Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק 99 הסבתי אותה לידני יש לי הרגשה שכשאני על טורים יחסית גבוהים (5-6 ) ההילוך מחליק

ועוד דבר הרכיבו קלאץ חדש שתי המשאבות קלאץ חדשות והקלאץ תופס כמעט בסוף העזיבה של הדוושה ( לא יודע איך להסביר את זה טוב יותר XD) מקווה שתוכלו להבין מה הבעיה ולהסביר מה עשו לא טוב

פורסם

יכול להיות שהקלאץ' לא הורכב כמו שצריך או שגלגל התנופה לא נחרט ואינו מאוזן, לגבי נקודת ההפרדה בודק שניקזו אוויר כמו שצריך מהמשאבות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

תודה על התגובה

ניקזו לי את האוויר מהמערכת וזה עדיין אותו הדבר

ניסיתי לעשות בדיקה למצמד כמו שכתבו פה באיזה פורום

שמתי הילוך שלישי בלי גז האוטו מתחיל נסיעה

מה זה אומר שהמצמד גמור לא?

פורסם

זו לא בדיקה נכונה, תעשה ככה סע 50 קמ"ש תלחץ על המצמד תלחץ חזק על הגז ושחרר מהר את המצמד לא ממש זריקה אבל מהר.

עם המנוע לא יורד מיידית לסלד המתאים של הילוך זה במהירות זו לדעתי-1000 עד 1200.

אז המצמד לא עובד בשיא היכולת שלו.

תדע שבדיקה זו וכל בדיקה אחרת תוך כדי נהיגה שוחקת את המצמד.

עוד בדיקה תהיה בעליה קלה+, תשלב הילך שני תלחץ על המצמד תן גז חזק ושחרר מהר את המצמד.

מצמד שעובד ביעילות גבוהה יביא או לפרפור של הגלגלים או לכיבוי המנוע.

יצא לי כבר במסחרית בביצוע בדיקה זו מה שקורה שהסיבובי המנוע ירדו בכ1000 ואז התייצבו; והמהירות עלתה.

במצב שבו המהירות עולה כאשר סיבובי המנוע לא עולים זהו החלקה של המצמד.

• תוכן חדש...