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

בהצלחה,

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמליץ לך רק עפ״י ניסיוני.

לפי כל הפרמטרים יונדאי אקסנט תתאים לך. היא בראש ובראשונה בטיחותית מאוד תא מטען סביר בהחלט נוחה לנהיגה לא יקרה בכלל לאחזקה. צריכת דלק בנסיעה רגועה בעיר 1:10

מחוץ לעיר יכול גם 1:13.

רכב כזה שירת אותי (משפחה +2) 6 שנים. ומאחור ישבו להם 2 ילדים (חמודים) בכסאות בטיחות.

רמת האיבזור אינה גבוהה אך בתקציב שלך תוכל למצוא שנתון 2008 וישאר לך עודף. תוכל גם שנתון מתקדם יותר.

לגבי שאר הרכבים אתן את הבמה למקצועני הפורום.

1999-2001 - פורד אריקה 90'

2001-2008 - פולקסווגן פולו קלאסיק 00'

2008-2014 - יונדאי אקסנט - חדשה מהניילונים 08'

2014 - - שברולט קרוז - 11'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איתמר,

האחריות על מה היא? לכמה זמן? איזה חברות ליסינג מומלצות היום?

אפשרי למצוא i20 ב-35-40 אש״ח עם קילומטראג׳ נמוך בחברות ליסינג?

כעקרון אני מחפש רכב שיתאים לצרכים שרשמתי לעיל אין לי העדפה למשפחתית, מנהלים או סופר מיני.

mickbit,

יש לנו במשפחה אחת שהתגלתה אמינה מאוד למשך 5-6 אבל לא כל כך התחברתי אליה, היא חלשה מאוד.

אשמח לשמוע עוד הצעות על רכבים, סוכנויות ליסינג מומלצות, והסבר על טרייד אין פלוס מימון איך זה עובד בעצם.

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה משתנה מחברה לחברה ואתה צריך "לצאת אל השטח" ולבדוק, וכמובן להתמקח על המחיר. מציאות עם ק"מ נמוך קשה למצוא אבל צריך הרבה סבלנות.

יש את הטרייד אין של היבואנים שמי שבא לקנות רכב חדש בד"כ מבצע עיסקת טרייד אין (קרסו, אוטוסנטר מקבוצת "מאיר", שברולט וכו') ויש את חברות הליסינג הגדולות כמו אלדן, שלמה סיקסט, אוויס וכו'.

עריכה: אלדן פרסמו לפני כמה ימים אחריות ל 3 שנים, לדעתי שווה בדיקה וכמובן לקרוא את האותיות הקטנות.

בלי קשר כל רכב שתקנה, קח לבדיקה מטעמך.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור, הרי זו המטרה שלו, לקנות רכב משומש של מי שמעוניין לקנות רכב חדש ולמכור אותו למי שמחפש רכב יד שנייה :).

אגב בשברולט נותנים שנתים אחריות לחלק מהרכבים שהם מוכרים בטרייד אין, שווה בדיקה.

תגדיר טיפה יותר את הדרישות שלך כמו שכתבתי, תיסגר על קטגוריה ואני אוכל להמליץ לך יותר טוב. רכב זה כמו רשימת קניות, אתה צריך לקנות מה שאתה צריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב שתיסגר על קטגוריה.

גיר ידני בא בחשבון?.

עוד אופציה שהייתי בודק- פיאט גראנדה פונטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יונדאי i30 מהשנתונים הראשונים (2008 2009) מתאימה מאוד לצרכים. כאשר החיסרון העיקרי שלה הוא גיר 4 הילוכים שגורם לרכב להיות רועש מעט, זה משהו שאפשר לחיות איתו.

היתרונות הם היצע גדול, אחזקה זולה מאוד, בטיחות גבוהה ורמת אבזור נדיבה אפילו בדגם האנספייר הבסיסי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר ידני לא בא בחשבון, רק אוטומטי.

מכיוון שהאישה נוהגת גם על הרכב.

i30 קיימות בליסינג לא שחוטות עם קילומטראג׳ בשמיים?

איך הרכב מבחינת בטיחות? מבחינת אמינות?

מה המחיר שלו בדרך כלל בליסינג?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטיחות תוכל לבדוק כאן:

www.euroncap.com

ולחלק מהרכבים גם באתר של IIHS.

ליונדאי I30 וגם ל I20 יש 5 כוכבי בטיחות. שים לב שיש רכבים שאמנם קיבלו 5 כוכבי בטיחות אבל היגיעו ארצה בגרסאות דלות אבזור (היונדאי I20 וה I30 מאובזרות)

היונדאי נחשבות לאמינות אבל כמובן שצריך לבדוק כי רכב מתיישן זה רכב מתיישן, אין מה לעשות.

לגבי מחיר וקילומטרג' אתה חייב לצאת ולבדוק בעצמך זה דבר דינאמי ומשתנה ומדי פעם נכנסים רכבים עם נתונים יפים.

בקיצור- קום מהמחשב וצא לבדוק :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאייפון :-) חח סתם סתם היום ספציפית לא הסתדר אבל כמובן שאלך לבדוק בעצמי.

לאיזה חברות ליסינג הכי מומלץ להגיע?

האם באמת אפשר למצוא i20 עם קילומטראג׳ נורמלי שנתון 2009 בערך ב-35k?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי יהיה קשה, אבל תבדוק, אי אפשר לדעת אולי תהיה לך הזדמנות לקנות משהו טוב באזור ה 40K.

חברות כפי שכתבתי לך: הטרייד אין של יבואני הרכב וחברות כמו שלמה סיקסט, אלדן, אוטוסנטר וכו', העיקר לא מגרשים עלומי שם אלא חברות גדולות ומוכרות.

כמובן תבדוק גם ביד 2 וב WINWIN.

בכל מקרה בדיקה מטעמך היא חובה.

בהצלחה :).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...