Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבישים הרריים ומפותלים אין באיזור ברלין, אוטובאנים ללא הגבלת מהירות - יש. קח בחשבון שהם רוב הזמן מלאים ולכן הייתי ממליץ לך לשכור רכב בשבת או בראשון כי התנועה דלילה יותר. ברלין אמנם ענקית, אבל יש חיבורים טובים לאוטובאן. ככה שאם אין פקקים, זה לא יקח יותר מדי זמן עד שתוכל להדביק את הדוושה לרצפה

Golf MK3 1997 1.8

פורסם

הכל טוב ויפה רק ש BMW Welt נמצא במינכן, שזה בערך 600 ק"מ דרומית לברלין.

האוטובאנים זה לא פיקניק (אולי תראה שם טויוטה פיקניק אבל זה כבר עניין אחר) יש המון תיקונים והמהירות מוגבלת ל 80 וכשיש הגבלת מהירות הגרמנים נוסעים לפי חוק.

פורסם (נערך)

קינגקרה, תבדוק מול SIXT - מגוון מכונות מעניינות (יש גם 135M ו-235M, אבל פחות רלוונטיות כשיש לך A45).

יש M3 חדשה, יש CLS63AMG, יש 550d-M, יש M5, יש M6 (בשלל הוורסיות), יש פורשה (ראיתי רק פנמרה) ויש את ה-F טייפ המדליקה.

קח בחשבון שאף אחד מהן לא תהיה זולה במיוחד - סדר גודל של 250 יורו וצפונה (מאוד) ליום, לפני GPS / הורדת עלות ההשתתפות העצמית וכמובן עם הגבלת ק"מ (250-150 ק"מ, תלוי ברכב).

לפני שנה לקחתי M3 דרכם. עלה 270 יורו ליום, כולל נהג נוסף, GPS והורדת עלות ההשתתפות העצמית. יצא מחיר סביר כי הם בדיוק עשו עליהן "חיסול" - בגלל שב.מ.וו הודיעו על סיום היצור והמתנה לדור חדש.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כבישים הרריים ומפותלים אין באיזור ברלין, אוטובאנים ללא הגבלת מהירות - יש. קח בחשבון שהם רוב הזמן מלאים ולכן הייתי ממליץ לך לשכור רכב בשבת או בראשון כי התנועה דלילה יותר. ברלין אמנם ענקית, אבל יש חיבורים טובים לאוטובאן. ככה שאם אין פקקים, זה לא יקח יותר מדי זמן עד שתוכל להדביק את הדוושה לרצפה

המשחק של מכבי ביום חמישי ואני נשאר שם עד ראשון אז לא תהיה לי בעיה להשכיר בשבת.

תודה רבה על המידע!!

פורסם
קינגקרה, תבדוק מול SIXT - מגוון מכונות מעניינות (יש גם 135M ו-235M, אבל פחות רלוונטיות כשיש לך A45).

יש M3 חדשה, יש CLS63AMG, יש 550d-M, יש M5, יש M6 (בשלל הוורסיות), יש פורשה (ראיתי רק פנמרה) ויש את ה-F טייפ המדליקה.

קח בחשבון שאף אחד מהן לא תהיה זולה במיוחד - סדר גודל של 250 יורו וצפונה (מאוד) ליום, לפני GPS / הורדת עלות ההשתתפות העצמית וכמובן עם הגבלת ק"מ (250-150 ק"מ, תלוי ברכב).

לפני שנה לקחתי M3 דרכם. עלה 270 יורו ליום, כולל נהג נוסף, GPS והורדת עלות ההשתתפות העצמית. יצא מחיר סביר כי הם בדיוק עשו עליהן "חיסול" - בגלל שב.מ.וו הודיעו על סיום היצור והמתנה לדור חדש.

מעניין מאוד מה שאתה כותב. אבדוק עכשיו מה יש. אסתפק גם ברכב עם 500+ כ"ס.

תודה רבה

פורסם

האוטובאן עם כל הכבוד זה בסה"כ כביש ציבורי ישר ברובו ולא ממש מעניין לנהיגה (אם היה מעניין הייתה בו מגבלת מהירות אחרת לגמרי, כמו ביער השחור).

מה לגבי יום מסלול במקום?

נשמע לי יותר הגיוני, כך גם תקבל מכונית מעניינת וגם תזכה לראות מה היא שווה באמת.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
האוטובאן עם כל הכבוד זה בסה"כ כביש ציבורי ישר ברובו ולא ממש מעניין לנהיגה (אם היה מעניין הייתה בו מגבלת מהירות אחרת לגמרי, כמו ביער השחור).

מה לגבי יום מסלול במקום?

נשמע לי יותר הגיוני, כך גם תקבל מכונית מעניינת וגם תזכה לראות מה היא שווה באמת.

יש באיזור של ברלין מסלול? אם כן, אפשר לינק?

תודה

פורסם

הייתי בברלין במשך 8 ימים ביולי האחרון.

בתוך העיר אין מה לעשות עם רכב, במיוחד עם רכב "חזק".

יש תחבורה ציבורית מצויינת כמעט 24/7.

לדעתי מיותר להשכיר רכב רק כדי להצמיד איתו את הדוושה באוטובאן, את אותו הדבר אתה יכול לעשות עם ה amg שלך בארץ כשהכביש ריק.

Peugeot 3008 1.6 Premium 2021
Mazda 2 Pure White 2015

Peugeot 206 XS 2006

פורסם (נערך)
יש שני מסלולים פעילים במרחק של פחות או יותר שעתיים מברלין:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_motor_racing_tracks#Germany

נראה כאילו כל המסלולים פעילים ולא פתוחים לקהל הרחב כמו הרינג

תודה בכל אופן

עריכה אחרונה על ידי kingikra
פורסם
הייתי בברלין במשך 8 ימים ביולי האחרון.

בתוך העיר אין מה לעשות עם רכב, במיוחד עם רכב "חזק".

יש תחבורה ציבורית מצויינת כמעט 24/7.

לדעתי מיותר להשכיר רכב רק כדי להצמיד איתו את הדוושה באוטובאן, את אותו הדבר אתה יכול לעשות עם ה amg שלך בארץ כשהכביש ריק.

ברור שבעיר אין מה לעשות עם רכב. אני יכול לנסוע עם האוטו שלי 250 קמ"ש בארץ? באיזה כביש? בהנחה ובלי כוונה תהיה מלכודת של המשטרהת באיזה בית מעצר הכי כדאי לי לבלות את הלילה?

ועכשיו ברצינות, בארץ מאוד מפחיד לנסוע מהר. יש מלכודות שונות ומשונות של המשטרה. דבר שני, עם כל הכבוד לאוטו שלי ויש כבוד, איך אתה משווה אותו לפרארי 458? זה לחיצה מסוג שונה לגמרי. חוץ מזה אני מאוד אופתע אם אין איזה כביש צדדי עם קצת עיקולים. לא משהו ארוך אבל חייב להיות.

תודה

פורסם

כמובן שפרארי זו חוויה מיוחדת גם אם אתה נוהג המרצדס ספורטיבית.

ואגב, ברכב כמו שלך, לנוע על 250 בארצנו אפשרי בהחלט (מה שנקרא אם תרצה אין זו אגדה).

• תוכן חדש...