Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לטוס לברלין בסביבות ה 30 לחודש ורוצה להשכיר רכב חזק. מה זה רכב חזק? מבחינתי, אם המחיר שפוי אז רכב על.

בדקתי כמה אתרים והמחירים היו נראים סבירים לחלוטין עד שבדקתי ב FAQ של האתר וראיתי שהמחירים הם לרכב המושכר לשבועיים+ (נו באמת...). באתר אחת מצאתי מחירים ליום בודד והפערים הם שמיים וארץ. לדוגמא פרארי 458 איטליה ליום או 250 ק"מ (מה שמתסתיים קודם) עולה קצת יותר מ 2000 יורו. האם מישהו התנסה באחת החברות האלה ויכול להמליץ?

תודה מראש

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה תעשה עם רכב על בעיר צפופה כברלין?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומה תעשה עם רכב על בעיר צפופה כברלין?

אתה רוצה לומר לי שאין מחוץ לעיר שום כביש שאפשר להשתעשע בו קצת? אני אופתע מאוד. ברור שהאוטו לא בשביל להסתובב בעיר.

פורסם

יש לך רכב טוב בארץ(אם אכן יש לך כזה) ואין טעם לשפוך מלא כסף על רכבים בהשכרה.

תשכיר משהו שיספיק לך וסע לשלום

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

יש לגרמניה הילה של ארץ המהירות הבלתי מוגבלת.

אז, ראשית, זה נכון באופן חלקי ביותר, כלומר יש כמה אלפי ק"מ שבהם אכן מותרת מהירות לא מוגבלת. אבל מדובר בקטעים, וביניהם יש אכיפה משמעותית של המהירות המותרת. לפני ששוכרים רכב במטרה ללחוץ צריך לבדוק היכן יש קטעים כאלה, מה אורכם ולוודא כי אין הגבלה זמנית בשל מזג האויר או עבודות בכביש או כל סיבה אחרת, והגבלות כאלה שכיחות מאד.

ושנית - ברלין עיר גדולה ואם ההשכרה לא מבוצעת בסמוך לאוטובאהן יבוזבז זמן רב בנסיעה בתוך העיר, מה שבודאי אינה מטרתו של פות"ש.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש לך רכב טוב בארץ(אם אכן יש לך כזה) ואין טעם לשפוך מלא כסף על רכבים בהשכרה.

תשכיר משהו שיספיק לך וסע לשלום

חחחח. הפורום הזה הורג אותי לפעמים. יש לי איזשהי דרך להוכיח לך שיש לי רכב כזה? אני מאמין פה לכולם עד שמוכח אחרת.

לעיניניינו, אני לא מחפש רכב לטייל איתו.

תודה

פורסם
יש לגרמניה הילה של ארץ המהירות הבלתי מוגבלת.

אז, ראשית, זה נכון באופן חלקי ביותר, כלומר יש כמה אלפי ק"מ שבהם אכן מותרת מהירות לא מוגבלת. אבל מדובר בקטעים, וביניהם יש אכיפה משמעותית של המהירות המותרת. לפני ששוכרים רכב במטרה ללחוץ צריך לבדוק היכן יש קטעים כאלה, מה אורכם ולוודא כי אין הגבלה זמנית בשל מזג האויר או עבודות בכביש או כל סיבה אחרת, והגבלות כאלה שכיחות מאד.

ושנית - ברלין עיר גדולה ואם ההששכרה לא מבוצעת בסמוך לאוטובאהן יבוזבז זמן רב בנסיעה בתוך העיר, מה שבודאי אינה מטרתו של פות"ש.

ברור לחלוטין. אז אחדד את השאלה. האם גם יש איפה לנסוע באיזור ברלין? אני ממש לא בהכרח מחפש אוטובאן כדי לטוס 300 קמ"ש. זה לא מרגש אותי. אני מחפש יותר בכיוון של כבישים כמו נס הרים וערד מצדה.

תודה

פורסם (נערך)

הנה, בשרשור מקביל אנחנו מדברים על התנהלות כלכלית מבוקרת, וכאן יש מישהו שמחפש משהו אחר. אם יש לו עודפים - שיבורך ויהנה, אבל לפני שפות"ש שורף 10,000 ש"ח בשעתיים (לא כולל טיסות ומלון) כדאי לו להכין שיעורי בית.

לגבי כבישים באזור ברלין - לא יודע. אני ביליתי בעיר שבוע ולא יצאתי ממנה (רק לפוטסדאם ו-ואנזה). עם זאת - כדאי להביא בחשבון שכבישי ההרים בגרמניה - לפחות אלה שהכרתי, ביער השחור - אינם בדיוק המקום להתפרע בו, כיון שהם צרים, מפותלים, הרבה עיקולים עיוורים, אין שוליים, המהירות מוגבלת ל-40-60 קמ"ש ויש בהם הרבה נהגים איטיים וגם לא מעט אכיפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לגבי כבישים באזור ברלין - לא יודע. אני ביליתי בעיר שבוע ולא יצאתי ממנה (רק לפוטסדאם ו-ואנזה). עם זאת - כדאי להביא בחשבון שכבישי ההרים בגרמניה - לפחות אלה שהכרתי, ביער השחור - אינם בדיוק המקום להתפרע בו, כיון שהם צרים, מפותלים, הרבה עיקולים עיוורים, אין שוליים, המהירות מוגבלת ל-40-60 קמ"ש ויש בהם הרבה נהגים איטיים וגם לא מעט אכיפה.

ברור לי שיש הרבה מה לראות בברלין וזה כנראה עוד יקרה, כרגע טס (אם וכאשר) נטו לראות את מכבי ת"א בכדורסל ואם גם יצא לנהוג על רכב עם 500+ כ"ס? עמחייה

פורסם
אני השכרתי BMW M3 במינכן בBMW WELT ל8 שעות במחיר של 3 שעות, היה מבצע, עלה לי 45 יורו כפול 3

לא הבנתי כלום. זאת חידה מתמטית? מה זאת אומרת 45 כפול 3?

• תוכן חדש...