Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30,000

eyal.partuk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב לאח שלי,

מדובר ברכב ראשון, התקציב כ-30,000 ש"ח (עדיף לא יותר, אבל בשביל רכב טוב אפשר עוד כמה אלפים בודדים)

הדרישות הן כמובן אמינות וחסכנות

הנסיעות המרכזיות הן במרכז אבל נדרש לפעמים לעלות לשומרון ולרכב מנוע מאוד קטן לא עונה על הדרישות.

עדיפות לרכב ידני

תודה מראש

פורסם

י ונדאי גטס ברמות איבזור gls/glx/gli-רכב אמין,לא יקרה לאחזקה וצריך להתמודד טוב עם עליות.

גרנדה פונטו 1.4-פחות זריזה,אבל חיסכונית יותר ובטיחותית.

תבדוק גם ספארק היא קטנה אבל עם מנוע חזק יותר מאשר שאר רכבי המיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף להמלצה על גרנדה פונטו, היה לי ניסיון איתה של כמה חודשים והיא הייתה מאוד חסכונית ונעימה לנסיעות.

גם טסט וביטוחים לא יהיו יקרים כ"כ.

היונדאי תזלול קצת יותר דלק, מה שכן מאוד אמינה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

כנס ליד 2 ותיראה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...