Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דוחות המסירה של היבואנים דווקא נראה שיש ביקוש לא רע למכוניות חדשות..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מחיר של עד 500 ש"ח לקורס כזה של 4 שעות זה הגיוני מאוד, בצורה כזאת יותר אנשים היו ניגשים לקורס כזה.

מזכיר לי את יבואני הרכב שמוכרים מכוניות במחיר שחיטה, ואח"כ מתפלאים שאין ביקוש...

אין לי מושג מה אתה עושה בחיים ומה הרקע שלך, אבל 106 ש"ח לפני מע"מ לשעה לעצמאי, לפני כל הוצאה שהיא, זה לא הרבה כסף, אפילו מעט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

stio, המחירים של הקורסים גבוהים לא רק בארץ. בדקתי כבר כמה פעמים על קורסים במקומות מוכרים בחול, והמחירים יכולים להגיע ל15-20 אלף שקל לשלושה ימי נהיגה. בכלל, נהיגה ספורטיבית זה דבר יקר. רכב, ביטוח, דלק בכל טיול ועוד.

קצת חבל שאתה בוחר להפנות אצבע מאשימה לכיוונם של מדריכי הנהיגה המתקדמת כאן. הם לא אשמים בזה שחלק מחבריך במועדון לא שומרים על הנתיב. הם לא מכריחים את חבריך לצאת לטיולי נהיגה ולנסות ולעמוד בקצב שהם לא מסוגלים לעמוד בו. זה, הרי, בעיקר פונקציה של אגו ולא של שום דבר אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

איך השרשור הגיע למצב שבו דנים על עלות קורס?

אם מישהו חושב שזה כזה עסק משתלם, הוא מוזמן לפתוח כזה עסק משלו.

רק שלא יישכח שמהסכום הזה יורד מס הכנסה ומע"מ, קניית הרכב ותחזוקתו ומן הסתם הרכב נמצא בנהיגה "מבצעית" ובלאי מנוע/צמיגים/מערכות גדול יותר מהרגיל, ביטוח של רכב/נוסעים יותר יקר מהרגיל, דלק ובטח אפשר להוסיף את דברים לרשימה.

אני גם משוכנע שהרכב לא עובד שמונה שעות כל יום, לפעמים בגלל שאין לקוחות ולפעמים בגלל שהרכב נמצא במוסך.

בנוסף מי שעצמאי בטוח רוצה וזכאי לקבל יותר מהשכר המומצע במשק והמומחיות וידע לא שווים כסף?

אז מי שחושב זה עסק משתלם מוזמן לפתוח כזה לחתוך מחיר בחצי ולבקש 800 ש"ח, נראה איפה הוא יעמוד.

פורסם

יצא לי לשלוח השנה שני חברים לקורסים 1 על 1 עם מדריך שיודע את רזי המקצוע בוודאות והמחיר היה נוח בהרבה ממה שצויין כאן . מסלולים היא חברה גדולה ולכן העלויות הן בהתאם כאשר לא תמיד מקבלים שם את המוצר המוגמר הטוב ביותר גם בפאן המקצועי וגם במחיר.רק בשביל לחזור לעניין הפס הלבן היום נהרג רוכב אופנוע בנס הרים בגלל רכב שנסע לו בנתיב .

סעו בזהירות ובהתאם ליכולת שלכם אם הטיול הוא של חברים הם תמיד יחכו לכם...עדיף להשאיר את האגו בצד לתרגל ולהנות מנהיגה נכונה מאשר להילחם ברכב ולנהוג בצורה מסוכנת

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונות יפות.

הקוראדו מדהימה וגם הMK2 GTI. שאר המכוניות סתם משעממות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
[ATTACH=CONFIG]400485[/ATTACH]

רץ ברשת ומופיע בעמוד אמצע של ידיעות אחרונות

אז מה קרה? כולא חתך קו לבן...

מישהו יכול לסרוק/לצלם את הכתבה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
http://rotter.net/forum/scoops1/147525.shtml

תמונות לא נעימות.

תודה. לצערי, אני מודע לתמונות היטב.

עניין אותי לדעת מה כתבו בחדשות...

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תיארו את הכביש שבו נהגי אופנוע מבצעים השכבות.

הרוכב תושב חולון נהג מנוסה שעבר מספר קורסים.

הרוכב הגיע עם חברתו (הצלמת) כדי שתצלם אותו בעת פעולה.

היא התמקמה מאחורי עיקול כדי לצלם אותו, בעת שהוא הגיע יצא מכביש כורכר נהג רכב.

התמונה היא רגע לפני הפגיעה.

פורסם

החברה הייתה בבית באותו הזמן, אולי ידידה..

בכל אופן, תודה, אם מישהו יוכל לסרוק בכל זאת- אודה לו מאוד.

פורסם

בכתבה מופיע במפורש המילה ״חברה״.

מעבר למה שציינתי מופיע שהרוכב פונה להדסה עין כרם, שם נקבע מותו, לבית חולים הגיעו רוכבי אופנוע כדי לבקר את חברם.

אסור לצלם כתבות מתוך עיתונים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה אסור לצלם כתבות מעיתונים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...