Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פירוקיה שיש בה רכבים ישנים (1998-1999) באיזור חיפה/קריות והסביבה

EEERRR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מחפש פנס אחורי לניסן אלמרה שנת 1999

היום סרקתי בפירוקיות שאני מכיר ולא מצאתי

הייתי ב"מעצמה חלפים" , "שימאור חלפים" ,עוד פירוקיה על צומת דשנים, "גרר ויקטור" ,עוד פירוקיה בצומת ביג בקרית אתא,ושתי הפירוקיות שנמצאות בבר יהודה בנשר ולא מצאתי :\

מישהו אולי מכיר עוד פירוקיות שאני יכול לבדוק בהם באיזור חיפה/קריות אולי אפילו לכיוון עכו

תודה לעוזים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר חיפש מראה לאלמרה כזאת בערך 4 חודשים,נראה לי כבר גרטו את רוב האלמרות מהשנים האלה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית לבדוק אם מוכרים פנס חליפי בחנויות חלקי חילוף? חבר קנה ככה פנס איתות לכריסמה 99', המחיר טוב ונראה בסדר גמור.

If you live by the GUN

You die by the GUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסית לבדוק אם מוכרים פנס חליפי בחנויות חלקי חילוף? חבר קנה ככה פנס איתות לכריסמה 99', המחיר טוב ונראה בסדר גמור.

אתה יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרים פנסים חליפיים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פירוקיה ליד צומת חסידים מצד ימין באיזור תעשיה הקטן הזה שיש בו את מאפיית מנחת הארץ , יש שם לא מעט מכוניות , אני לא זוכר לגבי ניסן אבל יש מכוניות משנות ה90 , גם בדרך כלל מוסכים בכפרים מחזיקים "מיני פירוקיה" בסמוך למוסך שם בד"כ רוב המכוניות משנות ה90 ויש כל מיני דברים שלא היית מאמין שתמצא בחורים האלו.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרים פנסים חליפיים?

נסה ב"חלקי חילוף המגינים" בחיפה, מאמין שהם ידעו מאיפה להביא.

If you live by the GUN

You die by the GUN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש בפורום שרשור מאוד שימושי, הוא נקרא "ריכוז פירוקיות" באיזור חיפה. יש שם רשימה של כ14 פירוקיות עם מספרי הטלפון. בזמנו השרשור הזה חסך לי המון זמן ודלק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיכום יום שני של חיפושים :\

מסתבר שאין לפנסים האחוריים של הניסן חלפים אז האופציה היא או מקורי (סביב ה700+ שקל) או למצוא מפורוקיה

היום הייתי בפירוקיה ליד צומת חסידים, ב3 פירוקיות בשפרעם באיזור המחצבה ובעוד 3 פירוקיות באיזור כפר יאסיף (כולל מיכאל) עד כה לא נמצא הפנס המדויק נמצא רק של דגם ישן יותר ולא ממש בצבע המתאים (אצלי הפנס איתות לבן ומה שמצאתי היה כתום)

מצאתי גם באיביי אוסטרליה את החלק אבל המשלוח ממש ממש יקר לדברי המוכר (מישהו יודע להעריך מה המשקל של פנס?)

עוד רעיונות יש למישהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...