Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה כיף לחזור מהעבודב ולראות תוצאת מחצית 2-0 לנבחרת. כל הכבוד. ואני מהפסימיסטים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

היה שווה לרכוש מנוי. איצטדיון מעולה, האווירה, איך נאמר, קצת פחות (כי העידוד די מעפן). אבל המשחק היה שווה כל שקל, עד למשחקים הבאים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קמתי ב-3:40 לפנות בוקר כדי לראות את המשחק החשוב הזה- היה פשוט קרנבל.

זה היה המשחק הכי טוב שאני זוכר של נבחרת ישראל, לא רק בגלל התוצאה אלא בעיקר כי זו היתה הפעם הראשונה ששחקה נבחרת כקבוצה מסודרת ולא כאוסף שחקנים.

פה ושם קצת חורים בהגנה אבל היה שוער בשער וחוליות הקישור-התקפה היו פשוט תענוג לצפיה.

אני כל כך שמח שערן זהבי הבקיע את הגול שהוא כל כך חיכה לו ושמח שהוא חגג עם הפיו פיו המפורסם שהלהיב את הקהל והשחקנים.

קמתי לעבודה, מפורק מעייפות אבל מלא גאווה בנבחרת שסוף סוף הציגה כדורגל וניצחה נבחרת שגם ללא 2 הכוכבים שלה נחשבת לחזקה ואיכותית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בדר"כ מחורים (כ"כ ענקיים יש לומר) בהגנה, הנבחרת היתה סופגת ואז המשחק היה מתחרבן. והיו יותר מדיי כאילו במחצית הראשונה.

טוב שהמשחק התהפך והמשיך לניצחון בצורה משכנעת.

מגיע לאוהדים לשחקנים וגם לגוטמן כל הכבוד.

alfa 156 2.5.

פורסם

גם אני הייתי באצטדיון אתמול, בפעם הראשונה. אצטדיון מעולה, רואים טוב גם ממקומות "גרועים", הכל מסודר, משולט, נקי, לא מעשנים ביציע,

והכי חשוב - יש מקום לרגליים!!

הנבחרת אכן שיחקה טוב, למרות כמה חורים בהגנה במחצית הראשונה שאם הבוסנים היו מנצלים טוב יותר, הכל היה יכול להיגמר אחרת.

השוערים משני הצדדים נתנו הופעות מצויינות. טל בן חיים עושה שטויות, עולה ומפקיר את ההגנה, מנסה אחד על אחד כשהוא אחרון, לפעמים מסירות לא ברורות. מהרגע שורמוט ונאתכו יצאו בחילוף, משהו הפסיק לעבוד, ואולי גם העובדה שכבר היה 3-0 לא הוסיפה. יכול להיות בשלב הזה שאם הבוסנים לא היו ב 10 שחקנים, היינו חוטפים אחד ואולי אפילו 2.

אני חושב שהנבחרת צריכה להיות יותר דורסנית ובלתי מתפשרת, ביחוד בערב כמו אתמול. בלגיה-ווילס, שתי המתמודדות המאיימות ביותר בבית שלנו סיימו בתיקו. לדעתי אתמול היתה הזדמנות טובה לתת אפילו 5-0 לבוסנים, מי יודע אם לא נגיע למצב של עלייה בגלל הפרשי שערים בסוף הקמפיין. אני חושב שלמרות שמה שראיתי אתמול היה טוב, זה לא יספיק מול בלגיה ואולי גם לא מול ווילס.

אומרים את זה כל קמפיין, אבל אני חושב שיותר קל מהבית שקיבלנו הפעם, לא יהיה. צריך גם לנצל את העובדה שהנבחרת מארחת באצטדיון כמו סמי עופר, שנותן דחיפה אדירה לשחקנים. 30,000 איש שהגג מעליהם שומר את כל הקריאות מהיציעים בתוך האצטדיון.

בקיצור, בהצלחה לנבחרת!

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אחד המשחקים היותר טובים של הנבחרת שלנו בעשור האחרון (אולי יותר, לא זוכר).

לדעתי מרציאנו אחראי באופן בלעדי על תוצאות המשחקים שלנו, ההגנה מאוד חלשה יחסית והוא מציל שוב ושוב.

לדעתי לא ישאר בליגה המקומית יותר מדי זמן.

פורסם

מילה טובה מגיעה לאופיר מרציאנו שמוכיח כל פעם מחדש, שאם הוא היה משחק בקבוצה עם הגנה סבירה בליגה שלנו כנראה שהיא הייתה בצמרת ולא מתחת לקו האדום, הבחור בטוח בשער, חד ואינסטנקטיבי.

ביברס נאתכו ברגע שהלך קדימה והשאיר את שירן ייני בין שני הבלמים אתמול, סביבות דקה 30, עשה את המהלך של המשחק, הבנאדם עם מסירות אומן, וככל שהוא יותר קרוב לחלוצים, אנחנו עם התקפה קטלנית, הבחור יודע לתת מסירות עומק א לה ברקוביץ' וטובות יותר.

לנבחרת אסור היה לאבד את העשתונות ולשחק על כדורים ארוכים, היו רגעים במשחק שכל כך נהנתי מההנעת כדור מרגל לרגל, מסירות פשוטות, גם אם הן בחלק האחורי.

טל בן חיים הקשר זה עוד שחקן שצריך לזכור, הבנאדם עושה קרקס על המגנים שלו, ואתמול למרות שהיו עליו שני שחקנים כל הזמן הצליח לעשות דברים יפים.

ערן זהבי הגיע לנבחרת סוף סוף עם הופעה מצויינת, וגול גדול.

מהבוסנים היה איש אחד שהיה חד ומנע תבוסה גדולה מאוד, וזה אסמיר בגוביץ' השוער, תפס יום גדול, וזה מוכיח עד כמה שוער זאת העמדה הכי חשובה על המגרש.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש לי שאלה: שתי הראשונות עולות ליורו אוטומטית ומי שתסיים במקום השלישי תצטרך לשחק משחק נוק-אאוט נגד קבוצה מבית אחר ממקום שלישי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

לגבי ההגנה, אין חדש תחת השמש. אבל לדעתי, עם כל 2-3 ההצלות הטובות של מרציאנו, הוא אשם גם בכדור שעלה לרחבה, והבוסנים החמיצו ממטר. איך אתה לא שולט לפחות ברחבת החמש שלך?

מי שחושב שננצח את בוסניה בבית , טעות בידו. במקרה הכי טוב יהיה תיקו

אולי במקרה הכי טוב לבוסנים. זה היה יותר קרוב ל-0-6 לישראל, אולי 1-6.

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לנבחרת אסור היה לאבד את העשתונות ולשחק על כדורים ארוכים, היו רגעים במשחק שכל כך נהנתי מההנעת כדור מרגל לרגל, מסירות פשוטות, גם אם הן בחלק האחורי.

טל בן חיים הקשר זה עוד שחקן שצריך לזכור, הבנאדם עושה קרקס על המגנים שלו, ואתמול למרות שהיו עליו שני שחקנים כל הזמן הצליח לעשות דברים יפים.

אני לא חושב שהיה איבוד עשתונות במשחק של הנבחרת, למעט 10-12 דקות שנוצר מומנטום של נבחרת בוסניה היתה זו דווקא נבחרת ישראל שהכתיבה את הקצב והיתה מסוכנת יותר.

צריך לזכור שנבחרת בוסניה, למרות העדר הכוכבים ההתקפיים שלה, זו נבחרת חזקה מדרג ראשון, מאוד מהירה וטקטית.

הפעם יש לה קמפיין ממש רע אבל זה לא מייצג ותיהיה לנבחרת ישראל עבודה לא פשוטה במשחק הגומלין בבוסניה (כמובן שישראל תגיע לשם כדי לנצח אבל אני מאמין שגם אלי גוטמן יהיה מסופק מתוצאת תיקו בחוץ).

לגבי טל בן חיים- כשהוא משחק על העמדה שלו בכנף שמאל לא קל לעצור אותו, הוא מאוד מהיר ומאוד פיזי ושיפר מאוד את הכדרור שלו.

אתמול היה משחק לא מבריק שלו ועדיין- הוא סיפק את הסחורה ונתן כמה הרמות מאוד מסוכנות ופרץ כמה פעמים לתוך הרחבה.

לדעתי זו הנבחרת הכי טובה שהיתה לישראל בעשורים האחרונים, יש שחקנים מאוד יצירתיים ומהירים והדברים מתחברים טוב על המגרש.

עושה רושם שיש בנבחרת הרבה פחות אגו ומשחקי כבוד בהשוואה לנבחרת ישראל שבתקופת ברקוביץ', רביבו וכו', אז גם היה כישרון, אבל לא היה הכושר והחיבור בין השחקנים כמו עכשיו.

משהו שהיה כיף לראות על המגרש וממחיש את דברי- שיתוף הפעולה המעולה בין טל בין חיים, זהבי, דמארי וורמוט, היה כל כך הרבה רעש סביב היחסים ה"רעועים" בין אלה לנוכח היריבות העירונית (למרות שדמארי כבר לא בהפועל) ובייחוד לאור אירועי הדרבי האחרון, אבל במבחן האמת על המגרש הם פירגנו אחד לשני (זהבי בישל לוורמוט ולדמארי שבהמשך בישל לזהבי) וחגגו ביחד את הגולים.

יותר מזה, היה כל כך הרבה רעש סביב ה"פיו פיו" של זהבי אבל מסתבר שעוד בחימום השחקנים ביקשו מזהבי לחגוג בצורה המפורסמת שלו אם יבקיע גול וכך אכן היה- הבקיע, פיו פיו וכולם מרוצים ומשולהבים.

תענוג.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הקטע הזה עם הפיו פיו של זהבי עבר כל גבול. הבן אדם חוגג כל משחק בצורה הזאת, אז פתאום בדרבי זה שיגע את האוהדים? נו באמת.

בכל מקרה, כשעולים למגרש, הכל נשכח. לא משנה מי יריב שלך בליגה ואת מי אתה פחות מחבב, אתה נותן הכל (מניסיון).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...