Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות מנוע

Oracle
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

PoloS4.jpg

החלק הפלסטיק המלבני שמעל הלוגו של VW 1.6 ממש רועד ומרעיד את הרכב בצורה גבוה מהרגיל, בעיקר בזמן עמידה ו\או עצירה. האם הבעיה תושבות מנוע או שזה משהו אחר? תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן , זה תושבות. אם זה רעידות לא חזקות תשווה עם ניוטראל, לא אמור להיות רעידות.

אם לא, תחליף את זה מהר אחרת שאר התושובות יקרעו וזה יכל לגמור לך את כל המנוע, בנתיים תסע מאוד רגוע בלי האצות גסות.

תושבת מנוע עולה בין - 800-1000 ש"ח, יש 2 או 4 בד"כ תלוי ברכב.

האם כשאתה בR יש לך רעידות ( כשאתה במקום לא זז עם ברקס ) ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן , זה תושבות. אם זה רעידות לא חזקות תשווה עם ניוטראל, לא אמור להיות רעידות.

אם לא, תחליף את זה מהר אחרת שאר התושובות יקרעו וזה יכל לגמור לך את כל המנוע, בנתיים תסע מאוד רגוע בלי האצות גסות.

תושבת מנוע עולה בין - 800-1000 ש"ח, יש 2 או 4 בד"כ תלוי ברכב.

האם כשאתה בR יש לך רעידות ( כשאתה במקום לא זז עם ברקס ) ?

גמרת לו את המנוע....את הרכב...בקיצור גמרת את הבן אדם. :)

מדובר בבית פילטר האויר שלרוב ובלא מעט רכבים הוא רועד יותר מהמנוע כי הוא מפלסטיק ולא תמיד מקובע כמו שצריך. אם בתוך המרכב לא מורגשות רעידות חריגות אין מה לגעת בתושבות אך אם כן קיימות רעידות שמורגשות ניתן להביט בתושבות ואם נחוצות החלפה פשוט להחליף ולא חייב את כולם במכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

800-1000 לתושבות? וואו. לפי מה שזכור לי החלק הנ"ל לא רעד ככה בעבר, לא נראה לי שזה רועד ככה ב R אבל אני אבדוק, כשהרכב על P זה רועד וגם אחרי נסיעה בכביש מהיר בעצירה מלאה יש רעידות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...