Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שנאמר בכותרת, להלן דרישות הרכב:

• גיר אוטומט

• בטיחותית

• חסכונית

• אמינה

• עלויות אחזקה סבירות

• תא מטען מרווח לטובת עגלה לתינוק

• שנת הייצור לא נמוכה מ-2009

אודה לעזרתכם,

שי

פורסם

יונדאי i30. נפוצה,פשוטה,אמינה,צריכת דלק ממוצעת. עונה על רוב הדרישות.

בשנים הללו הבעיה היחידה היא עם יחידת ברקס יונית. ניתן לפתרון בעשר דקות.

פורסם
קיה פורטה, חסכונית, תא מטען גדול, אוטומטית, תוכל למצוא 2010 בעיקר מליסינג

אפשר גם 2011 הציעו לי בקראסו חיפה ב 55 אחרי מיקוח.

** לא לקחתי לבדיקה כי לא התחברתי אליו. אבל הוא נראה טוב עם בערך 85 אלף ק"מ ולפי הנציג הנתונים שלו טובים.

פורסם

אני יבחר לא להמליץ על דגם ספציפי אבל מציע לך שתבדוק גם רכבים מקטגוריית הסופר מיני, אנחנו זוג פלוס תינוק מתניידים כמעט שנה בפורד פיאסטה (אומנם ידנית), אך הסופר מיני המדורניות של היום מספקות במרווח הפנימי למשפחה צעירה ומאפשרות להנות מעלויות אחזקה זולות יותר.

תוכל לבדוק אם i20 לדוגמא עונה לך על הצרכים או הריו האצב׳ק.

פורסם

טיוטה פריוס מנוע 1.5 שנת 2009 יעלה על הדרישות למשפחה . תא מטען גדול . מרווחת . חסכונית מאוד בדלק . שקטה . אמינה . ונכנסת בול לתקציב שלך .

פורסם
אפשר גם 2011 הציעו לי בקראסו חיפה ב 55 אחרי מיקוח.

** לא לקחתי לבדיקה כי לא התחברתי אליו. אבל הוא נראה טוב עם בערך 85 אלף ק"מ ולפי הנציג הנתונים שלו טובים.

תיקון**

חזרתי למגרש כדי לבדוק אותה שוב כי המחיר אטרקטיבי מאוד + פעם אחרונה הייתי נורא עייף אז חסכתי בבדיקה מקיפה לרכב והתברר שיש פגיעה בחלק האחורי ( בתוך הבגאז איפה שהגלגל ספייר).

כמובן שהנציג בשיא חוצפתו אמר שהרכב ללא תאונות ורמת הסיווג שלו היא A.

פורסם

אני גם בחיפוש מאותם השיקולים ולכן חשבתי על דגמי רנו מגאן או פלואנס עם מנוע דיזל. גם אוטומטי, גם חסכוני ולגבי אמינות אינני יודע.

ראיתי ב75000 אבל מליסינג אולי אפשר למצוע בפחות.

פורסם
אני יבחר לא להמליץ על דגם ספציפי אבל מציע לך שתבדוק גם רכבים מקטגוריית הסופר מיני, אנחנו זוג פלוס תינוק מתניידים כמעט שנה בפורד פיאסטה (אומנם ידנית), אך הסופר מיני המדורניות של היום מספקות במרווח הפנימי למשפחה צעירה ומאפשרות להנות מעלויות אחזקה זולות יותר.

אני קצת משוחד :-) (כי אני בדיוק מוכר....) איביזה ידנית 2012 חסכונית ואמינה. משאירה לך אפילו עודף ואתה ברכב חדש לגמרי :lol:

36 אלף קילומטר אגב..

פורסם

אני ממליץ על אחת מהאופציות הבאות:

1. שברולט קרוז 2011 - גם בטיחותית, נוחה, מאובזרת, צריכת דלק ממוצעת ואמינה.

2. רנו פלואנס 2011 - כפי שרשמתי למעלה רק עם3 שנות אחריות.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אתה צודק בזה שזה מספיק לנסיעות יומיום, אבל זה מגביל אותך בנסיעות הפנאי. אז אולי כדאי לשקול גם תצורת סטיישן, יש את I30 סטיישן ופוקוס סטיישן 2009-2010, היונדאי יותר מאובזרת זריזה ומעט חסכונית יותר, הפוקוס יותר נוחה, בטיחותית ובעלת תא מטען עדיף. בשני הרכבים ניתן להתקין מערכת מולטימדיה תואמת מקור עם מצלמת נסיעה לאחור בכמה אלפי שקלים (ועדיין לא לצאת ממגבלות התקציב), כך שיהיה קל לתמרן איתה.

• תוכן חדש...